Rozmrazené mléko smrdí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
3.6.13 15:29

@Kiku-san no ono to ze to nechtěl nemusí byt tím smradkem. Některý děti hold jsou konzervy a chtějí mlicko jenom z prsu. Vlastním dva takové exempláře ale postupne se naučili když nebylo na vyber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
3.6.13 15:34

@quinny
to je asi fakt, i s cerstvym mlikem z lahve se vztekal a vypil daleko min, to radsi vzteky usnul, zato svestkovou stavicku z flasky, to zmizi natotata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.6.13 15:41

@Kiku-san přesně jak píšeš. Hold to mliko mají spojene s maminkou. Dej mu čas zvykne si :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenča001
21.10.13 20:53

Reseni zapachajiciho rozmrazeneho odstrikaneho mleka

Ahoj maminky, resila jsem stejny problem s odstrikanym rozmrazenym zapachajicim materskym mlekem. Po rozmrazeni hrozne zapachalo a byla jsem z toho fakt nestastna. Nakonec skoncilo vsechno zamrazene mleko v kosi. Vzdycky jsem postupovala, jak radili na internetu. Po odstrikani jsem mlicko dala do lednicky a teprve za par hodin do mrazaku. Mlicko vyndane z mrazaku jsem nechala postupne rozmrazovat pri pokojove teplote. Tak se to vsude psalo, ze se ma mlicko postupne vystavovat zmene teploty - vysledek ale bylo hnusne a smradlave mleko. Manzel mi poradil at vyzkousim jiny postup. Okamzite po odstrikani mlicko zmrazit a po vyndani okamzite rozmrazit. A vysledek? Super :) normalni chut a vune :) tak snad to vyresi i vas problem. Mejte se hezky maminky a hodne sily a trpelivosti s prckama :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová