Růst stoliček a čištění zubů násilím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1212
14.7.11 13:20
momi33 píše: Čistím zuby násilím,jinak bych mu je nevyčistila :-? A že se mu zkazí,když je čistit nebudu nechci riskovat.

Právě to si říkám taky a na přebalováku zalehnu, začne řvát, těch 7 zubů vyčistím během chvilky a mám dobrý pocit, že má čisté zuby. A v zápětí nastoupí špatný pocit z toho, že mu je čistím násilím :roll:
Asi mi už z toho hrabe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.7.11 13:25
strace píše:
momi33 píše: Čistím zuby násilím,jinak bych mu je nevyčistila :-? A že se mu zkazí,když je čistit nebudu nechci riskovat.
Právě to si říkám taky a na přebalováku zalehnu, začne řvát, těch 7 zubů vyčistím během chvilky a mám dobrý pocit, že má čisté zuby. A v zápětí nastoupí špatný pocit z toho, že mu je čistím násilím :roll:
Asi mi už z toho hrabe :oops:

víš co,pořád lepší,než aby mu je někdy ve 3 letech vrtali,protože má kaz.Toto si vůbec nedovedu představit.
Kamarádka učitelka z MŠ mi říkala,co malých dětí má kazy,že je to hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.7.11 13:27
Angua píše:
momi33 píše:
Angua píše:
jizvíková píše:
Holky u nás funguje to, že kluci dostanou do ruky můj kartáček a čistí zuby mě a já přitom jim dokonale vypígluju ty jejich zuby, oni se totiž soustředí na moje a nevnímají, že jim čistím zuby já :dance:

Mě vždycky fascinovaly tyhle děti, co se nechají opít rohlíkem. To u naší netýkavky nehrozí :lol: :lol: :lol:

Ale teda spíš ukecávám, než zaklekávám (i když jednou rukou mu teda držím hlavu :oops: - mám ho na klíně). Ve spánku jsem to ještě nezkoušela, stříhání nehtů jde, tak třeba by to prošlo…
ukecávání? 8-o to u nás nehrozí.A ve spánku určitě ne,donedávna jsem při odpoledním spánku taky stříhala nehty,ale budil se,tak to dělám zas během dne.
Malej je neskutečná netýkavka,když muchci zkusit novou čepici,helmičku,šátek,musím počkat,až se půjde ven a dát mu to,protože odchod ven má spojený s pokrývkou hlavy.
Jinak jen tak doma mu to nasadit rozhodně nehrozí.Taky bych chtěla dítě,co se nechá opít rohlíkem :-?
No já jako mluvím, abych z toho měla lepší pocit, že ví, kdy bude konec a on na oplátku o vteřinu dýl drží v klidu :lol: :lol: :lol:

já se snažím zpívat,ale přes ten řev to není slyšet.
Jinak,kdybych tu a tam nepoužila násilí,tak má vlasy po ramena,zuby plesnivý a lepru ze špíny :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.7.11 13:31
momi33 píše:
Angua píše:
momi33 píše:
Angua píše:
jizvíková píše:
Holky u nás funguje to, že kluci dostanou do ruky můj kartáček a čistí zuby mě a já přitom jim dokonale vypígluju ty jejich zuby, oni se totiž soustředí na moje a nevnímají, že jim čistím zuby já :dance:

Mě vždycky fascinovaly tyhle děti, co se nechají opít rohlíkem. To u naší netýkavky nehrozí :lol: :lol: :lol:

Ale teda spíš ukecávám, než zaklekávám (i když jednou rukou mu teda držím hlavu :oops: - mám ho na klíně). Ve spánku jsem to ještě nezkoušela, stříhání nehtů jde, tak třeba by to prošlo…
ukecávání? 8-o to u nás nehrozí.A ve spánku určitě ne,donedávna jsem při odpoledním spánku taky stříhala nehty,ale budil se,tak to dělám zas během dne.
Malej je neskutečná netýkavka,když muchci zkusit novou čepici,helmičku,šátek,musím počkat,až se půjde ven a dát mu to,protože odchod ven má spojený s pokrývkou hlavy.
Jinak jen tak doma mu to nasadit rozhodně nehrozí.Taky bych chtěla dítě,co se nechá opít rohlíkem :-?
No já jako mluvím, abych z toho měla lepší pocit, že ví, kdy bude konec a on na oplátku o vteřinu dýl drží v klidu :lol: :lol: :lol:
Jinak,kdybych tu a tam nepoužila násilí,tak má vlasy po ramena,zuby plesnivý a lepru ze špíny :-?

A neslyší na obě uši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.7.11 13:34
Angua píše:
momi33 píše:
Angua píše:
momi33 píše:
Angua píše:
jizvíková píše:

Jinak,kdybych tu a tam nepoužila násilí,tak má vlasy po ramena,zuby plesnivý a lepru ze špíny :-?
A neslyší na obě uši :mrgreen:

přesně tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.7.11 13:37

A víš, co je nejhorší? Že to druhé bude taky takové - přesně zdrahalo z utz, jak Samík :roll: To mají po tatovi… Tak to dopadá, když si člověk pořídí děti s netýkavkou. By to měl vlastně dělat on, když za to může :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
14.7.11 13:48

Přes čištění zubů u nás nejede vlak - když nechtějí čistit dobrovolně, čistí se násilím. Stejně jako se třeba umývají ruce po příchodu z venku nebo z WC, o takových věcech vůbec nesmlouváme.

V mojí rodině se dědí zvýšená kazivost a špatná kvalita zubní skloviny, takže u nás nějaké debatování na toto téma ostatně stejně nepřipadá v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.7.11 13:56
BohunkaP píše:
Přes čištění zubů u nás nejede vlak - když nechtějí čistit dobrovolně, čistí se násilím. Stejně jako se třeba umývají ruce po příchodu z venku nebo z WC, o takových věcech vůbec nesmlouváme.V mojí rodině se dědí zvýšená kazivost a špatná kvalita zubní skloviny, takže u nás nějaké debatování na toto téma ostatně stejně nepřipadá v úvahu.

moje slova.
Taky jsem malému musela ze začátku při příchodu z venku násilím mýt ruce,ale teď už stačí jen říct „jdeme si umýt ruce“,a užběží k umyvadlu,kde má stoličku,umyju ruce sobě,jemu,a pak ho nechám chvilku se cákat.
Taky máme zvýšenou kazivost zubů.
Jsem ráda,že nejsem jediná zlá sadistická matka,co přivozuje trauma svému nebohému dítěti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
14.7.11 14:03
momi33 píše:
BohunkaP píše:
Přes čištění zubů u nás nejede vlak - když nechtějí čistit dobrovolně, čistí se násilím. Stejně jako se třeba umývají ruce po příchodu z venku nebo z WC, o takových věcech vůbec nesmlouváme.V mojí rodině se dědí zvýšená kazivost a špatná kvalita zubní skloviny, takže u nás nějaké debatování na toto téma ostatně stejně nepřipadá v úvahu.
moje slova.
Taky jsem malému musela ze začátku při příchodu z venku násilím mýt ruce,ale teď už stačí jen říct „jdeme si umýt ruce“,a užběží k umyvadlu,kde má stoličku,umyju ruce sobě,jemu,a pak ho nechám chvilku se cákat.
Jsem ráda,že nejsem jediná zlá sadistická matka,co přivozuje trauma svému nebohému dítěti :wink:

:mrgreen: ne to nejsi taky jsem ta zlá sadistická matka. Co nedá ubohému dítku najíst, když si neumyje ruce v tom máme problím zase mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.7.11 14:06
Blanka S píše:
momi33 píše:
BohunkaP píše:
moje slova.
Jsem ráda,že nejsem jediná zlá sadistická matka,co přivozuje trauma svému nebohému dítěti :wink:
:mrgreen: ne to nejsi taky jsem ta zlá sadistická matka. Co nedá ubohému dítku najíst, když si neumyje ruce v tom máme problím zase mi.

jj,taky mu nedám nic jiného k jídlu,když nechce jíst :wink: takže je třeba hlady od oběda do večera :wink:
počítám,že už po tomto za mnou asi dojede sociálka 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
14.7.11 14:17

Těch sadistek nás tu bude určitě dost a dost … :mrgreen: :mrgreen:

U nás je to taky na sociálku - násilím myjeme ruce, čistíme zuby, týráme hlady třeba CELÝ PŮLDEN a dokonce chudinky ani nesmějí zdlábnout na posezení celou čokoládu, co dostávají od prababičky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.7.11 14:26
BohunkaP píše:
Těch sadistek nás tu bude určitě dost a dost … :mrgreen: :mrgreen:U nás je to taky na sociálku - násilím myjeme ruce, čistíme zuby, týráme hlady třeba CELÝ PŮLDEN a dokonce chudinky ani nesmějí zdlábnout na posezení celou čokoládu, co dostávají od prababičky :mrgreen: :mrgreen:

jsem opravdu ráda,že nejsem sama jediná zlá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.7.11 14:26
BohunkaP píše:
Těch sadistek nás tu bude určitě dost a dost … :mrgreen: :mrgreen:U nás je to taky na sociálku - násilím myjeme ruce, čistíme zuby, týráme hlady třeba CELÝ PŮLDEN a dokonce chudinky ani nesmějí zdlábnout na posezení celou čokoládu, co dostávají od prababičky :mrgreen: :mrgreen:

jsem opravdu ráda,že nejsem sama jediná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.7.11 15:19

Já jsem třeba taková, že pro mě jde u 90 % věcí o ho*no a neřeším to - ale když je něco potřeba, tak prostě bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
17.7.11 08:40

proboha, o jak velke deti tady jde, stolicky uz lezou i nasi 16 mesicni a nikdy by me nenapadlo cistit zuby nasilim
uprimne tak do 3 let necistime detem vubec, uci se to az ve skolkovem obdobi
a na co take, pokud dite neji sladkosti, ovocne stavy a premiru ovoce, tak nevidim duvod
kdyz byly holky male vzdy pred spanim dostali zvykat kosticku syra, to same po sladkem nebo ovoci, neutralizuje
mimochodem ta 14ti leta nema jediny zubni kaz do dneska a ta 16ti leta mela prvni zubni kaz ve 14 letech a zatim jediny
dnes uz se take vi , ze prilisnym cistenim se nici zubni sklovina
takze cistit diteti zuby nasilim to je podle me zbytecne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.