Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za nikoho bych ruku do ohně nikdy nedala, takže asi tak
. Je mi líto co se ti stalo, je to čerstvé, přebolí to a zase bude dobře ![]()
No tak asi jste tak pevný a stabilní pár nebyli, když se nechal poblaznit pacientkou ![]()
Navenek je plno párů stabilních, ale co se odehrává za zdmi bytu, do toho nikdo nevidíme. Takže pro okolí je stabilních párů dost…
Já si myslím, že mám stabilní vztah. Už 16let. Moji rodiče jsou spolu 40let jako pár.
Je mi líto co se stalo. Každopádně je lepší, že se to stalo teď, než třeba za pár let, kdyby jste měli děti
Drž se
Bude líp. ![]()
Ano, osobně. Rozešla jsem se před více lety s přítelem, a okolí se divilo, že nás považovalo za ideální pár. Ovšem to byl pohled zvenku, já sama jsem to tak vůbec nehodnotila a byla jsem ráda, že jsem odešla.
Já bych ruku do ohně nedala za nikoho - život je nevyzpytatelnej a emoce taky. A nikdy nevíš, co se odehrává lidem uvnitř, byt navenek působí spokojeně a vyrovnaně.
Mrzí mě, co prožíváš
Na druhou stranu, hodně ti pomůže čas a nějaké volnočasové aktivity, rozptýlení. A věř, že je škoda zanevřít na všechny muže a na lásku
Asi to zkrátka nebyl ten pravý - ale to neznamená, že nikde není.
@Anonymní píše:
Ahoj. Mám po rozchodu, nesla jsem to velmi těžce-beru AD.Je to už lepší. Byli jsme pevný pár, dala bych za něj ruku do ohně a nakonec po 4letech před svatbou nevěra.Jeho.Je to doktor a pobláznila ho pacientka. Nechci to už řešit. Nevěřim už na lásku. Chci se zeptat. Znáte v okolí stabilní pár u kterého byste nevěřily že se rozejdou? ať už skrz nevěru nebo něco?
Ano takoví jsme byli s ex pár snů…rozešli jsme se po 18 letech…
No znám stabilní pár…spolu přes dvacetpět let, těšili se na první vnouče…On si naprosto nečekaně našel dvacetidvou letou milenku, ke které nakonec po dvou měsících odešel
No byli jsme v šoku, opravdu to byl pro nás největší šok s rozchodu někoho koho známe tak dobře. ![]()
Ano, znám dost párů, které se mi jevily jako stabilní až ideální. Byla jsem překvapená, že se rozešli a dost často i co bylo za tím. Je to prostě pohled zvenku. Na druhou stranu mě i kolikrát překvapuje, které páry spolu vydrží, nejsou ani stabilní ani ideální.
@lamicina píše:
Ano, znám dost párů, které se mi jevily jako stabilní až ideální. Byla jsem překvapená, že se rozešli a dost často i co bylo za tím. Je to prostě pohled zvenku. Na druhou stranu mě i kolikrát překvapuje, které páry spolu vydrží, nejsou ani stabilní ani ideální.
ano, je to tak. Někdy je ta Itálie kořením vztahu
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Mám po rozchodu, nesla jsem to velmi těžce-beru AD.Je to už lepší. Byli jsme pevný pár, dala bych za něj ruku do ohně a nakonec po 4letech před svatbou nevěra.Jeho.Je to doktor a pobláznila ho pacientka. Nechci to už řešit. Nevěřim už na lásku. Chci se zeptat. Znáte v okolí stabilní pár u kterého byste nevěřily že se rozejdou? ať už skrz nevěru nebo něco?
Lékaři většinou věrní nebývají, pracuji ve zdravotnictví 16 let a nerozvedeného znám jednoho. ![]()
@jdukolem píše:
Ano takoví jsme byli s ex pár snů…rozešli jsme se po 18 letech…
jak dlouho jste od sebe? Pořád to bolí, nebo jak to vnímáš ted? Promin, jestli se ptám už moc… ![]()
Znala jsem pár “ideálních párů”. Rozešli se všichni.. Je mi líto co se ti stalo, ale buď ráda že se to stalo před svatbou a bez dětí. Soustřeď se teď na svůj život, práci, koníčky a on se někdo objeví ![]()
Nevím teda co si představují ostatní jako ideální pár, ale setkala jsem se s tím jako označení atraktivního páru, něco jako Barbie a Ken
A nakonec jsou ti lidé ve skutečně spokojeném vztahu s někým mnohem méně “reprezantativním” ![]()