Růst těhotenského bříška - který týden?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7552
30.8.15 21:55

@sheila9 uvidíš jak to bude vidět tak přiznejte barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
30.8.15 21:56
@sheila9 píše:
Ahoj holky, mám skoro 120 kg, jsem v 9 týdnu. No byla bych ráda, kdybych to mohla říct svému okolí až na vánoce, to budu na začátku 7 měsíce…asi je celkem málo pravděpodobné že by to ještě nebylo vidět, co? :D

no 120kg je široký pojem, jde taky o tom jakou máš postavu, na každé ty kila vypadají jinak, jak se oblíkáš že třeba si nosila uplé a najedou volné? :-D kdysy jsem slyšela že na baculkách to jde vidět později, tak uvidíš no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.15 21:56

@sheila9
Podívej, já jsem v 7. měsíci, vážím téměř 100 kg a nikdo na mně nic nepozná, kdo to neví, ničeho si nevšiml a kdo to ví, ptá se mě, kde to mám :-D váhově jsem pořád 2 kg v mínusu než před otěhotněním :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
30.8.15 22:14

Upřímně řečeno si myslím, že s tvou váhou to nebude problém utajit…předpokládám, že nemáš ploché břicho, tudíž si okolí bude myslet, že to břicho co budeš mít nebude těhotenské, ale z jídla. Nejhůře se to tají drobným, hubeným osobám co mají ploché břicho, tam si trochu vystouplého břicha každý všimne. Nicméně tvou touhu nechat si to pro sebe co nejdéle z celého srdce chápu :mrgreen: kdyby mi během prvního těhotenství nebylo tak strašně špatně, že si okolí všimlo, že není něco v pořádku, taky bych si to nechala pro sebe déle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
30.8.15 22:15

Já jsem třeba začínala na 62kg, břicho šlo vidět cca od 30tt a to ještě spíš jako bych byla přejezená. Nabrala jsem 9kg. Podle mě to na váze moc nezáleží. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
30.8.15 22:17

Kdyby okoli nevedelo ze jsem těhotná, tak jsem schopna to utajit jeste teď - 4 tydny pred porodem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
30.8.15 23:13

U prvni dcery do 24 tydne nebylo absolutne nic videt. Ted u druheho mi brisko vylezlo temer hned. A to nejsem zadna vychrtlina, zacala jsem na 68kgpri vysce 170cm ted jsem v 17tt a 74kg a brisko vypada takto ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
31.8.15 00:12

Na mě do 25. týdne nebylo vůbec nic poznat :) zvětšovat se mi začalo až tak kolem 30. týdne, ale mě to šlo hrozně do zadku :D břicho jsem měla malé i u porodu, ale zadek jednou tak větší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
31.8.15 00:29

@sheila9 Myslím,že to nebude problém utajit ;) Měla jsem skoro o 20 kg mín, než ty, když jsem otěhotněla s prvním dítkem a kdo to nevěděl, nikdo nepoznal, že jsem těhotná ještě měsíc před porodem. ;) A druhé těhotenství, to jsem měla mnohem víc a samozřejmě taky nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
31.8.15 07:15

Na obézní známé to dlouho poznat nebylo. Podle mě máš do Vánoc šanci, že to na tobě nepoznají. Na druhou stranu, jestli budeš po ránu pravidelně zvracet, změníš jídelníček, ono jim to může doklapnout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.15 13:56

@Aspera Mě také od 8tt a nikdo mi nevěří, že jsem v tak malém týdnu a už roste. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí