Rozumí tady někdo snům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.7.13 21:14

@Jančakecalka a víš jestli to díte bylo hoch ci děvče? Potřebovala bych ten sen více rozepsat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
24.7.13 08:34

Tak mě by také zajímalo co znamená když se mi zdálo že jsem podruhé těhotná a zjistila jsem to v tom snu až tím žr to miminko už mě kopalo??? nevíte prosím? děkuji (omlouvám se za chyby, píšu z mobilu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
24.7.13 08:39

Můžete mi prosím někdo říct, co znamenal ten horor, co se mi zdál předevčírem? Zdálo se mi, že jsem v nemocnici, na urgentním příjmu a koukala na to, jak rtulník přiváží zraněného člověka, kterého zachránili, ale pak někoho nezachránili, stála tam vysoká věc - jako kontejner a ti doktoři se setřičkama tam po kusech odnášeli vnitřnosti toho člověka, byli úplně od krve, mě z toho nebylo dobře a pak jsme si zapálila se sestřičkama cigáro :roll: :mrgreen: Kouřit jsme přestala, dám si jen velmi velmi výjímečně, ale při takovéto situaci, tohle opravdu vidět, vyhulím krabku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 09:07

Holky oběma to napíši, jen se trochu rozkoukam, takhle brzy po ránu v 6 hodin to je moje smrt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.7.13 10:12
@MartinaIrena píše:
@Jančakecalka Určitě. Moc bych Ti to přála :srdce:

Děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
24.7.13 10:13

@Vanýssek v tvém případe sen mohl znamenat prave toto - bohatým starost a trampoty, chudým bohatství, svobodným svatba, ostatním nemoc… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.7.13 10:14
@Tamara.Muller píše:
@Jančakecalka a víš jestli to díte bylo hoch ci děvče? Potřebovala bych ten sen více rozepsat… :?

Byl to chlapeček. Ale ted mě napadlo, jestli to třeba není taky tím, že si mi ukázal v tom snu kluk kvůli tomu, že jsme ve 24 tt o miminko přišli, naše malá je původně ze dvojčátek-dvouvaječných.
A představ si, že se mi dneska v noci zdálo o dvojčátkách, byli to taky kluci ;)

• Citovat
  • Upravit
24.7.13 10:20

@Lo to, ze jdi v nemocnici byla znamená, ze te čeká dobre živobytí,,to ze viděla toho cloveka, znamena zármutek Ale i radost, kontejner vyjadřuje to, ze se občas obavás a přemýšlím o budoucnosti. A to, ze jsi si nakonec zapálila znamená, ze nakonec budes spokojena. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
24.7.13 10:23

@Tamara.Muller Fakt? :)) I když ten sen vypadal jako horor? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 10:23

@Jančakecalka takže jestli tomu rozumim, ty jsi přišla o mimnko, pak se ti zdál sen o chlapci? A dnes o dvojčatkach o chlapcich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 10:24

@Lo Přesně tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 10:26

Vím, ze to bude znít šílené, ale ja mám třeba sny, ktere kdyz se mi zdají, tak vím, ze se to stane. Tuhle se mi zdalo o bývalé spolužáci, ze si prvni týden o prázdninách zlomí nohu, no a 4.7. Mi vola, helet nemůžu, přijít mám zlomenou nohu… A to se mi děje celkem často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.7.13 10:27
@Tamara.Muller píše:
@Jančakecalka takže jestli tomu rozumim, ty jsi přišla o mimnko, pak se ti zdál sen o chlapci? A dnes o dvojčatkach o chlapcich?

Ano, přišla jsem ve 24 týdnu těhotenství o dvojčátko naší dcerky-pohlaví nevíme, nechtěli jsme to vědět. Ten sen o klukovi se mi zdál nedávno, rok se snažíme o miminko a bez úspěchu. Ano, dneska v noci se mi zdál sen, že vezu v kočárku dva chlapce-dvojčátka.

• Citovat
  • Upravit
24.7.13 10:36

@Jančakecalka to, ze se ti zdalo tehotenstvi a následný porod chlapce, je štěstí, ktere te čeká ve všech směrech v brzké dobe. To ze to byly dvojčata znamená v manželství požehnání, svobodným starosti…a ten kočárek zřejmě představoval, ze budes vzpominati na blahé doby. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.7.13 10:39
@Tamara.Muller píše:
@Jančakecalka to, ze se ti zdalo tehotenstvi a následný porod chlapce, je štěstí, ktere te čeká ve všech směrech v brzké dobe. To ze to byly dvojčata znamená v manželství požehnání, svobodným starosti…a ten kočárek zřejmě představoval, ze budes vzpominati na blahé doby. :srdce:

Tak moccc děkuji za prima zprávičky, snad máš pravdu :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat