Jeho milenka rozbila naše štěstí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
10.12.17 12:53
@truelly píše:
@Malaga snad proto, že by mě nikdy ani ve snu nenapadlo začít si něco s ženatým, vždy jsem mela partnery svobodné a bezdětné a mezi nimi hledala manžela…tak proto nepochopím, že někdo chce stavět své štěstí na neštěstí mnoha jiných :mavam:

akorát to on je ženatý a má závazky, takže především jeho by ani nemělo napadnout si někde něco začínat…tak mi přijde trochu mimo poznámka, že třeba svobodná žena staví své štěstí na neštěstí druhých…kdyby nebylo nevěrných mužů, tak by byla poznámka o ženách rozbíjejících vztahy zcela bezpředmětná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
10.12.17 12:55
@Černá vdova píše:
Dovolím si to trošku rozvinout. Dotyčný ženatý má doma fůrii, se kterou si nerozumí. A pak se najde ta sladká, která pofouká všechny jeho bolístky.
Jinak se mi líbí teorie, že za všechno může milenka a ten chudák manžel se nechal udolat.

…Žena mi doma už nerozumí,
a jen svý knedlíky vařit umí…

Není to záležitost pouze poslední dekády :nevim:

@Černá vdova píše:
Volání penisu 8). Opravdu se tomu nedá odolat? ;)

Říká se, že je to téměř stejně silné jako svrbění rodidel :think: :think: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
10.12.17 12:56

Kdy nebylo nabízejících se žen, tak by to bylo taky jednodušší. Nemluvim o chronických lovcích a děvka. řích. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
10.12.17 12:59

Navíc i na tomhle serveru některé pipiny přiznaly, že ženáč na pro ne jaksi větší kouzlo, že bude asi spolehlivý, když se v dnešní době oženil. Nebo jen závist, že to někomu klape udělá mnoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
10.12.17 13:13

@truelly Já tě chápu, taky bych nikdy nebalila ženatého muže s dětmi. Věřím, že nás je takových víc. Může se stát, že se třeba ženská zamiluje do ženáče, to dokážu částečně pochopit, ale takové to"je mi to jedno, že je ženáč, jeho problém",to osobně nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
10.12.17 13:19

Naprosto nechápu a ano, odsuzuju ty čůzy, co vědomě jdou do ženatého (případně i s dětmi) chlapa. A ano, mně se to stát nemůže. Jakmile byl chlap ženatý, věděla jsem, že nic nebude, i když jsem dokonce jednou opravdu mohla, on by měl zájem :nevim: Jednou, jak mladinká a blbá jsem přebrala chlapa, ale „jen“ z chození, nebyli svoji, neměli děti, nežili spolu. I to se mi vymstilo - pán byl charakter k :poblion: a i tady jsem měla výčitky svědomí. Už bych neudělala podruhé ani to. Schválně, kolik z vás se zamilovalo na první pohled tak, že to nešlo vzít zpět? Já teda nikdy. Vždycky to začínalo pozvolně a pokud se objevilo, že je ženatý, šla jsem od toho, dokud to šlo celkem v pohodě. Chce to jen pevnou vůli. Stejně tak se mi teda protiví i ten chlap, ale řekněme si na rovinu - ženské jsou větší mrchy, intrikují mistrně, když chtějí chlapa dostat. :pocitac: Chlap třeba podlehne ve zkratu a pak se veze v kolotoči (nejen) citového vydírání, ani neví jak. A kolik je opravdu těch chudinek, co jim zlý chlap ženu důmyslně tajil? Tak jedna z třiceti, řekla bych. Když je chlap opravdu zásadový a racionální, tak odolá vždycky, ale většina, i těch slušných má tu zásadovost tak na 80%, takže když potká pořádně umanutou mrchu, je to pro něj náročné, bohužel.
Takže závěr- chlap má vinu samozřejmě taky, ale ženská solidarita by zkrátka měla platit. Já bych chlapa co pro brnění v rozkroku opustí ženu a dítě/děti fakt nechtěla, neudělala bych jiné ženě, z čeho mám sama hrůzu. A pak taky ano, Boží mlýny melou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.12.17 13:20
@truelly píše:
Ano bylo by ideální, kdyby každá ženatý když ví, že dotyčný je ženatý, dala od něho ruce pryč. Ale bohužel jsou takové, kterým morálka nic neříká :poblion:

Kdyby to věděl ten ženaty, bylo by to ještě lepší. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
10.12.17 13:23
@truelly píše:
Kdy nebylo nabízejících se žen, tak by to bylo taky jednodušší. Nemluvim o chronických lovcích a děvka. řích. 8)

