Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@elfans píše:
@lleennttiillkkaa Menší obytný prostor je pěkný výraz:) Já zas říkám, že mám dvoupokoják:D
No u nás byl malej poloha šikmo hlava pod hrudníkem a nohy v druhém pokoji a nad pupkem nic nebylo takže pohyby jsem cítila jen dole a otočit se neměl jak:((
Já dělala mosty, svítila baterkou, prosila, brečela…nedal si říct a je to dobře, protože by možná taky umřel, kdyby se otočil. Už takhle měl na mále
Janeynko on měl mizerný stav do života. Přečti si můj deníček, ale pozor tehdy jsem to psala dost pozitivně, postupem času to vnímám jinak.
holky já jsem byla přesvědčená, že o nic nejde jen o ten porod, že to možná nepůjde, ale jak vás tak čtu tak to není žádná sranda ta naše přepážka! se dívám, že zatím jsem měla štěstího víc než rozumu! ale to proto, že mně i má doktroka vůbec nějak nestrašila, všechno probíhá jak má, tak snad to tak vydrží!!
@Janeynka píše:
Lentilko, tak moc gratuluju, že to tak krásně dopadlo!!
Janeynko moc děkuju. Denně si to opakuju a utěšuju se tím, ale přesto mi z okolností kolem narození Vítka není dobře ani po skoro 3 letech ![]()
@Janeynka píše:
Lentilko a čekáš další miminko?
Nene, jedním z důvodů je to, že se prostě bojím, že se bude situace opakovat
ahoj maminky a jak jste rodily? předčasně? mně se zdá, že jak je jen na jedné půlce tak má vlastně menší místo a zdá se mi, že fakt už není místo, tak jestli třeba půjde dřív i když doktroka to vidí tak na ten 40.týden…
Já 38+2 ale doktor strašil nejprve potratem potom možností předčasného porodu. Obojí se mi naštěstí vyhlo, ačkoli nám to vzhledem k porodní váze bylo stejně houby platný. Celý těhotenství jsem se modlila, abych nerodila před 36tt, aby mi dítě neodvezli do jiné nemocnice, nakonec jsem rodila v termínu a stejně ho odvezli ![]()
lentilko a to s tím potratem tě strašil na začátku nebo ke konci těhotenství?