Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
chci se stěhovat z Brna do Prahy. Žiju na sídlišti v 4 patrovém paneláku v posledním patře. Dům je bez výtahu, což mi nijak nevadí. Je to sídliště, kde teda koukám jiným skoro do oken a oni mě, ale už jsem si nějak zvykla a zas tak mi to nevadí.
V Praze hledám něco podobného. Chci byt, nějaké řadovky a tak v Praze asi nebudou (nebo se mýlím?), nechci aby tam byl výtah/nebo to musí být do 4. patra (do výtahu já prostě nevlezu), může to být sídliště, ale ne aby to byl úplně barák na baráku, nějaké dobré dopravní spojení (metro?).
Kde by se dalo žít, poraďte abych věděla, kde si shánět.
No v Praze se dá sehnat ledacos, ale hlavní věc je, kolik můžeš investovat a jak chceš velký byt. Rozdíly jsou značné.
V takovem bydli moji rodice. V Kobylisich, za barakem les, pred nim vyhled na Prahu a rodinne domky.
www.sreality.cz , www.bazos.cz … serverů přes reality je hodně…
Jižní město, podobnejch řadovek je tu plno, všechny bez výtahu.
Na Skalce jsou taky takový domy, třípatrový, metro hned za domem, kousek do zeleně a asi deset minut do Hostivařskýho lesoparku.
Hmm takovéhle domy jsou po celé Praze
chtělo by to ještě víc upřesnit požadavky - lokalita? cenová relace? velikost bytu? ![]()
Takovejch baraku je.. v Praze je urcujici faktor hlavne cena..
@pikola píše:
V takovem bydli moji rodice. V Kobylisich, za barakem les, pred nim vyhled na Prahu a rodinne domky.
Souhlas.Taky jsme tam bydleli. ![]()
V Praze je naprosto vše, ale otázka je lokalita a hlavně cena. Nejlevnější jsou klasika komunistické paneláky se spoustou pater, pak takovéhle činžáky, v těch jsme bydleli na Budějovické. Čtyři patra, širší ulice, okolo docela zeleň, před barákem malý parčík, cca 10 minut chůze velký park na Kavčích horách a přitom hned na druhou stranu 5 minut metro Budějovická, obchodní centra, poliklinika, směrem k Pankráci zase Obchodní centrum Arkády a samá business centra, „mrakodrapy“. Myslím, že tam bylo naprosto vše, od každého něco. Kdyby jsme neměli jen 2+1 tak tam zůstanu, ale já chtěla jednak větší a pak zahradu. Teď máme přízemní byt v novostavbě se zahradou 400 metrů a pro mě dokonalé, je to úplně na okraji, pořád Praha, ale vypadá to spíš jak na vesnici, kousek les, rybník, školka, hřiště, pro rodinu s dětmi dokonalé. Do ochodního centra už teda musím autem cca 5 minut jízdy nebo autobusem, ale pro mě ideál. Ale zase to je cenově už trochu víš (novostavba a zahrada to natáhnou) a kdo hledá rušný noční život, tak tady už není. Naštěstí:-)