Nejsi muslimka? Taky si myslíš, že si žena může za znásilnění sama, protože nosí minisukně?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
10.12.17 13:26
@Hazentla píše:
Naprosto nechápu a ano, odsuzuju ty čůzy, co vědomě jdou do ženatého (případně i s dětmi) chlapa. A ano, mně se to stát nemůže. Jakmile byl chlap ženatý, věděla jsem, že nic nebude, i když jsem dokonce jednou opravdu mohla, on by měl zájem :nevim: Jednou, jak mladinká a blbá jsem přebrala chlapa, ale „jen“ z chození, nebyli svoji, neměli děti, nežili spolu. I to se mi vymstilo - pán byl charakter k :poblion: a i tady jsem měla výčitky svědomí. Už bych neudělala podruhé ani to. Schválně, kolik z vás se zamilovalo na první pohled tak, že to nešlo vzít zpět? Já teda nikdy. Vždycky to začínalo pozvolně a pokud se objevilo, že je ženatý, šla jsem od toho, dokud to šlo celkem v pohodě. Chce to jen pevnou vůli. Stejně tak se mi teda protiví i ten chlap, ale řekněme si na rovinu - ženské jsou větší mrchy, intrikují mistrně, když chtějí chlapa dostat. :pocitac: Chlap třeba podlehne ve zkratu a pak se veze v kolotoči (nejen) citového vydírání, ani neví jak. A kolik je opravdu těch chudinek, co jim zlý chlap ženu důmyslně tajil? Tak jedna z třiceti, řekla bych. Když je chlap opravdu zásadový a racionální, tak odolá vždycky, ale většina, i těch slušných má tu zásadovost tak na 80%, takže když potká pořádně umanutou mrchu, je to pro něj náročné, bohužel.
Takže závěr- chlap má vinu samozřejmě taky, ale ženská solidarita by zkrátka měla platit. Já bych chlapa co pro brnění v rozkroku opustí ženu a dítě/děti fakt nechtěla, neudělala bych jiné ženě, z čeho mám sama hrůzu. A pak taky ano, Boží mlýny melou…

Ta žena se do ženatého vůbec nemusí zamilovat. Prostě se s ním chce jen vyspat a to třeba vícekrát a budoucnost s ním vůbec neplánuje. Je jí takhle žít prostě baví. Chová se prostě jak chlap. A boží mlýny fakt nemelou.

• Citovat
  • Upravit
78092
10.12.17 13:37
@Kobliha51 píše:
Ta žena se do ženatého vůbec nemusí zamilovat. Prostě se s ním chce jen vyspat a to třeba vícekrát a budoucnost s ním vůbec neplánuje. Je jí takhle žít prostě baví. Chová se prostě jak chlap. A boží mlýny fakt nemelou.

Mlýny nemelou, protože tyhle z vesmírného hlediska prkotiny jsou jim fuk.
A Příroda je ráda za každý další vrh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.12.17 13:52
@sirikit píše:
Mlýny nemelou, protože tyhle z vesmírného hlediska prkotiny jsou jim fuk.
A Příroda je ráda za každý další vrh.

Asi tak. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36504
10.12.17 13:53
@Paola21 píše:
To né jeho milenka Vám rozbila štěstí, ale pan manžel ho rozbil. Stačilo používat mozek místo orgánu v kalhotách :nevim:

přesně, ne ona ale on.On byl první. Nesvede tu, svede jinou. Má k tomu sklon a žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
10.12.17 16:14

Tak dál než k muslimům to nemam u žádného jiného náboženství :cert:
Nezlobte se na mě, ale těžko může unavena ženská po porodu, bohužel někdy s vytahaným bříškem, kily navíc, nemající čas na kadeřnice, manikůry, kosmetiky atd…konkurovat mladého, bezdětné kočičce, která vystrkuje co může, věčně dobře naladěna s dostatkem času, upravená, bezstatostná…to se potom těžko odolává, když se ještě navíc sama snaží :zed: a moc dobře ví proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.12.17 16:21
@truelly píše:
Tak dál než k muslimům to nemam u žádného jiného náboženství :cert:
Nezlobte se na mě, ale těžko může unavena ženská po porodu, bohužel někdy s vytahaným bříškem, kily navíc, nemající čas na kadeřnice, manikůry, kosmetiky atd…konkurovat mladého, bezdětné kočičce, která vystrkuje co může, věčně dobře naladěna s dostatkem času, upravená, bezstatostná…to se potom těžko odolává, když se ještě navíc sama snaží :zed: a moc dobře ví proč.

neříkám po hned porodu, to je každá ráda že je ráda, ale na matky třeba na hřišti je vážně často tristní pohled. Neupravené šmudly, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
10.12.17 16:34
@Jasminhiel píše: … on sám mi nebyl schopný říct co bylo špatně. O to těžší pro mě je, to, co udělal, a to bylo šokem nejen pro mě, ale i pro celé naše okolí, nebyl nikdy záletníkem a syna zbožňoval. …

Možná Vám to tajemství prozradím, začala jste ho mít za „debila“ i teď ho máte za debila a chováte se tak k němu - proto viníte milenku co vám něco sebrala. Protože nikdo nechce být za „debila“ hledá prostředí, kde jím nebude - hospodu, milenku.

Myslím, že by jste se měla vykašlat na podobné diskuze a pokud vztah ještě chcete zachránit, tak je potřeba vyhledat psychologa nebo manželskou poradnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí