Rozhozené nastavení PC

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1652
1.6.13 14:59

Rozhozené nastavení PC

Holky, prosím SOS - nechala jsem noťas na stole bez dohledu a dítko si tu chvilku samo klikalo a povedlo se mu to, že mám teď nastavené celé zobrazení jakoby roztažené do šířky. Kde si to mám přenastavit do normálu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
1.6.13 15:14

Pravým myšítkem nad plochou - Vlastnosti, poslední záložka Nastavení a změnit rozlišení?
Nevím teda, jaký máš operační systém, já Win XP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
1.6.13 15:23

Mám Windows 7…Já jsem nevěděla a trochu se i bála to rozlišení změnit, abych neudělala ještě větší paseku, ale super, povedlo se, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.1.15 09:31

Taky potřebuju pomoc, stáhnul a nainstaloval se mi nějakej zmetek :cert: :cert: :cert: když jsem chtěla spustit na netu film a všechno mi rozhodil. Většinu jsem už dala do kupy, ale štve mě, že předtím- používám firefox, tak když jsem v otevřené stránce klikla na +- otevřít okno, tak se mi otevřela stránka, kde bylo asi 8 nejpoužívanějších odkazů, teď když kliknu na plus, tak se mi zobrazí stránka nenalezena :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: hergot, jak to tam vrátit? Tuhle funkci jsem využívala hodně, jsem fakt naštvaná. :cert: :cert: :cert: šmejdi, proč se stahuje něco, co člověk nechce :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.1.15 09:35

No bomba :mrgreen: teď jsem si tam nainstalovala nějaký doplněk a nemám už okénko na hledání v googlu. Já umřu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
19.1.15 10:33

@araw a když otevřeš tan panel máš nahoře v rohu ikonku kterou přidávám jako foto? Pokud ano stačí na ní kliknout naskočí tři možnosti a dáš klasický :think:a pokud to takhle nejde tak se to asi bude muset opravit přímo ve firefoxu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
19.1.15 10:43
@araw píše:
No bomba :mrgreen: teď jsem si tam nainstalovala nějaký doplněk a nemám už okénko na hledání v googlu. Já umřu :mrgreen:

v pravo nahoře klikneš na tři čárky pod sebou a v otevřené nabídce klikni na přizpůsobit a udělej si s gui co xceš, stačí přetáhnout okno hledání kam potřebuješ. povyhazuj blbosti atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.1.15 11:28
@terynka006 píše:
@araw a když otevřeš tan panel máš nahoře v rohu ikonku kterou přidávám jako foto? Pokud ano stačí na ní kliknout naskočí tři možnosti a dáš klasický :think:a pokud to takhle nejde tak se to asi bude muset opravit přímo ve firefoxu :think:

Nemám, mám tam tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.1.15 11:31
@Pajaxxx píše:
v pravo nahoře klikneš na tři čárky pod sebou a v otevřené nabídce klikni na přizpůsobit a udělej si s gui co xceš, stačí přetáhnout okno hledání kam potřebuješ. povyhazuj blbosti atd…

8o co že to mám udělat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
19.1.15 11:34

@araw no pak vím ještě o jedný možnosti tam kam píšu www napíšu about:config a odentruju pak odkliknu že budu opatrná naskočí tam dlouhý seznam nahoru do vyhledávání napíšu newtab a mělo by to být nastavený tak jako na fotce alespoň mě to zlobilo a když jsme to přímo v tomhle nastavení takhle přepsali tak bylo po problémech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.1.15 12:38
@terynka006 píše:
@araw no pak vím ještě o jedný možnosti tam kam píšu www napíšu about:config a odentruju pak odkliknu že budu opatrná naskočí tam dlouhý seznam nahoru do vyhledávání napíšu newtab a mělo by to být nastavený tak jako na fotce alespoň mě to zlobilo a když jsme to přímo v tomhle nastavení takhle přepsali tak bylo po problémech

Větší foto prosím, tam nic nevidím ani z brýlema ani z lupou :lol: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
19.1.15 13:41

Ono to zmenšuje emimino :think:

tady by to mělo být dost velký: http://pypyes.rajce.idnes.cz/nastenka/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.1.15 14:01
@terynka006 píše:
Ono to zmenšuje emimino :think:tady by to mělo být dost velký: http://pypyes.rajce.idnes.cz/nastenka/#…

Jseš fakt jednička, poklad :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: funguje, díky moc, opravdu moc děkuji :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
19.1.15 18:29

@araw hm, šak tam máš vyhledávací modul, tak nic, asi jsem to špatně pochopil :) úplně mě ignoruj, nevzal jsem si totiž prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
19.1.15 19:22

@araw super :palec: jsem ráda že jsem pomohla taky jsem to už řešila předtím jsem ani nevěděla že se dá do firefoxu takhle dostat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák