Rozvržení pracovní doby
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je to zvláštní, určitě tam nebude něco v pořádku
Musíš mít minimálně 36hodin volných během 7dnů a to mi nějak nevychází, těch hodin máš prostě hodně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anabel9 píše:
@lleennttiillkkaa mít malé dítě a pracovat v obchodě podle mě nejde. Měla jsem kolegyni, která byla na dítě sama, kdyby neměla rodiče, její syn by asi vyrůstal od 3 let úplně sám. Hrůza. Neviděla ho do jeho 8 let vůbec vyrůstat (ráno odešla dřív, než vstal a večer se vracela až když spal), pak řekla dost a odešla. Dobře udělala… To se fakt nedá :-/ A jaké jsou třeba ty směny v Baumaxu? To by mě zajímalo..
Teď jsem nastoupila, zrovna je situace takový, že je málo pokladních, takže jsem ve středu nastoupila, byla asi 4 hodiny, čt a pá 11h, dneska 3h, zítra 11h, v pondělí volno, v úterý 11h, st a čt volno a pak 3 dny 11h. Prý by se ty směny měly lepšit po prázdninách, až bude po dovolených. Zatím je to prostě na houby, naštěstí mám hlídání, ale taky to nemusí trvat věčně. Ségra je těhotná a je doma, takže může hlídat, počítat s ní ale můžu tak maximálně do října, poslední měsíc jí nebudu chtít otravovat. Většinou jí vypomůže máma, ale to nerada vidím.
Naštěstí je můj kluk hodně samostatný a celkem hodný, respektive na u druhých je hodný ![]()
Práce na směny je vždycky blbá i bez dětí, natož s dětma. Jenže nedá se nic dělat, úsměvem hypotéku nezaplatíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://business.center.cz/…cast4h4.aspx Tady je něco k tomu volnu mezi směnami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44 píše:
http://business.center.cz/…cast4h4.aspx Tady je něco k tomu volnu mezi směnami.
Já si ten zákon neumím vysvělit. Tak v týdnu mám např. 4 dvanáctky a jednu osmihodinovou odpolední službu a ty dva dny volna nemám u sebe. Je to tak v pořádku?
- Citovat
- Upravit
Ještě bych ráda věděla, kolik se odečítá jako přestávka při dvanáctihodinový pracovní době. My děláme od 7-19, ale počítají nám jen 11 hodin. Přitom nemůže DD opustit, jsme stále na oddělení, uděláme si třeba kafe, ale když někdo zazvoní, tak musíme běžet. Je to v pořádku? Nebere nás zaměstnavatel na penězích?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ještě bych ráda věděla, kolik se odečítá jako přestávka při dvanáctihodinový pracovní době. My děláme od 7-19, ale počítají nám jen 11 hodin. Přitom nemůže DD opustit, jsme stále na oddělení, uděláme si třeba kafe, ale když někdo zazvoní, tak musíme běžet. Je to v pořádku? Nebere nás zaměstnavatel na penězích?
Je to v pořádku, máš nárok na 2 půlhodinové pauzy. My to v blázinci měli stejně. Jednu pauzu jsme měli při obědě, kdy jsme jedli s dětma a děti prostě měly nakázáno nerušit a druhou pauzu odpoledne, když děti svačily a my si uvařily kafe a posvačily taky, opět děti byly celkem v klidu, nicméně pauzu si představuju jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit