Rozdvojená děloha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IamSherlocked
31.10.12 14:52
@jasmine píše:
Ahojky, taky mám septum, teda uz nemám, jsem po operaci - odstraneni septa. A taky jsem se ptala proc to neodstranili pri porpodu, kdyz jsem mela coisarsky rez. Bylo mi receno, ze pri porpodu to nejde, protoze je tam vsechno hodne prokrvene a moc by to krvacelo.

A já se zrovna chtěla dr. zeptat jestli by to šlo odstranit při porodu protože nejspíš půjdu na císaře (jak kvůli septu tak proto, že mrně je KP)

• Citovat
  • Upravit
219
31.10.12 15:47

@posibilities Filip byl taky KP. Nemel se tam jak otocit kvuli tomu septu. Navic mel trochu placatou hlavicku. Ale tim te nechci strasit. Zalezi, jak je mrne polozene. Ja mela cisar, protoze byl KP a taky proto, ze mi prdla voda v 35 tydnu. A nemela jsem odvahu rodit prirozene v 35. tydnu a jeste KP. To by nemusel vydrzet. Ted je to uz velky skolak. 1. trida :-) a po placate hlave ani pamatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
31.10.12 15:56

@jasmine Tak hlavně že jste to dobře zvládli ;) Malá je položená tak že tam jakoby sedí v klubíčku a páteř směřuje k mému pravému boku (nevím jestli je to srozumitelné :) ) A voda ti praskla zničeho nic nebo jsi před tím měla i jiné příznaky porodu? Já jsem dnes 34+0, CS v pondělí 1, ale čípek nezkrácený. Předčasným porodem mě straší od začátku, tak se celkem bojím. A taky břicho mi už několik měsíců hoodně tvrdne a od 30.tt i dost bolestivě, asi 10× za hodinu, takže se bojím že bych začínající porod ani nepoznala :(

• Citovat
  • Upravit
219
1.11.12 08:24

@posibilities No, vubec nic jsem nepoznala, ze by se neco chystalo. Sla jsem vecer spat a maly se tam jakoby chtel asi pretocit, mozna semu tam uz nelibilo v tom stisnenem prostoru a jak se sprtl, tak to prdlo. Ale mooc. Muj s oblibou rika, ze ze me vychrstl cely kybl. :-) Ja myslim, ze od toho 35 tydne, uz je to mimi docela OK a kdyby neco, tak to nebude takova hruza, jak kdyz by to bylo ve 24. tydnu.
Neboj se, vsechno bude OK a za chvilku budete bojovat zase s kojenim, prdikama, apod. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.1.14 21:55

Ahoj mam rozdvojenou delohu muze se k vam pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí