Růst špičáků - spavost

1803
2.9.14 06:15

růst špičáků - spavost

Ahoj, myslite, ze rust spicaku u dvouleteho ditete ma vliv na spanek? Syn mi zacal opet spavat po obede po 4 mesicich. Spi tak 2 hodky, vecer jde spat jako obvykle kol.19.30 a rano taky vstava stejne kolem 7. A derou se mu prave spicaky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6872
2.9.14 06:20

Ježíš buď ráda že spí, :roll: já jsem se nevyspala co nám rostou zuby a že se nám vyklubaly už aji špičáky. Je to náš malý zubejda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
2.9.14 07:47

Není to třeba taky počasím?? Naše malá teď když venku není moc hezky, tak taky zvládne spat po obědě 2hodiny. Přes léto mi nespala skoro vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
2.9.14 09:03

Syn takové věci vždycky prospí, zuby nebo když skokově povyroste tak to poznám proto že hodně spí (po obědě třeba 5 hodin)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
2.9.14 09:08

U nás se toho sešlo asi více - ty zuby, 2.očkování Priorixu a možná to počasí… jen jsem se zajímala, jestli někomu právě taky začlo takto staré dítko opět spávat po obědě… já jsem za to ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
2.9.14 09:19

Mně při růstu zubů spaly více všechny děti. Tělo tím prostě nabírá sílu, takže buď moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
2.9.14 09:24

Moje holka má všecky mléčné zuby už dlouho, za chvíli 5. narozky astejně spí po obědě 2-3 hoďky takže mě spaní po obědě nepřijde divné:-)) a zubama bych řekla že to není, v tomto počasí bych spala já taky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.