Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cas jí dám a ze scény taky půjdu je to šílené ale musím jít dál opouštět někoho koho milujete a cítíte že je to on člověk na celý život je dost bolestné nikomu to nepřeji
konsty píše:
Cas jí dám a ze scény taky půjdu je to šílené ale musím jít dál opouštět někoho koho milujete a cítíte že je to on člověk na celý život je dost bolestné nikomu to nepřeji
konsty-ver ,ze jsem tim prochazela taky a plno jinych rodin i s detma.neni to sice utecha,ale ver,ze s detma je to pro zenu bolestnejsi.Jsou takove situace a clovek uz nevidi budoucnost,proste vstava s tim,ze to neni mozne,ze to neni pravda.Proto jsem hned ze zacatku psala,ze to bude bolet dlouho,ale ver mi,ze casem se to mirni a mirni.je to dlouha vlekla nemoc,ktera postupne vymizi.Mne se tak stalo za rok,potkala jsem toho opravdu praveho a taky by jsem nikdy predtim nemyslela,ze budu zit nekym jinym nez s prvnim manzelem.Je to start od sameho zacatku,ale je to krasny start,kdyz Te to prekvapi......sice jeste neni nic prohrane,ale i tak se priprav i na to nejhorsi.lasku si nemuzes vynutit a pokud uz padlo posledni slovo,tak to vycitis.podle toho co pises to uz tak bude.Mnoho sil a stesti
![]()
Tak tohle buda asi posledni prispevek
je konec slecna me proste nemiluje a nechce byt semnou stastna ja ji respektuji a zacal sem to v sobe uzavirat a delam proto maximum aby to bylo uz ze me pryc. Jinak dekuji vsem za rady nazory a podporu ![]()
konsty: To bude dobrý, neboj,
Vím, že je těžké se s tím smířit, ale nenaděláš nic a z dlouhodobého hlediska je spíš dobře, že s ní nebudeš zbytečně dále ztrácet čas. Prostě to nebyla holka do nepohody, zasloužíš si lepší. Tak až si v sobě uklidíš, tak držím palce, abys potkal tu pravou a dočkali se spolu krásných zdravých dětí. ![]()
Motýlice píše:
konsty: To bude dobrý, neboj,Vím, že je těžké se s tím smířit, ale nenaděláš nic a z dlouhodobého hlediska je spíš dobře, že s ní nebudeš zbytečně dále ztrácet čas. Prostě to nebyla holka do nepohody, zasloužíš si lepší. Tak až si v sobě uklidíš, tak držím palce, abys potkal tu pravou a dočkali se spolu krásných zdravých dětí.
Jasan budu se snazit teda spis nebudu protoze kdyz se clovek snazi tak nepotka tu pravou Tak to necham osudu a uvidim co bude a nebude ![]()
konsty píše:Motýlice píše:Jasan budu se snazit teda spis nebudu protoze kdyz se clovek snazi tak nepotka tu pravou Tak to necham osudu a uvidim co bude a nebude
konsty: To bude dobrý, neboj,Vím, že je těžké se s tím smířit, ale nenaděláš nic a z dlouhodobého hlediska je spíš dobře, že s ní nebudeš zbytečně dále ztrácet čas. Prostě to nebyla holka do nepohody, zasloužíš si lepší. Tak až si v sobě uklidíš, tak držím palce, abys potkal tu pravou a dočkali se spolu krásných zdravých dětí.
konsty, já tu nejsem registrovaná, ale tvoji diskuzi, resp. jen tvé vstupy, sleduju průběžně, a zdáš se mi hodně smutnej. To přejde, nakonec myslim budeš rád, no to je spíš důvod k veselosti, že to takhle dopadlo. Představ si, že by IVF dopadlo dobře a problémy mezi váma by se vyhrotily až později, když už by s váma bylo dítě, a teď co!
. Ty si přeci zasloužíš holku, která se k tobě bude chovat hezky a bude mít pro tebe jen samý hezký slova a nebude ti chtít udělat žádnej blbej pocit, protože tvuj blbej pocit by bolel i jí především. Pusť si písničku Good Feeling od Flo Rida nebo něco podobnýho, a koukej na svět novejma očima. A opakuj si každou chvíli, že nějaká hodná krasavice už je v podstatě tvoje
Zdravim Petra
konstíku přesně jak píšou děvčátka.A za mě..všechno špatný je pro něco dobrý
![]()
Sledovala jsem diskuzi píše:
konsty, já tu nejsem registrovaná, ale tvoji diskuzi, resp. jen tvé vstupy, sleduju průběžně, a zdáš se mi hodně smutnej. To přejde, nakonec myslim budeš rád, no to je spíš důvod k veselosti, že to takhle dopadlo. Představ si, že by IVF dopadlo dobře a problémy mezi váma by se vyhrotily až později, když už by s váma bylo dítě, a teď co!. Ty si přeci zasloužíš holku, která se k tobě bude chovat hezky a bude mít pro tebe jen samý hezký slova a nebude ti chtít udělat žádnej blbej pocit, protože tvuj blbej pocit by bolel i jí především. Pusť si písničku Good Feeling od Flo Rida nebo něco podobnýho, a koukej na svět novejma očima. A opakuj si každou chvíli, že nějaká hodná krasavice už je v podstatě tvoje
Zdravim Petra
Jééé To potěší že sleduješ můj smutný příběh. Jinak ti děkuji za podporu a máš pravdu že jsem smutný, ale už né tak jako před měsícem. Vím jednu věc a to docela jistě Ona bude smutná Ona bude na tom hůř nežli já. Až si najde nového miláčka a ten jí bude podvádět chlastat a podobně tak zapláče až bude sedět večer co večer sama doma s mimčem a ten její si bude užívat jinde
Víš jak je mi 36 let jsem rozvedený a mám za sebou třetí vážný vztah a vím že tahla zkušenost mě posune dál a že mě to zas posílí do dalšího života. Nejsem zoufalec nejsem blbej nejsem ošklivej jen vždycky víc miluji a pro ženskou dýchám nepiju alkohol jelikož můj otec chlastal nepodvádím jelikož můj otec podváděl mamu a ta byla celý život nešťastná prostě jsem rodinný typ co chtěl jen milovat to své sluníčko a užívat si život buď ve dvouch nebo ve třech a nebo ve čtyřech. Mám tokovou frázi Chci žít takovej ten normální zasranej život kdy se nebudeme nudit cestování výlety kafíčka sport a podobně. Jsem chlap co jde po městě a vždy si vzpomene na tu svojí a koupí jí kytku. To jsem prostě JÁ a za to se nestydím a pokud to nechce tak ať jde k čertu bude jiná která to ocení a bude mě milovat proto jaký jsem. A poradím ti jednu cool písničku která sedí a opravdu to tak je co tam zpívá Justin Timberlake What goes round …comes around. Zil sem xxx let v zahraničí nejprve v Kanadě a pak 6let v Anglii a vždy jsem se o sebe postaral jen kvůli ní jsem se vrátil do ČR teď dělám area manager u Kanadské společnosti a jsem spokojený Tím se tady nechci chvástat ale jen chci ukázat že opravdu nejsem idiot a dokážu se o sebe postarat a pokud chceš vědět víc o koho se jedná tak se podívej mě už to je jedno ať to vidí všichni o kom a kdo tady píše tak se podívej na Facebook jméno David Konstantin a nebo na seznamu na lidé nick konsty tam jsou naše fotky a je mi jasný že ona tuhle diskuzi taky čte ale mě je to už jedno ![]()
