Rupnutí v zádech, Bolest zad

16
22.3.24 17:59

Rupnutí v zádech, Bolest zad

Zdravím.
V pondělí ráno mi ruplo v zádech když jsem dávala syna do autosedačky dceru jsme odvezli do školky syna jsem dávala opět do autosedačky a ruplo mi tam podruhé.. v oblasti beder na levé straně. To jsem myslela že už se nepohu.. jeli jsme domů doufala jsem že to povolí, nepovolilo.. večer pohotovost pichli mi injekci dali léky na bolest + na noc léky na uvolnění svalů a ve čtvrtek kontrola u praktického lékaře. Léky ani injekce nezabrala a
Záda pořád boleli.. včera jsem byla u praktického lékaře že to pořád bolí.. dostala jsem další injekci + další injekce dnes a ještě jedna injekce v pondělí. Dnes ráno mi v těch zádech ruplo znovu na stejném místě a to jsem jen zvedala hračku ze země.. sestře jsem to řekla když mi dávala tu injekci dnes a říkala jsem jí že mi to vůbec nezabírá a co budu dělat když mi to nepovolí ani po pondělní injekci na to ní řekla že pak jedině neurologie a tam než se objednaji tak to trvá tak půl roku.. což si neumím představit.. původně mě ještě napadlo jít na masáž to mi ale moje masérka vymluvila ať jdu právě k lékaři že to není sranda… Nemáte někdo nápad, podobnou zkušenost co s tím nám dělat fakt mě to otravuje bolí to když chodím, když sedím ikdyz ležím a nezabírá ani ten lék na uvolnění svalů na noc což taky nechápu… V noci nevím jak mám ležet jediný co na to na chvilku pomůže tak nahřát termoforem.. děkuji za případné rady..
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
22.3.24 18:23

Chiropraktik nebo fyzioterapeut, popř, rentgen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.3.24 18:29

Take mám doktora, kterého používám jako chiropraktika :pankac: Ač mi vždy předepisuje i léky, většinou na ně po prokřupnutí vůbec nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí