RP 2014 OSSZ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
RP 2014 OSSZ
Ahoj maminy chtěla jsem se zeptat dneska jsem byla na sociálce pro potžřebné papíry a zjistit co je zapotřebí k přejití z mateřské na rodičovskou..mateřská je 8týdnů od 23.4 - 4.11 paní dole na sociálce mi dala papíry a ať si zajdu na OSSZ tam že mi vyplní formulář potvrzení o nároku na dávky ovlivňující nárok a výši rodičovského příspěvku pak si dona vyplním formulář žádost o rodičovský příspěvek a příjdu, jenže jsem šla na to OSSZ s tím papírem dneska a tam mě paní řekla že mám ještě čas že mi ten papír vyplněný příjde domů začátkem listopadu…to jsem slyšela poprví všude čtu že prostě si tam mám sama skočit a zařídit máte někdo s tím zkušenosti že vám to přišlo já myslela že to zařídím dřív aby mě pak už od toho listopadu to chodilo abych pak nemusela čekat měsíc ale paní říkala že ne že když to zařídím jak mě to příjde tak že hned mě to příjde ještě ten měsíc…je to úřad v Trutnově kdyby náhodou s tím měl někdo přímo zkušenost v Trutnově?
děkuji…doufám že jsem to vysvětlila dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@bafinek Mně to taky přišlo, jde o to, jestli Ti požádá zaměstnavatel. Pokud to na sociálku naoíše s tím, ať Ti to pošlou, tak to udělají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slečna Ferka tak to snad teda asi pošlou teda když mě to teda dneska řekla abych nato nečekala a ono nic
..tak to jsem ráda že to není náka blbost že s tím má někdo také zkušenost tak budu čekat
díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit