Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prvni kole. 18tt malinky brisko
Druhy hned… Ale pak se to zastavilo a ve finale bylo mensi nez u prvni
Nevím přesně který to byl týden ale bylo to cca v 8 měsíci.. Prostě do tý doby si lidi mysleli, že jsem jenom trochu přibrala, fakt nic nebylo poznat.
Když si to tak přepočítám tak zvětšovat se začalo pravděpodobně od 28-30tt? Ale jen nepatrně… větší nárust začal docela skokově až kolem 32-33tt ![]()
@Anonymní píše:
Maminky ve kterem týdnu těhotenství vám začalo aspoň trošku růst bříško?
10 tt se vyboulilo
teď jsem 14+4 a už to pomalu začíná být vidět.. Ale je to podruhé. U prvního 16 tt ani náznak ![]()
U prvního tak 4 měsíc, u druhého skoro hned. Od 8tt jsem už těhotenství nezatajila.
Já už ve 14.tt to neskryla pod perovkou
a ted jsem 22.TT a mám desnej pupek ![]()
Šlo to docela vidět od cca 16tt, ale kdybych nosila volné věci, tak by to nikdo nepoznal. Od 19tt to už ale bylo zřetelné jasně
Při prvním jsem ještě v půli 5. měsíce hrála basket a nic nebylo vidět. Při druhém se mě od 5. měsíce ptali, kdy budu rodit- a po odpovědi, že za 4 měsíce, jestlli tam mám ty děti dvě.. Růst začalo hned od 2. měs, těhu oblečení bylo potřeba od skončeného 3. měs. Teď čekám třetí- s velkým odstupem- a totéž..
Jsem jak vorvaň, od 12.tt se nevejdu do ničeho jiného, než těhot. oblečení..grrr.. A to jsem musel absolvovat státnice(to ještě zvládly normální narvané šaty, pak promoci(katastrofa) a teď ve 31. týdnu imatrikulační ples mladšího syna( a to už se nevejdu fakt do ničeho, nejspíš tam půjdu v teplákách..
![]()
Aspoň trošku mě přišlo že hned-ale to jsem poznala jen já-takový nafouklý bylo. Opravdu vidět bylo v 5tym měsíci ![]()
Cca 20tt, to jsem dlouho vypadala, jako bych se víc najedla. Pak v cca 34tt skok a ke konci jsem byla jako kříženec vorvaně se vzducholodí.
Maminky ve kterem týdnu těhotenství vám začalo aspoň trošku růst bříško?