Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, prosím SOS - nechala jsem noťas na stole bez dohledu a dítko si tu chvilku samo klikalo a povedlo se mu to, že mám teď nastavené celé zobrazení jakoby roztažené do šířky. Kde si to mám přenastavit do normálu???
Pravým myšítkem nad plochou - Vlastnosti, poslední záložka Nastavení a změnit rozlišení?
Nevím teda, jaký máš operační systém, já Win XP.
Mám Windows 7…Já jsem nevěděla a trochu se i bála to rozlišení změnit, abych neudělala ještě větší paseku, ale super, povedlo se, děkuju ![]()
Taky potřebuju pomoc, stáhnul a nainstaloval se mi nějakej zmetek
když jsem chtěla spustit na netu film a všechno mi rozhodil. Většinu jsem už dala do kupy, ale štve mě, že předtím- používám firefox, tak když jsem v otevřené stránce klikla na +- otevřít okno, tak se mi otevřela stránka, kde bylo asi 8 nejpoužívanějších odkazů, teď když kliknu na plus, tak se mi zobrazí stránka nenalezena
hergot, jak to tam vrátit? Tuhle funkci jsem využívala hodně, jsem fakt naštvaná.
šmejdi, proč se stahuje něco, co člověk nechce
![]()
No bomba
teď jsem si tam nainstalovala nějaký doplněk a nemám už okénko na hledání v googlu. Já umřu ![]()
@araw a když otevřeš tan panel máš nahoře v rohu ikonku kterou přidávám jako foto? Pokud ano stačí na ní kliknout naskočí tři možnosti a dáš klasický
a pokud to takhle nejde tak se to asi bude muset opravit přímo ve firefoxu ![]()
@araw píše:
No bombateď jsem si tam nainstalovala nějaký doplněk a nemám už okénko na hledání v googlu. Já umřu
v pravo nahoře klikneš na tři čárky pod sebou a v otevřené nabídce klikni na přizpůsobit a udělej si s gui co xceš, stačí přetáhnout okno hledání kam potřebuješ. povyhazuj blbosti atd…
@terynka006 píše:
@araw a když otevřeš tan panel máš nahoře v rohu ikonku kterou přidávám jako foto? Pokud ano stačí na ní kliknout naskočí tři možnosti a dáš klasickýa pokud to takhle nejde tak se to asi bude muset opravit přímo ve firefoxu
Nemám, mám tam tohle
@Pajaxxx píše:
v pravo nahoře klikneš na tři čárky pod sebou a v otevřené nabídce klikni na přizpůsobit a udělej si s gui co xceš, stačí přetáhnout okno hledání kam potřebuješ. povyhazuj blbosti atd…
co že to mám udělat? ![]()
@araw no pak vím ještě o jedný možnosti tam kam píšu www napíšu about:config a odentruju pak odkliknu že budu opatrná naskočí tam dlouhý seznam nahoru do vyhledávání napíšu newtab a mělo by to být nastavený tak jako na fotce alespoň mě to zlobilo a když jsme to přímo v tomhle nastavení takhle přepsali tak bylo po problémech
@terynka006 píše:
@araw no pak vím ještě o jedný možnosti tam kam píšu www napíšu about:config a odentruju pak odkliknu že budu opatrná naskočí tam dlouhý seznam nahoru do vyhledávání napíšu newtab a mělo by to být nastavený tak jako na fotce alespoň mě to zlobilo a když jsme to přímo v tomhle nastavení takhle přepsali tak bylo po problémech
Větší foto prosím, tam nic nevidím ani z brýlema ani z lupou
![]()
Ono to zmenšuje emimino ![]()
tady by to mělo být dost velký: http://pypyes.rajce.idnes.cz/nastenka/#…
@terynka006 píše:
Ono to zmenšuje emiminotady by to mělo být dost velký: http://pypyes.rajce.idnes.cz/nastenka/#…
Jseš fakt jednička, poklad
funguje, díky moc, opravdu moc děkuji
![]()
@araw hm, šak tam máš vyhledávací modul, tak nic, asi jsem to špatně pochopil
úplně mě ignoruj, nevzal jsem si totiž prášky…
@araw super
jsem ráda že jsem pomohla taky jsem to už řešila předtím jsem ani nevěděla že se dá do firefoxu takhle dostat ![]()