Rozvedené maminky a sex
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Můjtytondodokonalej, tady je takových diskuzí s poptávkama na milenky, že by tě roztrhali. Takže pánové, kdo zvedne hozenou rukavici? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Založ si účet na nějaké seznamce.. tam Ti budou chodit nabídky každý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáš kamarádku ve městě? Mohli byste si spolu vyrazit a někoho klofnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sežeň si někoho jen tak pro radost a pěkné chvilky:-))). Na vztah jsi moc rozbitá. Já to takhle dala dohromady po rozvodu s kamarádem, taková výpomoc bez očekávání
. No a pak jsem měla známosti jen na sex a s jedním se to zvrtlo a už jsme spolu jako partneři a později rodiče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se s dovolením také přicucnu:-)
Tím, že jsem na dceru sama, tak nemám moc volného času na takové ty tanečky kolem, kávičky, výlety…končící intimnostmi.
Byť se tomu nebráním, tak není na to čas.
Také jsem přemýšlela nad mužským, který tu pro mě bude v záležitosti sexuality a intimností.
Jenže kde brát a nekrást, toť otázka.. ![]()
Já jsem tedy z Prahy 8
Michaela
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak se s dovolením také přicucnu:-)
Tím, že jsem na dceru sama, tak nemám moc volného času na takové ty tanečky kolem, kávičky, výlety…končící intimnostmi.
Byť se tomu nebráním, tak není na to čas.
Také jsem přemýšlela nad mužským, který tu pro mě bude v záležitosti sexuality a intimností.
Jenže kde brát a nekrást, toť otázka..
Já jsem tedy z Prahy 8
Michaela
Taky jsem na dceru sám, ale z Prahy nejsem, Míšo.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrav píše:
Taky jsem na dceru sám, ale z Prahy nejsem, Míšo.![]()
To je škoda…
![]()
- Citovat
- Upravit
@Kfětoslava píše:
Můjtytondodokonalej, tady je takových diskuzí s poptávkama na milenky, že by tě roztrhali. Takže pánové, kdo zvedne hozenou rukavici?
Anonymní rukavice se těžko zvedají ![]()
- Citovat
- Upravit
Já tenkrát našla na amatérech.
Kluk o pár let mladší, svobodný a bylo to fajn.
Na moje rozbitý sebevědomí balzám na -všechno ![]()
Anonymka
- Citovat
- Upravit
Zrovna amatérů bych se bál. Občas tam kouknu, ale tito lidé nejsou můj šálek kávy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havran007 píše:
Založ si účet na nějaké seznamce.. tam Ti budou chodit nabídky každý den.
akorát to budou z velké části vadné kusy, slizouni.Ale má to jednu výhodu, patrně nebudou z Tvé vsi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Detsa píše:
Zrovna na todle se mi zdá ideální seznamka, jak už tu někdo psal. Většina mužů tam pravděpodobně hledá jen sex, tak když si tam protřídíš zájemce, mohla bys mít štěstí na to, co hledáš. Mají smůlu, že většina žen tam todle nehledá (minimálně aspoň na oko) - aspoň za dob mého působení. O to bys to měla mít lehčí.
to si nemyslím, na seznamkách dělají chlapi haury a přitom jsou tam většinou opravdu zoufalci, kteří se nemohou už dlouho seznámit a tak ženské začnou nenávidět. Nechci foukat někomu bebí a nejsem zvědavá, aby si na mě léčil své mindráky. Do seznamky určitě ne…
Potřebuji vyrovnaného chlapa… ![]()
Michaela
- Citovat
- Upravit
Ahoj všem, zůstanu nejspíš po rozvodu sama a děti ve střídavé péči. už teď mám problém s pletí, tak nějak chybí pravidelný sex… jak to prosím řešíte? bydlíme na vesnici, nějaké náhodné známosti moc nepřicházejí do úvahy. Ráda si k sobě někoho najdu, ale chce to čas. Ovšem spřízněná duše tak chybí… hlavně večer. jak to děláte vy?