Rozchod u ideálního páru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.12.17 13:38

Rozchod u ideálního páru

Ahoj. Mám po rozchodu, nesla jsem to velmi těžce-beru AD.Je to už lepší. Byli jsme pevný pár, dala bych za něj ruku do ohně a nakonec po 4letech před svatbou nevěra.Jeho.Je to doktor a pobláznila ho pacientka. Nechci to už řešit. Nevěřim už na lásku. Chci se zeptat. Znáte v okolí stabilní pár u kterého byste nevěřily že se rozejdou? ať už skrz nevěru nebo něco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2790
28.12.17 13:40

Za nikoho bych ruku do ohně nikdy nedala, takže asi tak :nevim:. Je mi líto co se ti stalo, je to čerstvé, přebolí to a zase bude dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
28.12.17 13:41

No tak asi jste tak pevný a stabilní pár nebyli, když se nechal poblaznit pacientkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
28.12.17 13:43

Navenek je plno párů stabilních, ale co se odehrává za zdmi bytu, do toho nikdo nevidíme. Takže pro okolí je stabilních párů dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
28.12.17 13:44

Já si myslím, že mám stabilní vztah. Už 16let. Moji rodiče jsou spolu 40let jako pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
28.12.17 13:45

Je mi líto co se stalo. Každopádně je lepší, že se to stalo teď, než třeba za pár let, kdyby jste měli děti :nevim: Drž se :hug: :hug: Bude líp. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
28.12.17 13:45

Ano, osobně. Rozešla jsem se před více lety s přítelem, a okolí se divilo, že nás považovalo za ideální pár. Ovšem to byl pohled zvenku, já sama jsem to tak vůbec nehodnotila a byla jsem ráda, že jsem odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.12.17 13:48

Já bych ruku do ohně nedala za nikoho - život je nevyzpytatelnej a emoce taky. A nikdy nevíš, co se odehrává lidem uvnitř, byt navenek působí spokojeně a vyrovnaně.
Mrzí mě, co prožíváš :hug: Na druhou stranu, hodně ti pomůže čas a nějaké volnočasové aktivity, rozptýlení. A věř, že je škoda zanevřít na všechny muže a na lásku :hug: Asi to zkrátka nebyl ten pravý - ale to neznamená, že nikde není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Anonymní píše:
Ahoj. Mám po rozchodu, nesla jsem to velmi těžce-beru AD.Je to už lepší. Byli jsme pevný pár, dala bych za něj ruku do ohně a nakonec po 4letech před svatbou nevěra.Jeho.Je to doktor a pobláznila ho pacientka. Nechci to už řešit. Nevěřim už na lásku. Chci se zeptat. Znáte v okolí stabilní pár u kterého byste nevěřily že se rozejdou? ať už skrz nevěru nebo něco?

Ano takoví jsme byli s ex pár snů…rozešli jsme se po 18 letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9014

No znám stabilní pár…spolu přes dvacetpět let, těšili se na první vnouče…On si naprosto nečekaně našel dvacetidvou letou milenku, ke které nakonec po dvou měsících odešel :? No byli jsme v šoku, opravdu to byl pro nás největší šok s rozchodu někoho koho známe tak dobře. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
28.12.17 13:49

Ano, znám dost párů, které se mi jevily jako stabilní až ideální. Byla jsem překvapená, že se rozešli a dost často i co bylo za tím. Je to prostě pohled zvenku. Na druhou stranu mě i kolikrát překvapuje, které páry spolu vydrží, nejsou ani stabilní ani ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.12.17 13:51
@lamicina píše:
Ano, znám dost párů, které se mi jevily jako stabilní až ideální. Byla jsem překvapená, že se rozešli a dost často i co bylo za tím. Je to prostě pohled zvenku. Na druhou stranu mě i kolikrát překvapuje, které páry spolu vydrží, nejsou ani stabilní ani ideální.

ano, je to tak. Někdy je ta Itálie kořením vztahu 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.12.17 13:52
@Anonymní píše:
Ahoj. Mám po rozchodu, nesla jsem to velmi těžce-beru AD.Je to už lepší. Byli jsme pevný pár, dala bych za něj ruku do ohně a nakonec po 4letech před svatbou nevěra.Jeho.Je to doktor a pobláznila ho pacientka. Nechci to už řešit. Nevěřim už na lásku. Chci se zeptat. Znáte v okolí stabilní pár u kterého byste nevěřily že se rozejdou? ať už skrz nevěru nebo něco?

Lékaři většinou věrní nebývají, pracuji ve zdravotnictví 16 let a nerozvedeného znám jednoho. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.12.17 13:53
@jdukolem píše:
Ano takoví jsme byli s ex pár snů…rozešli jsme se po 18 letech…

jak dlouho jste od sebe? Pořád to bolí, nebo jak to vnímáš ted? Promin, jestli se ptám už moc… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
28.12.17 13:54

Znala jsem pár “ideálních párů”. Rozešli se všichni.. Je mi líto co se ti stalo, ale buď ráda že se to stalo před svatbou a bez dětí. Soustřeď se teď na svůj život, práci, koníčky a on se někdo objeví :kytka:

Nevím teda co si představují ostatní jako ideální pár, ale setkala jsem se s tím jako označení atraktivního páru, něco jako Barbie a Ken :mrgreen: A nakonec jsou ti lidé ve skutečně spokojeném vztahu s někým mnohem méně “reprezantativním” :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová