Růst bradavek od 12 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
19.7.14 19:55

Nevím no :DD jsem ještě mladá, prsa se mi budou tvarovat… tak se jen ptám no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.7.14 19:56
@bubulla píše:
Nevím jak to mám napsat :/ prostě občas jsou trochu vystouplé, ale pak se zase ten konec prsou zakulatí že nejsou vidět… nejsem dobrá na popisování.. :D

Jako že nejsou vystouplé? To je normální ;) Třeba vzrušení, husí kůže, chlad,… Prostě ti „ztvrdnou“, máš na mysli tohle, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.7.14 19:58

Asi jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
19.7.14 19:59

@bubulla A nemáš špičatý prsa? Tam ty bradavky nejsou tak vidět. Jinak je možnost, že máš ještě ty ploché bradavky, to vyleze jen malinko. Jinak já mám taky malinký bradavky a to jsem těsně před porodem, pokud myslíš to, že nemáš špunty obrovský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
19.7.14 20:01

@Petule030 ty kolečka jsou prsní dvorce, ona myslí bradavky a to jsou ty špunty uprostřed dvorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.7.14 20:01

Prsa mám tvarované jako do trojúhelníku nebo tak nějak… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
19.7.14 20:05

Mně přijde, že jsou tu další šprťouchlata..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.7.14 20:05
@offi píše:
@Petule030 ty kolečka jsou prsní dvorce, ona myslí bradavky a to jsou ty špunty uprostřed dvorce.

Jo?? 8o Aha, tak děkuju za vysvětlení, já jsem vždycky měla za to, že bradavky jsou celá ta „kolečka“ (prsní dvorce) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.14 20:08

:-)no myslím, že si někdo hraje, ale existuje termín ploché bradavky…a ty vylézat tedy nemusí ani při kojení a nemoc to není, jen to je prostě jiné.

• Citovat
  • Upravit
14637
19.7.14 20:09
@Petule030 píše:
Jo?? 8o Aha, tak děkuju za vysvětlení, já jsem vždycky měla za to, že bradavky jsou celá ta „kolečka“ (prsní dvorce) :mrgreen:
:-O :lol: A ty jsi jak dlouho od 8. třídy? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.7.14 20:10

Já si nehraji -___- už ani člověk se nemůže nikde na nic zeptat, aniž by ho někdo odsuzoval že kecá -__- kde to žijeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
19.7.14 20:12

@bubulla nic si z toho nedělej, občas tu jsou případy, že si lidi prostě vymejšlej a provokujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.7.14 20:14
@Litta píše: :-O :lol: A ty jsi jak dlouho od 8. třídy? :lol:

8 let, ale nikdy jsem ještě nepřemýšlela, nebo spíš jsem se nesetkala s příležitostí, kdy bych to řešila. Prostě jsem měla za to, že bradavky jsou vstupní dvorce :mrgreen: :mrgreen: Když nad tím přemýšlím, já asi ani žádný „špunty“ (jako bradavky) nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
19.7.14 21:25

Takové jsem měla dokud mi je mala nevykojila. Ted naopak nezalizaj nikdy a porad trci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.7.14 21:46

@viky23 Jaké „takové“? Já teď nad tím přemýšlím a došla jsem k závěru, že asi mám vpáčené nebo ploché bradavky, prostě nemám „špunt“ jako všeci a řvu jak o život, že nebudu moct normálně kojit. Už tak mám nemalý mindrák z toho, že mám malá prsa :,( Pokud nechceš psát veřejně, můžeš poslat sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí