Rozchod po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
29.1.12 00:42

Co na to říct prostě nechce zpět. Já se s ní dnes nebavil. Jen ahoj vzal sem věci a pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.1.12 00:45

Odcházím a ona se mě ptá smutným hlasem ty už se nestavíš? Já na to ne nestavím a ona mi za 10minut volá že jí nefunguje net zda jí s tím nemohu pomoci. Ona nechápe jak mi ublížila jak moc mě to vše bolí nebo já nevím proč mě tak týrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.1.12 00:50
konsty píše:
Odcházím a ona se mě ptá smutným hlasem ty už se nestavíš? Já na to ne nestavím a ona mi za 10minut volá že jí nefunguje net zda jí s tím nemohu pomoci. Ona nechápe jak mi ublížila jak moc mě to vše bolí nebo já nevím proč mě tak týrá
No tak ale chce komunikovat..třeba už přišla jak jaký je trdlo..tak aspon si s ní promluv :palec:Týrá :roll: třeba to chce řešit..a nebo myslíš,že Tě jenom tak zlobí,ale nechce tě..jako aby jsi byl ještě víc smutný..tak pak by už jsi se neměl opravdu vracet :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.1.12 00:52

Jak s ní mám mluvit? To se jí mám ptát a ona mi řekne nechci Davide nemiluji tě a há budu ta kde jsem byl před měsícem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.1.12 00:55
konsty píše:
Jak s ní mám mluvit? To se jí mám ptát a ona mi řekne nechci Davide nemiluji tě a há budu ta kde jsem byl před měsícem
A proč Ti volá,že jí nejde net..nebo proč se tě smutně ptá jestli už nepřijdeš..tak jak to mám chápat..proč Tě nemiluje..víš to..řekla ti to?? Asi si sedím na vedení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.1.12 00:58

Dobře řekla ti,že Tě nemiluje..plánovali jste další pokus v únoru.To city ochladnou během pár dní po 2leté známosti??? Davide to je takový divný,ale člověk jí nevidí dohlavičky..mno :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.1.12 00:59

Neřekla opravdu neřekla že prý ta láska z ní vyprchala po IVF ale údajně to s miminkem nemá souvislost Opravdu nevím proč mě volá kvůli netu může si zavolat technickou podporu ale nééééé ona volá mě a já se vrátil a cvakal na PC a pak jsem odešel já prostě dál nemůžu si nechávat ubližovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.1.12 01:01

Když jsem se jí ptal tak mi řekla že o tom přemýšlela 3dny a já se jí ptám že jí za víc nestojím nežli 3dny 2letý vztah vymazala během 3dnů a podle toho co mi řekla to úplně vymazala teda alespon to dobře hraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.1.12 01:08
konsty píše:
Neřekla opravdu neřekla že prý ta láska z ní vyprchala po IVF ale údajně to s miminkem nemá souvislost Opravdu nevím proč mě volá kvůli netu může si zavolat technickou podporu ale nééééé ona volá mě a já se vrátil a cvakal na PC a pak jsem odešel já prostě dál nemůžu si nechávat ubližovat
:think: :think: :think: :think: Tak nevím co způsobilo,že Tě vymazala takhle rychle z hlavy.Tak to neřeš..už k ní nechod a zkus se s tím nějak vyrovnat..myslím že jsi udělal proto maximum :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.1.12 01:12

Mohu říci že jsem udělal hodně moc a u kamarádek jsem chlap s velkým CH ale treba to jednou pochopí co jsem dokázal pro nás udělat jenže to už bude pozdě jj život bývá krutý ale je krátký a přeci krásný děkuji všem za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.1.12 01:20
konsty píše:
Mohu říci že jsem udělal hodně moc a u kamarádek jsem chlap s velkým CH ale treba to jednou pochopí co jsem dokázal pro nás udělat jenže to už bude pozdě jj život bývá krutý ale je krátký a přeci krásný děkuji všem za podporu
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.12 21:09
konsty píše:

Podle toho co pises -jsi opravdu chlap a ji to bude jednou mrzet-bud na s sebe hrdy-udelal si vsechno.Na tvem miste by jsem tomu nechala jeste cas…Podle toho co pises s tim pocitacem :nevim: Velice zajimave :think: Ty ji taky jeste milujes,ona vaha-no dobre dej ji cas.Muze si tvrdit co chce,ale ja z toho vycitila,ze jeste sama nic nevi…Jestli je to pro tebe Takova laska,tak tam uz nechod,ale nech ji, at sama prijde k Tobe az neco bude chtit.Telefon ji neber!!!
Neublizuje ti podle me, prochazi hroznym chaosem mezi mam ho nechat jit??nebo, je uz pozde??Hlavne si ani jeden ani druhy nehrajte ted na urazeny(ty na to mas sice pravo;ale i tak.....)Laska je mocna carodejka-dejte si cas…PS-jeste me napadlo…nema v tom prsty jeji rodina??? :?: :?: :?:

• Citovat
  • Upravit
30
30.1.12 00:15

Rodina určitě ne jelikož jsem hovořil s příbuzným a on mi řekl že celá rodina nechápe co se děje proč to dělá. S rodinou jsem měl výborný vztah a myslím si že oni semnou taky.Když jsem s nima hovořil , tak její mamka brečela táta byl v naprostém šoku a jedna sestra taky plakala a druhá byla tak nějak smutná. Jinak dej jí čas hmmmmm to já přeci chci ale.......Je to těžký já jí miluji ale po jejich slovech Vypadni z Mého bytu ten byt je můj to jsou brostě rány do srdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
30.1.12 08:47

konsty: Mrzí mě to, ale jediné, co teď můžeš udělat, je stáhnout se ze scény. Je možné, že se jí to rozleží, ale podle mě potřebuje být sama se sebou, aby si uvědomila, jestli jí budeš chybět nebo ne. Řekla Ti toho hodně a dost si její výroky protiřečí, řekla bych… Myslím, že je důležité zachovat si vlastní integritu, nenechat ze sebe dělat onuci. Až po Tobě příště bude něco chtít, nepřiběhni na zavolání, řekni, že nemáš čas, ať si zavolá servis, že teď potřebuješ být sám a všechno si přebrat. Jestli má váš vztah mít nějakou naději, musí přijít ona za Tebou. S omluvou. Ale ona taky potřebuje čas, aby si srovnala priority. Teď bych vzájemný kontakt omezila nejlépe na nulu, ničemu to nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 12:00
konsty píše:
Rodina určitě ne jelikož jsem hovořil s příbuzným a on mi řekl že celá rodina nechápe co se děje proč to dělá. S rodinou jsem měl výborný vztah a myslím si že oni semnou taky.Když jsem s nima hovořil , tak její mamka brečela táta byl v naprostém šoku a jedna sestra taky plakala a druhá byla tak nějak smutná. Jinak dej jí čas hmmmmm to já přeci chci ale.......Je to těžký já jí miluji ale po jejich slovech Vypadni z Mého bytu ten byt je můj to jsou brostě rány do srdce

Tak ona Te primo vyhodila?No tak to uz nevim.Ja myslela,ze vas rozchod probihal v klidu.Tak neco to zpusobit muselo,protoze zniceho nic??To je blbost.Konsty jak jsi psal,ze tve kamaradky te berou za chlapa z velikym CH,neni to jeji duvod k zarlivosti??nemyslela si treba,ze u nekterych to neni jen kamaradstvi??ja nevim kazdopadne uvidis jak se situace vystribri.V tom dej ji cas je hodne pravdy.Opravdu,ver mi.Nic tim nezkazis.Mysli si treba,ze jeden z Vas musel odjet do ciziny vydelavat,taky by jsi musel cekat.Mej trpelivost,protoze jak pises ji milujes,ale musi prijit sama!!!!Vzdyt zij dal svuj zivot a uvidis jak to bude.Kazdopadne jsi udelal az moc a ted je cas na ni!!! :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky