Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mandarinkapomeranc mně začalo už pěkně vykukovat teď na začátku 16tt, i když teda doufám, že pěkně nevykukuje jenom díky zácpě posledních dní
ale hned mi nezačalo růst od podbřišku, spíš se mi zvětšilo od žeber až dolů a teprve teď vykukuje ten podbřišek
bříška máme ale každá úplně jiná, tak je podle mě možný snad všechno ![]()
@MichaelaLiliana
Ale je divný, že by vykukovalo, protože jsem zatím zhubla asi 5 kg
nahoře nemám nic
ale vždycky jsem si právě myslela, že bříško roste od spodu ![]()
@mandarinkapomeranc no tak kdybys náhodou hledala ty svoje kila, tak nehledej, mám je já
já jsem právě už dost přibrala, a chvilkama mě to celkem trápí, že budu s takovou za chvilku kulička. Ale zas si říkám, že mimčo si holt dělá pokojíček podle potřeby. Tak si u mě může klidně udělat i 4+1, když bude zdravý
tady na fotce je rozdíl 13tt vs 16tt, nevím, jestli je to úplně poznat z toho, ale podbřišek se mi teď fakt dost vyboulil. A před těhotenstvím jsem měla ploché bříško, tak je myslím vidět, že už od toho 13tt se mi zvětšilo zvrchu až dolů ![]()
Ahojka holky mohla bych se k Vám přidat? Čekám první miminko. A ted jsem v jedenáctém tydnu.Jsem silnější postavy a tak jsem si myslela ze to na me jenom tak nepůjde vidět. A za poslední týden jsem se strašně nafoukla místo speku který jsem mela na břiše tak ten je beton
mám ho takový tvrdý. myslíte si ze je to normální takhle v jedenáctém týdnu. V úterý jdu na kontrolu. Jinak děkuji a přejí krásné a klidně tehu ![]()
@Bellinečka Ty jo, já končím 14. a nemám nic
máš pěknej pupíček
já jsem teda ráda, že zatím není vidět, pořád mlžím - nikdo nic neví ![]()
@mandarinkapomeranc tak to bud rada
na štěstí ted nikam nechodim protože me doktor nechal doma kvůli stresu v práci. ale přijde mi to strašně brzo. vždycky jsem byla tlustá a mela jsem velký spek na břichu ale ted se mne ten spek jakoby vypnul
a vypadam jak kdybych měla jít rodit
a jak snasis těhotenství? ![]()
@Bellinečka
Já těhotenství úplně perfektně, do práce chodím, teď jsem se opalovala hodinu na sluníčku, zhubla jsem 4 kg…jinak mně právě přijde, že mně vylezl špek nad pupkem - což je divný
učím ve škole, tak bych do prázdnin ráda vydržela v pohodě a bez břicha, aby žáčci neměli zbytečně moc otázek ![]()
@mandarinkapomeranc je tak to se máš
jasný to chápu. a kdy máš termín? Mi máme 30.12.
já jinak jsem taková pořád unavená, pořád mi je špatně od žaludku tak se modlim aby to už skončilo ![]()
@Bellinečka
Já mám 5. prosince
tak ty budeš mít novoroční dáreček ![]()
@mandarinkapomeranc tak to je taky krásný termín
už budete mít mimco pod stromeček
mi počítáme ze se narodi na štědrý večer
protože na štědrý večer litame na pohotovost
v loni jsme byli se zanetem zubů.
Tak co holky? CO bříška? Já jsem v 20. tt a už se mně začíná trochu rýsovat…váhově jsem ale pořád v mínusu ![]()
Ahoj holky, mám skoro 120 kg, jsem v 9 týdnu. No byla bych ráda, kdybych to mohla říct svému okolí až na vánoce, to budu na začátku 7 měsíce…asi je celkem málo pravděpodobné že by to ještě nebylo vidět, co? ![]()
@sheila9 no uvidíš.. Na některých to jde vidět později a kdyžtak najdeš jinou příležitost to říct
No spíš jde o to, že žijeme s manželem v dvojgeneračním domě a moje máma by pořád měla potřebu mi říkat co bych měla a co bych neměla…a prostě radši bych měla co nejdelší dobu od tohodle klid.