Rozvod a všechny věci okolo něj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.6.26 06:39

@arinecka něco říkal o společné péči přičemž by se staral více méně o 12 letou dceru, která je hodně soběstačná, když říkám o menším synovi, tak couvá a dela, že by ti nezvládal vůči práci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.26 06:40

@řehořice psychické onemocnění vzniklo mnohem dříve

• Citovat
  • Upravit
34263
17.6.26 06:44
@Anonymní píše: Více

Klasika. To je ale jeho problém, tebe se taky nikdo neptá jak to budeš zvládat.
Takže jen vyrožuje, aby tě dostal tam, kde tě chce mít a odešla jsi jen s igelitkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36307
17.6.26 08:06

Přesně tak, jen vyhrožuje. Exšvagr taky vyhrožoval jak bude chtít stridavku a až mu svagrova kývla na hodně nevýhodné finanční vyrovnání pro ni, tak si kluka sotva vezme o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
17.6.26 08:08

Rekni ze fajn. Ty si deti vezmes na vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.26 06:12

Došli jsme k tomu, že sepiseme dohodu, napsala jsem mu návrh jak bych to chtěla. On si k tomu napsal připomínky s tím, že by rád chtěl rozepsat co vše budu platit z alimentů? To jako fakt mám vše rozepisovat?

• Citovat
  • Upravit
8775
25.6.26 06:22

Copak, on se bojí, že by si třeba jen jednu korunu z alimentů použila pro své potřeby? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36307
25.6.26 06:26

Jako dělat to nemusíš, ale ja bych to hezky rozepsala a fakt úplně každý hov.no tam napsala. Plus bych mu udělala hezky i nejaky graf s tím jak děti porostou a budou se zvyšovat jejich potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
25.6.26 06:38

Ne, to fakt nemusíš. Ale pro srandu bych mu to tam vypsala, možná se bude dost divit, když zjistí že alimenty nebudou stačit. Má strach, že by ti náhodou něco zbylo, a šla třeba nanehty, nebo o co mu jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.26 06:43

Zakladatelko, chce to právníka, pevné nervy a trpělivost. Hlavně na nic nekývat. Nic nepodepisovat bez TVÉHO právníka.
Mám rozvod poměrně čerstvě za sebou. Bylo to psycho téměř na rok a půl. Chtěla jsem mít všechno rychle hotový, protože psychika makala na plné obrátky a prostě to rychle nešlo. Stále všechno měnil. Byli jsme u soudu snad třikrát, čtyřikrát. A jen jsem tam mlčela. Právník vše řekl. Zodpověděl. I tak to bylo náročné.
Takže právníka a trpělivost.

• Citovat
  • Upravit
32281
25.6.26 06:57

No to bych mu teda nerozepsala vůbec nic. Ale řekla bych mu, že jestli má problém, můžeme to otočit, on bude mít děti v péči a mně může psát seznamy. Co si to dovoluje? To ti chce dát padesát tisíc alimenty, že má chudák strach, aby sis z toho nekoupila rohlík? Nechala bych odpověď na právníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
25.6.26 07:02
@Monchichik píše: Více

Nechápu, kde se to v těch chlapech bere? Vždytˇv té rodině žil, ví co se platí, kupuje, jaké je jejich dítě, jaké má potřeby. Tak proč tyhle trapnosti, když dojde na rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
25.6.26 07:10

@arinecka No bůh ví jak fungovalo financování domácnosti doteď. Znáš to jak to tady chodí, ženská na rodičáku a platí všechno. A ještě bere ze svých úspor. A on se bojí o svoje korunky, aby se náhodou nepředal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
25.6.26 07:20

To je pravda, je to hodně časté. Pro mě nepochopitelné. Na takovej model bych nikdy nepřistoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8775
25.6.26 07:24

Přesně, taky si myslím, že předtím neměl ani ponětí co všechno se platí a jaké jsou reálné náklady (které, jak už tady zaznělo časem rostou). Ale tímto požadavkem už chlap dálava najevo, že domluva bude dost náročná. Vubec bych se nedivila, kdyby chtěl vidět třeba účtenky od všech nákupů, aby si mohl ověřit, že se nekupovaly blbosti anebo že ty peníze nepouzila zakladatelka pro sebe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna