Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, myslite, ze rust spicaku u dvouleteho ditete ma vliv na spanek? Syn mi zacal opet spavat po obede po 4 mesicich. Spi tak 2 hodky, vecer jde spat jako obvykle kol.19.30 a rano taky vstava stejne kolem 7. A derou se mu prave spicaky..
Ježíš buď ráda že spí,
já jsem se nevyspala co nám rostou zuby a že se nám vyklubaly už aji špičáky. Je to náš malý zubejda. ![]()
Není to třeba taky počasím?? Naše malá teď když venku není moc hezky, tak taky zvládne spat po obědě 2hodiny. Přes léto mi nespala skoro vůbec.
Syn takové věci vždycky prospí, zuby nebo když skokově povyroste tak to poznám proto že hodně spí (po obědě třeba 5 hodin)
U nás se toho sešlo asi více - ty zuby, 2.očkování Priorixu a možná to počasí… jen jsem se zajímala, jestli někomu právě taky začlo takto staré dítko opět spávat po obědě… já jsem za to ráda…
Mně při růstu zubů spaly více všechny děti. Tělo tím prostě nabírá sílu, takže buď moc ráda.
Moje holka má všecky mléčné zuby už dlouho, za chvíli 5. narozky astejně spí po obědě 2-3 hoďky takže mě spaní po obědě nepřijde divné:-)) a zubama bych řekla že to není, v tomto počasí bych spala já taky:-)