Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím.
V pondělí ráno mi ruplo v zádech když jsem dávala syna do autosedačky dceru jsme odvezli do školky syna jsem dávala opět do autosedačky a ruplo mi tam podruhé.. v oblasti beder na levé straně. To jsem myslela že už se nepohu.. jeli jsme domů doufala jsem že to povolí, nepovolilo.. večer pohotovost pichli mi injekci dali léky na bolest + na noc léky na uvolnění svalů a ve čtvrtek kontrola u praktického lékaře. Léky ani injekce nezabrala a
Záda pořád boleli.. včera jsem byla u praktického lékaře že to pořád bolí.. dostala jsem další injekci + další injekce dnes a ještě jedna injekce v pondělí. Dnes ráno mi v těch zádech ruplo znovu na stejném místě a to jsem jen zvedala hračku ze země.. sestře jsem to řekla když mi dávala tu injekci dnes a říkala jsem jí že mi to vůbec nezabírá a co budu dělat když mi to nepovolí ani po pondělní injekci na to ní řekla že pak jedině neurologie a tam než se objednaji tak to trvá tak půl roku.. což si neumím představit.. původně mě ještě napadlo jít na masáž to mi ale moje masérka vymluvila ať jdu právě k lékaři že to není sranda… Nemáte někdo nápad, podobnou zkušenost co s tím nám dělat fakt mě to otravuje bolí to když chodím, když sedím ikdyz ležím a nezabírá ani ten lék na uvolnění svalů na noc což taky nechápu… V noci nevím jak mám ležet jediný co na to na chvilku pomůže tak nahřát termoforem.. děkuji za případné rady..
Hezký den
Take mám doktora, kterého používám jako chiropraktika
Ač mi vždy předepisuje i léky, většinou na ně po prokřupnutí vůbec nedojde.