Rozvod a všechny věci okolo něj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32281
25.6.26 12:45

@izabe V životě by neviděl ani účtenku, bych s ním zametla, to by se nestačil divit. Náročnou domluvu by měl on se mnou. Děti si stejně brát nebude nebo jednou za čtrnáct dní na víkend a ona bude podávat hlášení za co utratila alimenty. Ubožák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
25.6.26 12:47

@arinecka No to já taky, buď jsme rodina se vším všudy nebo ne. Já teda nejsem zastánce jednoho společného účtu, to ani náhodou, ale nikdy u nás nedošlo na to, že bych mu říkala co jsem kde za co utratila, natož předkládat účtenky. Sám chodí do obchodu a vidí, co to stojí. A děti jsou taky jeho, takže dohadování co jsem jim koupila nebo ne si neumím vůbec představit. Myslím si, že i kdybychom se byli bývali rozvedli, tak by chtěl, aby jeho děti nikdy nestrádaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4502
25.6.26 16:28
@Anonymní píše: Více

Jako jednorázově, nebo každý měsíc? Jednorázově bych mu to klidně vypsala a asi by se nestačil divit, co všechno ro obnáší. Každý měsíc rozhodně ne a není to tvoje povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 20:28

Dnes byl u advokátky, údajně mu řekla, že žádné vyrovnání není vhodné, když jsme si teda s dovolením vzala čtvrt vybavení bytu a to ještě staré nádobí, starý dětský pokoj a defacto nic dalšího. Má smysl brat si právníka?

• Citovat
  • Upravit
36307
7.7.26 20:34

Ano, určitě si vezmi dobrého právníka. Ideálně na doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
7.7.26 21:47

Podle mě z něho asi nic dalšího nevytřískáš, co se týče finanční kompenzace za byt, pokud je jeho a nemáš faktury ke stavebním pracím. Právní pomoc tě bude stát další peníze, nevím, jestli bych to riskovala. S dětma se vám podařila nějaká dohoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 22:08

Rozhodně ano. Nenech se zatlačit tam, kam chce. Hlavně se neboj a bojuj. A vůbec jeho výlevy co kdo říkal, neposlouchej. Vše ať řeší s tvým právníkem.

• Citovat
  • Upravit
2586
7.7.26 23:44

Právníka bych si vzala. Je otázka, zda mu to vůbec takhle řekla, nebo, zda on jí situaci popsal opravdu objektivně. :think: Ale hlavně, ON JI PLATÍ a ona pracuje PRO NĚHO. Někteří advokáti jsou bezpáteřní. Kdysi jsem se s takovým setkala ohledně dohody o výživném (platil ho otec) - např. dcera se narodila začátkem měsíce, ale oni s otcem vymysleli, že by alimenty platil až od následujícího měsíce. :zed: A nejen to. Taky mi slíbil, že v případě problémů se na něho můžu obrátit, ale pak dělal „mrtvého brouka“… :roll:

Vloni jsem ohledně výživného platila právníka já a ten byl spravedlivý. Nechtěl poškodit nás ani otce. Zároveň se nám maximálně věnoval. Kéž by takoví byli všichni, ale bohužel nejsou, takže pozor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna