Rozumí tady někdo snům?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jančakecalka a víš jestli to díte bylo hoch ci děvče? Potřebovala bych ten sen více rozepsat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě by také zajímalo co znamená když se mi zdálo že jsem podruhé těhotná a zjistila jsem to v tom snu až tím žr to miminko už mě kopalo??? nevíte prosím? děkuji (omlouvám se za chyby, píšu z mobilu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžete mi prosím někdo říct, co znamenal ten horor, co se mi zdál předevčírem? Zdálo se mi, že jsem v nemocnici, na urgentním příjmu a koukala na to, jak rtulník přiváží zraněného člověka, kterého zachránili, ale pak někoho nezachránili, stála tam vysoká věc - jako kontejner a ti doktoři se setřičkama tam po kusech odnášeli vnitřnosti toho člověka, byli úplně od krve, mě z toho nebylo dobře a pak jsme si zapálila se sestřičkama cigáro
Kouřit jsme přestala, dám si jen velmi velmi výjímečně, ale při takovéto situaci, tohle opravdu vidět, vyhulím krabku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky oběma to napíši, jen se trochu rozkoukam, takhle brzy po ránu v 6 hodin to je moje smrt. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vanýssek v tvém případe sen mohl znamenat prave toto - bohatým starost a trampoty, chudým bohatství, svobodným svatba, ostatním nemoc… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamara.Muller píše:
@Jančakecalka a víš jestli to díte bylo hoch ci děvče? Potřebovala bych ten sen více rozepsat…
Byl to chlapeček. Ale ted mě napadlo, jestli to třeba není taky tím, že si mi ukázal v tom snu kluk kvůli tomu, že jsme ve 24 tt o miminko přišli, naše malá je původně ze dvojčátek-dvouvaječných.
A představ si, že se mi dneska v noci zdálo o dvojčátkách, byli to taky kluci ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lo to, ze jdi v nemocnici byla znamená, ze te čeká dobre živobytí,,to ze viděla toho cloveka, znamena zármutek Ale i radost, kontejner vyjadřuje to, ze se občas obavás a přemýšlím o budoucnosti. A to, ze jsi si nakonec zapálila znamená, ze nakonec budes spokojena. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jančakecalka takže jestli tomu rozumim, ty jsi přišla o mimnko, pak se ti zdál sen o chlapci? A dnes o dvojčatkach o chlapcich?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, ze to bude znít šílené, ale ja mám třeba sny, ktere kdyz se mi zdají, tak vím, ze se to stane. Tuhle se mi zdalo o bývalé spolužáci, ze si prvni týden o prázdninách zlomí nohu, no a 4.7. Mi vola, helet nemůžu, přijít mám zlomenou nohu… A to se mi děje celkem často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamara.Muller píše:
@Jančakecalka takže jestli tomu rozumim, ty jsi přišla o mimnko, pak se ti zdál sen o chlapci? A dnes o dvojčatkach o chlapcich?
Ano, přišla jsem ve 24 týdnu těhotenství o dvojčátko naší dcerky-pohlaví nevíme, nechtěli jsme to vědět. Ten sen o klukovi se mi zdál nedávno, rok se snažíme o miminko a bez úspěchu. Ano, dneska v noci se mi zdál sen, že vezu v kočárku dva chlapce-dvojčátka.
- Citovat
- Upravit
@Jančakecalka to, ze se ti zdalo tehotenstvi a následný porod chlapce, je štěstí, ktere te čeká ve všech směrech v brzké dobe. To ze to byly dvojčata znamená v manželství požehnání, svobodným starosti…a ten kočárek zřejmě představoval, ze budes vzpominati na blahé doby. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamara.Muller píše:
@Jančakecalka to, ze se ti zdalo tehotenstvi a následný porod chlapce, je štěstí, ktere te čeká ve všech směrech v brzké dobe. To ze to byly dvojčata znamená v manželství požehnání, svobodným starosti…a ten kočárek zřejmě představoval, ze budes vzpominati na blahé doby.
Tak moccc děkuji za prima zprávičky, snad máš pravdu ![]()
- Citovat
- Upravit