Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Od zakladatelky: teď se mi podařilo kouknout mu nějak do pusinky, na horním rtu má modřinu, asi jak se kousl, Adler okolo předních horních zoubků má krev, vypadá to na natrženou uzdičku u horních zoubků. Nemáte s tím někdo zkušenost? Moc předem maminky děkuji za názory
Starsi dcera si ji pretrhla, taky krve jak z vola prave kvuli te uzdicce. Mne prislo, ze se ji i kyve horni zub, tak jsme sli radsi k zubari, ktery to nepotvrdil, s uzdickou nic nedelal, zahojila se sama asi za tyden. Bylo to v cizine, napsal nam nejaka homeopatika na hojeni, to jsem nevedela, tak jsem je vyzvedla. No, aspon psychologicky efekt mela dobry (dceri uz byly 4r). ![]()
@Hobitka píše:
Starsi dcera si ji pretrhla, taky krve jak z vola prave kvuli te uzdicce. Mne prislo, ze se ji i kyve horni zub, tak jsme sli radsi k zubari, ktery to nepotvrdil, s uzdickou nic nedelal, zahojila se sama asi za tyden. Bylo to v cizine, napsal nam nejaka homeopatika na hojeni, to jsem nevedela, tak jsem je vyzvedla. No, aspon psychologicky efekt mela dobry (dceri uz byly 4r).
Já mu zuby hrozně něžně zkusila zakývat a vypadá že dobrý. Malý je samozřejmě mrzutý a nechtěl si sáhnout na obličej při koupání a kremovani a hrozně řval, tak jsem se vyděsila, jestli nemá zlomenou čelist nebo tak, ale pak začal kousat do kostek a pak snedl celou misku krupičné kaše, jemně jsme vyčistili spodní zoubky a u pohádky se řehtal na celé kolo, protože mi přivíral dveře, abych neviděla, tak snad bude v pořádku. Já jsem ale total rozložená, teď ho nespustím z očí a všude za ním.
Mladá měla kdysi prokousnutý ret od tchyně psa, být u toho, tak s tim jedem na šití, ale zjistila jsem to až když ji vrátili druhý den, takže na šití už bylo pozdě, vypadalo to děsivě, ale mazala jsem hemagelem a jizvička je vidět jen když se na ni soustředim a hlavně protože o ni vim, jinak obyčejný smrtelník to nepostřehne… doporučuju koupit ho i když je pěkně drahej a mazat mazat mazat
Od zakladatelky: teď se mi podařilo kouknout mu nějak do pusinky, na horním rtu má modřinu, asi jak se kousl, Adler okolo předních horních zoubků má krev, vypadá to na natrženou uzdičku u horních zoubků. Nemáte s tím někdo zkušenost? Moc předem maminky děkuji za názory