Rozseknutá brada - rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
14.3.12 14:35

dítě mám, proto já jsem pro oblbováky, at netrpí :-) A co máš dělat víš ty nejlíp jako maminka, já jako maminka bych už dávno byla u doktora..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.3.12 14:36

oblbováky jsou i kapky do nosa, nemusí být jen injekce.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.3.12 14:39
Kamka33 píše:
oblbováky jsou i kapky do nosa, nemusí být jen injekce.. :mavam:

proto nepoužíváme žádnou zbytečnou medikaci kór ne kapky do nosu, na kterých vzniká závislost :)

• Citovat
  • Upravit
4132
14.3.12 14:44

Pokud mašličky drží, tak bych to nechala tak. Pokud by se začaly odlepovat, šla bych na převaz. Koukám, že máte podobné štěstí jako my, malá si ve čtvrtek zarazila zub do dásně a za dva dny se do toho pro jistotu ještě praštila o krabici s hračkama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
14.3.12 15:09

Míšo a co zavolat na tu chirdu, vysvětlit, co se stalo, oni ho maji v počítači, tak si přečtou o co šlo a řeknou ti, co dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.3.12 15:14
liška píše:
Míšo a co zavolat na tu chirdu, vysvětlit, co se stalo, oni ho maji v počítači, tak si přečtou o co šlo a řeknou ti, co dělat?

no to mě nenapadlo, ale to by mohli říct na jakýkoliv chýře když jim přečtu zprávu, ale i tak si myslím, že by to spíš chtěli vidět než slyšet můj popis po telefonu, chirurgie na který jsme byly mám hoooodně z ruky… ale jak říká většina mašličky nechat :-) doktor mi neřekl nic o tom kdyby z toho tekla krev co s tím… tak to nechám být a v pondělí půjdu na sundání.

A DALŠÍ DOTAZ ŠLI BY JSTE RADŠI NA CHIRURGII NEBO ZA DĚTSKOU DOKTORKOU?

• Citovat
  • Upravit
7572
14.3.12 15:16

Na chirurgii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
14.3.12 15:21

Michaela malého je mi líto,takový prcek je jasné,že se doktorů bojí.Můj názor je takový,raději zavolej na chiru,mě se kdysi stalo něco podobného a pak mi mašlička zarostla,sice jedna,ale bylo to nepříjemné,jak se to pak sundávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.3.12 15:31
martiska píše:
Michaela malého je mi líto,takový prcek je jasné,že se doktorů bojí.Můj názor je takový,raději zavolej na chiru,mě se kdysi stalo něco podobného a pak mi mašlička zarostla,sice jedna,ale bylo to nepříjemné,jak se to pak sundávalo.

ted jsem tam volala paní mě vyslechla a neřekla mi nic jiného jen že jestli chci tak at přijdu ......

• Citovat
  • Upravit
2734
14.3.12 15:51

No umějí být někdy příjemní,tak nejezděte,určitě to bude dobré,myslím,že by Vám řekla atˇ přijedete kdyby to bylo nutné.Držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
14.3.12 17:51

Michaelo,kluk mel maslicky na oboci,rozsekl si ho.Odpoledne jsem byla na pohotovosti a dr. mi rekl,ze pokud by mu to jeste vecer krvacelo,tak at prijdu,ze mu da stehy.Takze ja bych na chirurgii sla,at se na to alespon podivaji.

• Citovat
  • Upravit
22006
14.3.12 18:53
Michaelakkk píše:
PROSÍM PORAĎTE MI CO BY JSTE NA MÉM MÍSTĚ DĚLALI VY?? DĚKUJI :kytka:

Šla bych zpátky na chirurgii, kde mu to ošetřili, ať se na to znovu podívají a případně převážou.

Bez úvah o tom, jestli dítě bude brečet nebo ne. Lepší jedna probrečená návštěva navíc než špatně se hojící rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.3.12 20:01

Syn si před pár týdny rozseknul bradu, naštěstí teda to bylo jen na dvě mašličky, které si po příjezdu domů sundal, já doma nic takového neměla, nekrvácelo to, tak jsem to nechala, teď to tam má růžové, ale jinak v pohodě, i když se mu to po sundání trochu rozšklebilo, tak se to hezky vyplnilo a podle mě to nebude za pár let vůbec vidět. Takže pokud mašličky drží, tak bych to nechala, strup plní svoji ochrannou funkci. Bude tam mít vidět jizvu, ale časem to zmizí, až odpadne strup, tak mu to maž bepanthenem, aby se to líp vyplnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
14.3.12 20:32

Přesně takovou jizvu mám z dětství já…zašili mi to, nedokáži si představit na tak choulostivém místě POUZE mašličky…Jela bych na převaz, jestli to špatně sroste, bude to mít škaredé. Já mám viditelnou jizvu doteď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
15.3.12 02:04
pannda píše:
Přesně takovou jizvu mám z dětství já…zašili mi to, nedokáži si představit na tak choulostivém místě POUZE mašličky…Jela bych na převaz, jestli to špatně sroste, bude to mít škaredé. Já mám viditelnou jizvu doteď

Tam je právě možné, že je viditelná díky tomu že ti to šili. Já chtěla bradu taky zašít, řekli že ne, že by to bylo o to horší ve výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák