Roztroušená skleróza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9330
26.11.12 18:32
@Anonymní píše:
Dle neurologa nee, ale já se hned po probuzení pomalu nemůžu hnout, jak mám zatuhlý a bolavý krk, furt mi někde praská, podél páteře, kolem lopatek, a hlava do stran nebo na hruď jde, ale s tím, že to tahá jako blázen, taky mě hodně bolí kříže, když delší dobu sedím a o hrudní páteři ani nemluvím.

Spoléhala jsem na to, že by krční páteř vyloučil neurolog

Anonymka :-)

A tobě ještě nebrali krev na ty Borelie? To je taky pěknej sajrajt. Zvlášť, když se to nechá nějakou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.12 21:15
@Natyna píše:
A tobě ještě nebrali krev na ty Borelie? To je taky pěknej sajrajt. Zvlášť, když se to nechá nějakou dobu.

Ne nebrali, žádné klíště mě v životě nekouslo, dokonce ani komáři na mě nejdou a jsem proti klíšťatům očkovaná už 6 let.
Zkusím si říct o krevní testy, jen aby se na mě nedíval praktik jak na blba :-(

• Citovat
  • Upravit
9330
27.11.12 12:43
@Anonymní píše:
Ne nebrali, žádné klíště mě v životě nekouslo, dokonce ani komáři na mě nejdou a jsem proti klíšťatům očkovaná už 6 let.
Zkusím si říct o krevní testy, jen aby se na mě nedíval praktik jak na blba :-(Anonymka :-)

Klíště nemusíš ani registrovat. Já jsem kdysi četla, že dělali nějakej výzkum, že klíštťata, který se tě držej, tak jsou zdravý. Naopak tam byl rozhovor s paní, která vůbec nevěděla kdy ani jak ji klíště kouslo a byla docela dost ochrnutá, protože si taky myslela, že od toho to být nemůže. Ale to samozřejmě neplatí pro všechny lidi, že to musí být tohle. Ale já znám dost lidí tady u nás, že šli k doktorce s tím, že je bolí záda, klouby a vsnad všechno a po odběru jim fakt potvrdili Boreliozu i když nevěděli od čeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.12 13:51

Ty brďo, no já už vidím mého praktického, jak mu říkám o borelióze…on je celkem dóóóst „ochotný“ :x
za jak dlouho po odběru jsou cca výsledky, jen pro představu?
Anonymka :-)

• Citovat
  • Upravit
9330
27.11.12 13:55
@Anonymní píše:
Ty brďo, no já už vidím mého praktického, jak mu říkám o borelióze…on je celkem dóóóst „ochotný“ :x
za jak dlouho po odběru jsou cca výsledky, jen pro představu?

Tak týden až dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Čarlík
27.11.12 16:50

Holky nevíte někdo zda se borelka projeví v klasickém celkovém krevním obrazu? :nevim: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9330
27.11.12 17:09

Neslyšela jsem o tom. Vždycky berou krev specialně na borelie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Čarlík
12.12.12 21:58

Holky tak mam vísledky z MR a mozek je čistý jen prý změny na cistach, nevíte někdo co to je :nevim:?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.13 22:40

Práce

Ahoj už tady dlouho nikdo nenapsal :|, tak snad mi někdo poradí, inspiruje- dle možností. Podle dr a vlastně všech má člověk dělat to co ho baví a na co se cítí. Jakou práci, povolání s touto super nemocí děláte?

• Citovat
  • Upravit
oukidouki
26.2.13 12:40

Ahojky, chci se zeptat, sestra má RS už snad 13 let, poslední dobou si s ní rozumím méně a méně, příjde mi děsně náladová atd…vždy jsme měly super vztah a je to čím dál horší :(, je mi to moc líto, ona říká, že jsem vztahovačná, mně příjde, že se mnou nikdy nemluvila tím stylem co teď…příjde mi, jakoby se chtěla hádat…myslíte, že je to i tou nemocí? mám se s tím prostě smířit a být tolerantní? :(

• Citovat
  • Upravit
38
13.7.13 12:38

Ahoj,
Chtela bych se zeptat, mam RS tri roky… Nyni jsem sest tydnu po porodu, vcera me zacalo bolet oko (uz jsem mela dvakrat zanet ocniho nervu), mam doma nejaky Prednison, mam si ho vzit? Do RS centra jdu v pondeli…

Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.7.13 12:53

Nebrala bych jen tak, když už nechceš nikam jít, tak alespoň zavolej do nemocnice, pokud chodíš do RS centra, tak je to určitě ve větší nemocnici, kde je trvale sloužící neurolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.7.13 13:07

@Samamama jj, chodim v Praze na Karlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.7.13 13:37
@Martinka87 píše:
@Samamama jj, chodim v Praze na Karlak…

Zkus napsat doktorce mail. Třeba odpoví i o víkendu. V pondělí běž do RS centra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.7.13 13:45

@jannina1 bohuzel mam Dr. na dovolene… ;-) se to seslo no :-D ale Prednison mi nijak ublizit nemuze, ne? Kdyz si vezmu dvacitku a zitra taky… V pondeli uz to necham na nich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí