Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Do dnešního dne mi nepřišli nové zálohy na rok 2012 nebo aspoň na toto první čtvrtletí. Proto nevím, zda mám platit stejnou částku jako loni. Ani žádná nová smlouva na letošní rok do teď nepřišla.
Při pohledu na vyúčtování energií mě napadá, zda by se s tím neustálým placením vyšších a vyšších částek nedalo něco dělat. Poraďte, jakého máte dodavatele energií s kterým spokojeni.
Jak už jsem tady psala, my přešli k Elimonu.cz a budu ho doporučovat. Udělali nám super nabídku a i komunikace funguje. Rozhodně nepatří mezi podomní obchodníky, co slibují a neplní.
Jj, taky jsem se s tím setkala, ale vím o jiné společnosti, kteří jsou naprosto super a nemusíš se uvazovat na 2 roky jako u Bohemia Energy.
Na této adrese mají perfektní kalkulačku, kde se ihned dozvíš kolik šetříš.
Kačaba 77 12, já jsem od sousedů také slyšela o Elimonu.cz, a pěli jen chválu. Máte s nimi ještě někdo nějakou zkušenost?
Dobrý den, dnes přišel kolega s tím, že mu přišlo vyúčtování od firmy RSP Energy a.s. se kterou nikdy neuzavřel smlouvu, jen si matně vzpomíná, že jim byl někdo koho neznali dělat odečet elektroměru. když zjišťoval co se stalo tak zjistil, že někdo jeho jménem sepsal smlouvu a podepsal se za něj..... nechápu jak je to vůbec možné, co s tím ? Zašel na ČEZ a tam mu bylo sděleno, že těchto případů mají mnoho… a teď má dostupovat od smlouvy s 3 měsíční výpovědí, když nikdy žádnou smlouvu neuzavřel.....co s tím?
Písemně napsat na RSP s tím ,že pokud to nevyřeší,podá tr.oznámení za podvod.
Jak už jsem tady psala koncem ledna, uvažovali jsme o přechodu k jinému dodavateli energií, naše volba padla na společnost Elimon.cz a opravdu super. Takové jednání jsem už dlouho od zástupců nějaké společnosti nezažila. Vše nám bylo dopodrobna vysvětleno, žádné skryté poplatky a ještě ušetříme.
Po roce a půl odmlčení se bohužel musím vrátit do diskuse. Naposled jsem chválil že sliby byly splněny. Za špatnou fakturaci, komunikaci a prodlení mi tenkrát pan manažer vyjednal prominutí nedoplatku cca 470,– Na můj dotaz zda to po mně nebudou v budoucnu vymáhat mi bylo odpovězeno že v žádném případě. A je to tady!!! po roce a půl upomínka s výhrůžkou soudního a exekučního vymáhání od firmy energie Vemex. Nikdo si nic nepamatuje, špatně jsme si rozuměli, musím zaplatit.
Myslím, že mé doporučení je jasné…
Luboš
Tak už od začátku roku se nemůžu dovolat do firmy ani mi nereagují na maily. Zvedli mi zálohu o 1300,–Kč a nemám dosud roční vyúčtování. Asi půjdu honem jinam…