Davide no tak toho Timberlakea znám, jo jo. Tak víš co, nemáš to lehký, ale mohlo by to bejt ještě horší. Hezkej jseš, schopnej taky. Tak jestli myslíš, že jsi nic neudělal blbě, tak vymysli nějakou prevenci, aby se ti to nestalo zas. No neopakuješ furt stejnou chybu? Jako jestli si tě třeba nějaká bude chtít vybrat kvůli vzhledu nebo postavení, a né kvůli tvé duši, jako abys to prokouknul ještě dřív, než se zamiluješ. No protože pak bys už byl naštvanej totálně a všem ženskejm na světě už bys zpíval jenom jako Taio Cruz - Break Your Heart
Hele a přát tvý slečně, co tě opustila, ošklivý věci teda neni hezký
tak už jí to odpusť a uleví se ti, fakt. Jako jak to píšeš, tak to od ní nebylo hezký, ale myslim, že pro novej vztah se krásně otevřeš, když ten starej mírumilovně uzavřeš. No já taky se snažim všem všechno odpouštět, protože čoveče, já tim naštváním se na někoho škodim jen sama sobě, a pak když se naštvání a pocitu křivdy zbavim, je mi krááásně a ať si všichni hrubiáni trhnou nohou
Petra
Davide no tak toho Timberlakea znám, jo jo. Tak víš co, nemáš to lehký, ale mohlo by to bejt ještě horší. Hezkej jseš, schopnej taky. Tak jestli myslíš, že jsi nic neudělal blbě, tak vymysli nějakou prevenci, aby se ti to nestalo zas. No neopakuješ furt stejnou chybu? Jako jestli si tě třeba nějaká bude chtít vybrat kvůli vzhledu nebo postavení, a né kvůli tvé duši, jako abys to prokouknul ještě dřív, než se zamiluješ. No protože pak bys už byl naštvanej totálně a všem ženskejm na světě už bys zpíval jenom jako Taio Cruz - Break Your HeartHele a přát tvý slečně, co tě opustila, ošklivý věci teda neni hezký
tak už jí to odpusť a uleví se ti, fakt. Jako jak to píšeš, tak to od ní nebylo hezký, ale myslim, že pro novej vztah se krásně otevřeš, když ten starej mírumilovně uzavřeš. No já taky se snažim všem všechno odpouštět, protože čoveče, já tim naštváním se na někoho škodim jen sama sobě, a pak když se naštvání a pocitu křivdy zbavim, je mi krááásně a ať si všichni hrubiáni trhnou nohou
Petra
Počkej počkej já slečně nepřeji nic zlého já jen říkám jaká bývá realita mám kolem sebe hodně kamarádek a musím říci že 9 z10 má něco podobného buď chlastá nebo jí mlátí a nebo naopak ona podvádí s kým se dá a podobně prostě svět se asi posrl bo co a já jsem asi z Marsu jelikož tohle nedělám
a postavení mám tak možná v klhotech
Další vztah teď určo nechci a otázka je zda vůbec někdy budu chtít. A chybu jsem udělal v minulém vztahu to je fakt když mi slečna nasadila parohy kvůli tomu že jsem pracoval 6 dnů v týdnua 16h deně tak si našla zábavu milence jenže já makal pro nás no prostě jsem blb dostala druhou šanci a za 4 roky báááác a znova začla řádit to joooo to jsem debil a ta poslední hmhmhm no nevím žiju si spokojeně ve svém domku na předměstí Londýna najednou mi začne psát ja zblbnu vše tam nechám změním život jen kvůli lásce a vrátím se no chodím po spermografech a podobně plánujeme svatbu a báááác slečně asi přeskočilo a zase nic tak chybu asi nedělám vadné jsou slečny
Promiň mi to ale chybu v sobě nenajdu to teda ne
už se nemíním pitvat sám v sobě jelikož co jsem tady napsal je pravda a nic než pravda a pokud ženská chce nějakýho hajzla tak hold to já nejsem
ale v pohodě jsem rád že jsem ten můj zamilovaný román začal zavírat a musím říct že docela razantně ![]()
konsty, já ti věřim, že nechlastáš a nepodvádíš. Blb nejsi, myslels to dobře. Viď že už ale nebudeš workoholik? Taky nejsi debil. Je normální za láskou nechat všeho a odejít, ale musí to být tak cítěno na obou stranách, jako tak hluboce i u ní, že i ona by toho byla schopna vůči tobě, kdyby na to přišlo. Ty chybu asi musíš dělat, a to tu, že si blbě vybíráš ženské, si teda myslím. Hernajs nevybíráš si ženskou, která nemá city tak hluboké jako ty? Pak si tady nadáváš do blbů a debilů. Špatnosti druhejch si na sobě nevybíjej. Pak tady řikáš, že nechceš už žádnej vztah, no to přece ale neni pravda, to je z naštvanosti. Ty jsi na sebe naštvanej, viď? A na všechny, kdo ti nevěřej, že jo? Ony si na tobě ty holky asi možná něco dokazujou a ty jim tu hru hraješ, možná. Pak se leknou toho, že to myslíš vážně? Lidi jsou dost lehkovážný a odmítají komunikovat a vyjít si vstříc. To je sobecký ne? To znám jednu, kterou ten její pořád nadšeně obletoval a na rukou nosil, ale né majetnicky, prostě tak jako oddaně, a ona mu pak řekla „nech mě už konečně bejt, já chci svobodu, ne jenom pořád tebe, a tvoje něžnosti mi vaděj, buď na mě hrubej“. Před svatbou ho nechala, a po svatbě se s timhle vytasila na něj. Blbý co? Hnusná přestava. Já si ale myslim, že lidi to mají v očích, jaký jsou. Zkoumals to někdy detailnějc? Jako prostě ony na tebe oddaně koukaly, a pak najednou šlus? Jaký ty tvoje slečny měly oči? Neměly v nich spíš prázdno než oddanost? Vybíral sis srdcem? Nepřehlédl jsi při výběru partnerky hned zkraje něco podstatného? Nemyslím to jako kritiku, spíš to myslim asi takhle. Taky jsem v situaci, že pořád naivně někomu nalítávám. Jako vdaná jsem, partnera úžasného, dětičky, ale kamarádku žádnou. Mně nebaví mít nějaký povrchní kamarádství. Vycouvu radši hned ze všeho, když vidim nepochopení a neochotu se vcítit. Já se snažim vcítit a dávat radost, ale né už ti okolo. Já bych chtěla mít lidský vztahy jako Vinnetou a Old Shatterhand. No a co vidim kolem sebe - jen karikatury lidskejch vztahů. Ale co, snažim se bejt veselá i tak, i když to zrovna neni lehký, zvlášť když nemám ani hodné rodiče, ale spíš pěkné otravy. Tak leda tak si můžem založit „klub tragédů, který by hajzli chtěli mít v tomhle světě pěkné mezilidské vztahy“.
konsty, já ti věřim, že nechlastáš a nepodvádíš. Blb nejsi, myslels to dobře. Viď že už ale nebudeš workoholik? Taky nejsi debil. Je normální za láskou nechat všeho a odejít, ale musí to být tak cítěno na obou stranách, jako tak hluboce i u ní, že i ona by toho byla schopna vůči tobě, kdyby na to přišlo. Ty chybu asi musíš dělat, a to tu, že si blbě vybíráš ženské, si teda myslím. Hernajs nevybíráš si ženskou, která nemá city tak hluboké jako ty? Pak si tady nadáváš do blbů a debilů. Špatnosti druhejch si na sobě nevybíjej. Pak tady řikáš, že nechceš už žádnej vztah, no to přece ale neni pravda, to je z naštvanosti. Ty jsi na sebe naštvanej, viď? A na všechny, kdo ti nevěřej, že jo? Ony si na tobě ty holky asi možná něco dokazujou a ty jim tu hru hraješ, možná. Pak se leknou toho, že to myslíš vážně? Lidi jsou dost lehkovážný a odmítají komunikovat a vyjít si vstříc. To je sobecký ne? To znám jednu, kterou ten její pořád nadšeně obletoval a na rukou nosil, ale né majetnicky, prostě tak jako oddaně, a ona mu pak řekla „nech mě už konečně bejt, já chci svobodu, ne jenom pořád tebe, a tvoje něžnosti mi vaděj, buď na mě hrubej“. Před svatbou ho nechala, a po svatbě se s timhle vytasila na něj. Blbý co? Hnusná přestava. Já si ale myslim, že lidi to mají v očích, jaký jsou. Zkoumals to někdy detailnějc? Jako prostě ony na tebe oddaně koukaly, a pak najednou šlus? Jaký ty tvoje slečny měly oči? Neměly v nich spíš prázdno než oddanost? Vybíral sis srdcem? Nepřehlédl jsi při výběru partnerky hned zkraje něco podstatného? Nemyslím to jako kritiku, spíš to myslim asi takhle. Taky jsem v situaci, že pořád naivně někomu nalítávám. Jako vdaná jsem, partnera úžasného, dětičky, ale kamarádku žádnou. Mně nebaví mít nějaký povrchní kamarádství. Vycouvu radši hned ze všeho, když vidim nepochopení a neochotu se vcítit. Já se snažim vcítit a dávat radost, ale né už ti okolo. Já bych chtěla mít lidský vztahy jako Vinnetou a Old Shatterhand. No a co vidim kolem sebe - jen karikatury lidskejch vztahů. Ale co, snažim se bejt veselá i tak, i když to zrovna neni lehký, zvlášť když nemám ani hodné rodiče, ale spíš pěkné otravy. Tak leda tak si můžem založit „klub tragédů, který by hajzli chtěli mít v tomhle světě pěkné mezilidské vztahy“.
Tak jak tak koukám tak to máme stejne
ale vis jak chybu asi delam a to ze asi tu zenskou nerubu ale radeji ji koupim kvetinu ![]()
ahojky - tvou slečnu neznám, ale asi tak - u žen, když udělají jednou rozhodnutí, tak je to definitivní, musela k němu dojít již dříve, asi to uzrávalo a uzrávalo, až to najednou bylo. Jestli je rozhodnutá, tak přes to vlak už nepojede (ale tvou drahou neznám, myslím to obecně). Byla bych nerada, kdyby někdo zobecňoval, že ženy chtějí drsňáky a že romantici jsou na nic. Tak jednoduché to není. Má drahá polovička mě také miluje, já jej také, přesto jsem to uťala - on to zcela nechápe,ano je to ten,co mě na rukou nosí - problém je, že jsem po letech života (8 let manželství, 5leté úžsné dítě) pochopila, že jeho smysl života a můj se zcela diametrálně liší a že já chci od života víc ( ne peníze, ne kytky - chci společné koníčky, aktivity atd.. Absurdní na tom je, že se oba máme rádi ( u mě se to usadilo v přátelství), ale já už s ním nechci žít,což on nechápe… Tak si umím živě představit, jak rozebírá, co pro mě udělal a jak jsem nechápává. Já jen vím, že to co jsme měli společného je pryč. Je mi s ním fajn, ale budoucnost si s ním představit nedokážu. Možná, že stejné pocity má tvá přítelkyně…
jeste jako posledni moznost Davide me napadla-financni situace......!!!
Nezlob se za takovou uprimnost,ale jinej duvod uz snad ani neexistuje
Preji Ti ve Tvem osobnim zivote i v praci jen a jen stesti

Podle toho jak Ti rekla to je muj byt…Ja nevim zni to dost majetnicky,takovy lidi primo nesnasim.Ja jsem to jednou slysela od pritele a uz jsem se nikdy nevratila.Prachy delaj dneska bohuzel hodne…Ted mam dostatek s manzelem,ale aby me vyhazoval to ne…to se nedela.Je to a muze to byt klidne ten duvod,ze nemas treba tolik penez.Ja nevim jak si na tom financne,ale nekdy zensky odejdou prave kvuli tomu a proto neznaji duvod rozchodu…