Rozprodání majetku - insolvence

Anonymní
10.7.20 22:31

Rozprodání majetku - insolvence

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli je možné požádat o rozprodání majetku? Musím splatit aspoň 15% místo 30%. Byla jsem na jednání se správcem ale zatím jsem o tomto řešení nemluvila.
Můj majetek má hodnotu v kterou mám splatit vychází na to 15% ale nevím jestli by se nezměnili podmínky myslím tím aby částka nebyla vyšší.
Je to pro mě nejlepší řešení.
Ráda bych začala od znova, jinde…
Nevíte kde bych našla nějaké informace?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20921
11.7.20 06:11

Tak pokud máte majetek a jinak nejste schopná během 5ti let splatit pohledávky, tak k jeho zpeněžení dojde tak nebo tak. Nefunguje nic takového, že prodáte pár věcí, zaplatíte 15% a máte hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
11.7.20 10:04
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli je možné požádat o rozprodání majetku? Musím splatit aspoň 15% místo 30%. Byla jsem na jednání se správcem ale zatím jsem o tomto řešení nemluvila.
Můj majetek má hodnotu v kterou mám splatit vychází na to 15% ale nevím jestli by se nezměnili podmínky myslím tím aby částka nebyla vyšší.
Děkuji

Trošku nerozumím, můžete víc rozvést?
Takhle jednoduché, jak popisujete to opravdu není. Co máte za majetek a jaký máte dluh a příjmy a výdaje, atd?
Dejte si to na papír a počítejte, zda nedokážete opravdu splatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.7.20 21:45
@Anonymní píše:
Děkuji

Snížili sazbu či co? Dřív se muselo zaplatit aspoň 30 %.. A máš to buď na 5 let, nebo do zaplacení.. Navrhni, uvidíš, co na to správce nebo soud.. Dle toho, co už máš za sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel