Ruce, nohy, ústa - průběh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
411
20.11.17 22:18

Opravdu, to je už přes čáru. Řekla jste správně maminkovský portál, tak asi všechny maminky si dovedou představit výsev po celém tělíčku a nepotřebují foto nahého dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
20.11.17 22:27
@Anonymní píše:
ne..intimní partie jsou zakryté a dětský zadek je v každé druhé reklamě na pleny :nevim: ale jak říkám, pokud to místní honóru tak pohoršilo, ať to @admin klidně protřídí, je to tu pro vás, ne pro mě.. dejte si béčko, lexaurin nebo panáka a běžte spát, hysterky :roll:

juj ty jsi budu uplne tupa, nebo uchyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
20.11.17 22:57

Taky nevím, proč tu někoho pobuřuje dětský zadek a zakryté přirození. V létě jich běhá po koupalištích hromada, dětska se vzájemně prohlížejí, kluci si ho šmudlí a holky se drbou. Jestli je někdo úchyl, má zásoby z těhle míst a nemusí procházet diskuze s virovými onemocněními! Ostatně jak se říká, že na západě musí být děti na plovárnách oblečené, tak to jsou jen kecy těch, co nikdy nevyjeli za hranice - tady je všem buřt naháč i ve věku 8, 9 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
20.11.17 23:01

@Vlaďka 83 :roll: vsem to rozhodne burt neni, me osobne urcite ne a moje dite nikde na verejnosti nahate nebehalo a nebeha. Dikybohu takovych deti/rodicu je vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
20.11.17 23:12
@saadet píše:
@Vlaďka 83 :roll: vsem to rozhodne burt neni, me osobne urcite ne a moje dite nikde na verejnosti nahate nebehalo a nebeha. Dikybohu takovych deti/rodicu je vice.

Tak si chraň svoje dítě a jiným matkám nepřikazuj, co mají s fotkami klinického stavu svých dětí dělat. Předpokládám, že svoje dítě si oblečené už porodila, aby fotka v albu nikoho nepohoršila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
20.11.17 23:38
@Vlaďka 83 píše:
Tak si chraň svoje dítě a jiným matkám nepřikazuj, co mají s fotkami klinického stavu svých dětí dělat. Předpokládám, že svoje dítě si oblečené už porodila, aby fotka v albu nikoho nepohoršila. :mrgreen:
:roll: ani vtipne, ani zajimave, jen hloupe. Ale chapu, svy k svemu :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
21.11.17 08:57
@saadet píše: :roll: ani vtipne, ani zajimave, jen hloupe. Ale chapu, svy k svemu :kytka:

Alespoň nekriminalizuju něco, co je přirozené - třeba dětskou nahotu, nevinnost a dokumentační foto. A vtipné to být nemělo, jen tragikomické! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
21.11.17 12:00

Mi teda většina reakcí přijde taky dost přehnaných. A to jsem ten typ, co nemá facebook a zakazuji všem kamarádům, aby společné fotky s nám inebo našimi dětmi někam dávali. Ale tohle jsou anonymní fotky (tvář není vidět)od anonymní uživatelky. Pokud jsem si stačila všimnout, tak facebook je plný fotek nahých dětí od bazénu, což mi tedy přijde teda horší.

A ačkoliv jsem taky maminka a mám dvě děti, z nichž každé tuto nemoc prodělalo dvakrát, tak jsem za tyto ilustrační fotky moc ráda, protože pod pojmem výsev po celém těle bych si teda něco takového rozhodně nepředstavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20856
21.11.17 13:32

Dobrý den,
smazala jsem tři fotografie, spíše preventivně, aby se nezatoulaly do vyhledávačů.

Prosím o vrácení se k tématu a pomoci mamince, která se ptá na zdravotní problém dítěte.

Děkuji všem.
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 13:32
@alviola píše:
Mi teda většina reakcí přijde taky dost přehnaných. A to jsem ten typ, co nemá facebook a zakazuji všem kamarádům, aby společné fotky s nám inebo našimi dětmi někam dávali. Ale tohle jsou anonymní fotky (tvář není vidět)od anonymní uživatelky. Pokud jsem si stačila všimnout, tak facebook je plný fotek nahých dětí od bazénu, což mi tedy přijde teda horší.A ačkoliv jsem taky maminka a mám dvě děti, z nichž každé tuto nemoc prodělalo dvakrát, tak jsem za tyto ilustrační fotky moc ráda, protože pod pojmem výsev po celém těle bych si teda něco takového rozhodně nepředstavila.

moc děkuji za tento komentář. já sama se pohybuji ve zdravotnictví a průběh u mladší dcery mě také zarazil. proto jsem si říkala, že to mže být prospěšné zdokumentovat. také to vidím tak jako Vy s anonymitou, choulostivé části jsem na fotce zakryla, problém nevidím. S FB jsme na tom stejně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1055
21.11.17 13:40
@admin píše:
Dobrý den,
smazala jsem tři fotografie, spíše preventivně, aby se nezatoulaly do vyhledávačů.

Prosím o vrácení se k tématu a pomoci mamince, která se ptá na zdravotní problém dítěte.

Děkuji všem.
Monika

Je škoda těch fotografií. Syn byl v roce života s touhle nemocí hospitalizován - těžký průběh, dehydratace (zvracel při horečce úplně vše měl průjem). A i tak neměl výsev na genitálu ani na ploskách nohou. Naopak jsem myslela, že už jsem o téhle nemoci věděla úplně vše, ale byla jsem zaskočena rozsahem výsevu. Reakce některých mě dost rozčarovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 14:11
@Vlaďka 83 píše:
Je škoda těch fotografií. Syn byl v roce života s touhle nemocí hospitalizován - těžký průběh, dehydratace (zvracel při horečce úplně vše měl průjem). A i tak neměl výsev na genitálu ani na ploskách nohou. Naopak jsem myslela, že už jsem o téhle nemoci věděla úplně vše, ale byla jsem zaskočena rozsahem výsevu. Reakce některých mě dost rozčarovaly.

bohužel, i přes černě zakrytá choulostivá místa vidíte sama, jakou vlnu pohoršení to vyvolalo..někteří mají asi hodně bujnou představivost, že jim to připadalo nevhodné :think:

• Citovat
  • Upravit
12156
21.11.17 14:17
@reinkarnace píše:
ne..intimní partie jsou zakryté a dětský zadek je v každé druhé reklamě na pleny :nevim: ale jak říkám, pokud to místní honóru tak pohoršilo, ať to @admin klidně protřídí, je to tu pro vás, ne pro mě.. dejte si béčko, lexaurin nebo panáka a běžte spát, hysterky :roll:

Nevim na jake reklamy koukas, ale evidentne mas meritka totalne posunuta. Vystavovat vlastni nahy dite na verejnem webu, kde si to muze stahnout kdejaky uchyl…no hlavne, ze nemate fcb :roll: a ty urazky na konci jen dokresluji tu uroven. Docela me to prekvapilo. Ale budiz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
21.11.17 14:27
@saadet píše:
Nevim na jake reklamy koukas, ale evidentne mas meritka totalne posunuta. Vystavovat vlastni nahy dite na verejnem webu, kde si to muze stahnout kdejaky uchyl…no hlavne, ze nemate fcb :roll: a ty urazky na konci jen dokresluji tu uroven. Docela me to prekvapilo. Ale budiz.

Reklama, co běžela v TV: https://www.youtube.com/watch?… - dětský zadeček je tam nahý hned několikrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
21.11.17 17:52
@Vlaďka 83 píše:
Reklama, co běžela v TV: https://www.youtube.com/watch?… - dětský zadeček je tam nahý hned několikrát…

Prosimte to je pres 20let stara reklama…a rozhodne to neni srovnatelne. Kazdopadne reklama je podruzna. Podstatne je, ze v dnesni dobe da nejaka matka fotky sveho naheho batolete s rotazenyma nohama (i kdyz lehce zacernene :roll: ) na verejny web. To je proste prinejmensim zvlastni. A jak jsi mohla videt, mysli si to vetsina. Proste to neni v poradku. A zskl misto, aby si uvedomila svuj kardinalni preslap, zacne urazet a radit lexaurin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí