Rozchod po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.1.12 17:52

Tak ja si myslim,ze nemuzeme tusit jak to vlastne je,ale jedno je pravda.Tech lidi co proslo IVF se rozeslo hodne-jde to na psychiku-bohuzel.Kdyz jsi jezdil na sluzebky a ona jak pises zarlila,je docela mozne,ze si pak rekla stejne si najde jinou a bude mit s ni dite a ja mu to umoznit nemuzu.Ja byt tebou -vezmu si profesionalni pomoc jak uz Ti to tady nekdo nabidnul,s manzelkou o tom naposledy promluv a kdyz ani to nepomuze,tak ji dej cas a uvidis.neni nic lepsiho nez cas,je totiz lecitel na vsechno.
pokud te miluje ozve se sama.Take je ale pravda,ze nejste spolu tak dlouho,zamilovanost trva sice asi 6 mesicu,ale i tak tohle byla zkouska,kterou jste neprosli(respektive ona).Prijdou horsi veci a pak co?zase te opusti s tim ,ze te nemiluje?Musi vedet co v zivote chce.Zivot je bohuzel tvrdy a nekompromisni nekdy.Drzim ti moc palecky,aby ti to dobre dopadlo :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
30
25.1.12 20:41

Děkuji za vaše názory a moc si jich vážím ať píšete co píšete. Ohledně plodnosti je to tak že můj spermograf je podprůměrný ale pořád né tak špatný. Po umělém oplodnění které nevyšlo řekla své kamarádce tuto větu Celou dobu jsem dávala vinnu jemu ale teď po nepodařeném IVF jsem si uvědomila že chyba je u mě. Touto větou to jasně řekla že si veškerou vinnu vzala na sebe. Je mi jasné že rozchod může být zapříčiněn něčím jiným ale jak jsem psal náš vztah byl absolutně šťastný do tohoto pokusu tedy do 16.12. a pak najednou bum rána jak z děla. Teď kamarádka řeší také IVF a lékař jí řekl že mají zkušenosti že každý druhý par po neůspěchu to neustojí a rozpadne se to je tak smutné. A nejvíc mě dostáva věta sestřičky která nám říkala To by v tom byl čert pokud by tak usměvaví a zamilovaní lidi jako my dva neměly miminko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 21:38

Konsty nebud smutny -ono to nejak dopadne :hug: :hug: :hug:
No tak to uz je sice trochu neco jineho co popisujes s tim spermiogramem,ale i tak si myslim,ze to neni rozhodujici.Dam ti priklad-ja naprosto zdrava,manzel ne podprumerny,ale strasny spermiogram-1 procento pohyblivych-ostatni nemocne.Vyzkouseli jsme to trikrat-na me strane vina nebyla-oni se ty embryjka nekdy neujmou,protoze ty muzovi spermie nejsou tak kvalitni treba a embryjko zanika.Vubec to nemusi stahovat na sebe.Muj manzel to resil tim,ze se o nic nestaral-ja byla aktivni a hnala ho po doktorech-nic nepomohlo.Nakonec jsem to vzdala a bum do trech mesicu jsem byla prirozene tehotna.Nam nedavali zadnou sanci bez umelka,ale jak vidis zazraky se deji.Nikomu(malokomu) se IVF povede na poprve-opravdu-zalezi na plno okolnostech-imunologie,genetika atd…hlavne psychika(v nasem pripade ano)takze to co rekla Tve kamaradce dokazuje,ze te nechce obtezovat,protoze si pripada menecenna a to by nemela.Tady vidim sanci v tom,ze ji musis presvedcit(promluv si z IVF centrem domluv schuzku a nech doktory mluvit jak casto se nepovede poprve a uvidis)Ja by jsem to spis videla na to,ze je hodne zranena.nekdo to proste neunese atdy je ted nejlepsi resit to s psychologi plus IVF centrum kam jste chodili-v nekterych jsou psychologove primo u rozhovoru.......Tak drzim palce :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
30
25.1.12 21:42

Bohužel nechce nikam jít prostě to celé maže ze svého života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 22:22
konsty píše:
Bohužel nechce nikam jít prostě to celé maže ze svého života

No jejda ,tak uz to bere az moc dramaticky :roll: No tak to uz asi neporadim.Treba se vrati a kdyz ne,preju Ti z celeho srdce :srdce: jiny a vice kvalitnejsi vztah,kde oba zustavaji ve dvojici za kazdych okolnosti :palec: Ted se Ti to zda neskutecne,ale az to preboli,uvidis to jinyma ocima.Ono to bolet bude a hodne dlouho,ale cas to vyleci ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
33916
25.1.12 23:13

Chlape tak to mě teda moc mrzí,ale být tebou tak ještě nehážu flintu do žita.Ten den co píšeš byla já na umělku a ještě dneska se necítím zrovna nejlépe a nenávidím snad všechno a nejvíc sebe,že jsem zase zklamala sebe..manžela i když vím,že na tomhle náš vztah neroste,ale i přesto člověku v tý hlavě hlodá červíček.Pokud bude tvoje partnerka chtít zkuste psychologa..někdy opravdu dokáže člověku pomoct a tuhle situaci Vám to pomůže vyřešit.Ona prostě tohle neunesla v plném rozsahu a kdybych mohla tak jí dám celou svojí energii aby to zvládla.Já dřív na tom taky nebyla dobře..3.ivf mě položilo do kolen a měla jsem kecy typu..skočím z mostu a možná bych to udělala kdyby mě doktor neprofackoval a promluvil mě do života a věř mi to,že jsou mnohem horší věci než nemít dítě a tohle si tvoje partnerka musí uvědomit a pochopit,že jsou věci prostě co člověk nezmění.Špatný spermiogram není nic hrozného a ICSI už si s tím poradí a nikdy ivf nemusí vykít na poprvý..možná by bylo dobrý kdyby si tady pár příběhů přečetla a poznala jak je někdy osud krutý.Pokud i potom nebude chtít komunikovat tak se asi nedá nic dělat..zase nadruhou stranu když se na to podívám ze svého pohledu tak na to musí být dva..tedy co se týká umělka a jak ti řekli tak málokdo to ustojí a je to možná zkouška vztahu a partnerka neunesla první problém a neumím si představit co by třeba s ní udělalo kdyby se vám nezadařil ani další pokus.Nevím ale pokud si tohle všechno neuvědomí tak bych do ivf nešla,prootže podle toho co píšeš tak to bere až moc tragicky a to není dobré a pokud nebude prostě komunikovat tak musíš se s tím smířit.Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.12 00:07

me vzdycky napadne pri techhle vsech negativnich myslenkach zen,ktere nevi ani jak to dopadne a uz pomalu skaci z okna,nebo se vrhaji pod vlak.Co ma rikat takova zena,ktere umre dite pri porodu,nebo po nem,nebo jeste hur,ktera ho vychova a pak ji umre na nejakou nemoc.Pane boze at se vzchopi,je tady vic nez tragickych denicku,kde ty pary bojuji o dalsi dite a jsou rodicema andilku :,( :,( :,( Vzdyt ja to mam za s sebou trikrat ,nakonec se povedlo,ale ze bych na tom byla tak,ze po prvnim neuspechu opustim manzela,reknu,ze to za s sebou mazu,tak by mi muj chlap rekl,ze jsem na hlavu at to tedy smazu,kdyz nemam uz silu,ale ,ze zivot mi to pripominat stejne bude…vsude jsou deti,kocarky,hriste,to nevymazes.Ona za to tresta tebe ,cloveka,ktery pri ni stal??No tak at si te tak tresta,ale je tedy pekne nespravedliva.Ponevadz kdyby rekla hned,ze na to nema nervy,tak by jsi uz davno byl stasny s nikym jinym a kdo vi-uz treba ve trech ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
30
26.1.12 00:15

rad bych aby tohle cetla a vedela ze jsem tady a jsem jeji opora at mi do dnes rekla co mi rekla at udelala co udelala ja ji porad miluji a chci nam pomoci proto jsem ji pozadal o ruku proto si ji chci vzit jelikoz jsem tady v dobrem i ve zlem jsem tady a cekam abych ji dokazal ze jsem chlap na ktereho se muze spolehnout a oprit i v tech nejhorsich situacich ikdyz to co prozivam je ocistec a peklo porad ji to nemam za zle a neresim co tomu reknou lidi okolo nas jelikoz ja chci zit s ni a ne s lidma ale pokud bude stastnejsi beze me tak odejdu z jejiho zivota jelikoz mi na ni zalezi a miluji ji a proto chci aby byla stastna ikdyz me to nici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.1.12 01:17
Anonymní píše:
me vzdycky napadne pri techhle vsech negativnich myslenkach zen,ktere nevi ani jak to dopadne a uz pomalu skaci z okna,nebo se vrhaji pod vlak.Co ma rikat takova zena,ktere umre dite pri porodu,nebo po nem,nebo jeste hur,ktera ho vychova a pak ji umre na nejakou nemoc.Pane boze at se vzchopi,je tady vic nez tragickych denicku,kde ty pary bojuji o dalsi dite a jsou rodicema andilku :,( :,( :,( Vzdyt ja to mam za s sebou trikrat ,nakonec se povedlo,ale ze bych na tom byla tak,ze po prvnim neuspechu opustim manzela,reknu,ze to za s sebou mazu,tak by mi muj chlap rekl,ze jsem na hlavu at to tedy smazu,kdyz nemam uz silu,ale ,ze zivot mi to pripominat stejne bude…vsude jsou deti,kocarky,hriste,to nevymazes.Ona za to tresta tebe ,cloveka,ktery pri ni stal??No tak at si te tak tresta,ale je tedy pekne nespravedliva.Ponevadz kdyby rekla hned,ze na to nema nervy,tak by jsi uz davno byl stasny s nikym jinym a kdo vi-uz treba ve trech ;) ;) ;)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.12 17:55

Tak co Konsty jak si dopadl dnes?? ;) Je to lepsi,nebo porad stejne?Zrovna jsem si dneska vzpomela,ze mas jit pro ty veci,tak ti tady drzim palce :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
30
29.1.12 00:35

Ahojda, tak dopadlo to tak že jsem si dnes vzal věci a nic Konec jedné velké lásky její ego je větší nežli její láska :,( Miluji jí tak moc že chci aby byla štastná tak pokud semnou byla neštastná tak se nedá nic dělat odešel sem pro její štěstí

A tahle písnička je to co cítím
http://www.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 29.01.12 v 00:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.1.12 00:37
konsty píše:
Ahojda, tak dopadlo to tak že jsem si dnes vzal věci a nic Konec jedné velké lásky její ego je větší nežli její láska :,(
Co ti vůbec řekla a proč ego???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.1.12 00:39
konsty píše:
Ahojda, tak dopadlo to tak že jsem si dnes vzal věci a nic Konec jedné velké lásky její ego je větší nežli její láska :,( Miluji jí tak moc že chci aby byla štastná tak pokud semnou byla neštastná tak se nedá nic dělat odešel sem pro její štěstí
proč by byla s tebou neštastná..chce partnera se kterým nemusí na ivf??? nějak to nechápu :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.1.12 00:42

Co na to říct prostě nechce zpět. Já se s ní dnes nebavil. Jen ahoj vzal sem věci a pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.1.12 00:45

Odcházím a ona se mě ptá smutným hlasem ty už se nestavíš? Já na to ne nestavím a ona mi za 10minut volá že jí nefunguje net zda jí s tím nemohu pomoci. Ona nechápe jak mi ublížila jak moc mě to vše bolí nebo já nevím proč mě tak týrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí