Růst těhotenského bříška - který týden?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
16.2.14 21:00

@Natálka26 doufám že to je jen ironie :mrgreen: Pro mě to teda rozhodně nejkrásnější období není, i když tady možná někoho pobouřím. Do 4. měsíce standartně zvracím, což je u prvního hrůza a s dvouleťákem na odstřel. Pak naroste pupek, začnou křeče do nohou, neustálé 24hodinové kopání, což ocení prvorodičky možná..já chci ale spát! A pak představa porodu…chodím jak kačer…bolí mě všechno..
Kde že je ta krása? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.2.14 21:05

U prvniho tehu jsem na NT screening sla uz v tehu kalhotach. Ve 26tt jsme mela uz brisko, ze neslo prehlidnout ze jsem tehotna. :oops: :oops:
Ted jsem po druhe tehotna. Tehotenske kalhoty jsem zacala nosit kolem 18tt. Ted ve 24tt mam mnohem ale mnohem mensi brisko nez u prvniho tehotenstvi.. Kdyz si vezmu neco volneho na sebe, tak se to zda stale pekne schovat :mrgreen: :mrgreen:
tak jsem zvedava jak to bude pokracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.2.14 21:08

U prvního náznaky 16tt, ale ještě 23tt jsem schovala pod bundou, u druhého začalo v 7tt, a v 16tt jsem měla megapupek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.2.14 21:25

@lyrica
Samozřejmě je to ironie, i já bych se bez toho obešla a to nemám ani z poloviny břicho jako ty nebo kdokoliv jinej. A rozhodně bych se nezlobila kdyby to období trvalo jenom měsíc :-D Já zvracím jenom do 3 měsíce, pak většinou od 6-7 jsem na rizikovým tak uvidíme :-D Mě kopala až ten 8-9 měsíc a to bylo na zabití, jakýkoliv špatný lehnutí mi vrátila takovou bolestí.. hm… porod.. naprosto nejkouzelnější zážitek.. :poblion: no já tu krásu ještě nepostřehla, ty evidentně taky ne tak kde se berou ty sluníčkový deníčky?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.2.14 21:26

@Natálka26 ty jsi můj člověk :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.2.14 21:28

@lyrica
Nápodobně! Pak skvělý hormonový guláš na ten sem zapomněla.

Mimochodem skvělej frajer v profilovce! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.2.14 21:28

@Natálka26 děkuju, děkuju, synáček náš :srdce:
A ten guláš, ten je taky super no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.2.14 21:32

@lyrica
není zač fakt perfektní, tenhle styl miluju, a moje ctěné mládě to podědilo.. myslela jsem že lásky přijdou později než ve 3 letech, ale mýlila jsem se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.2.14 21:35

@Natálka26 hele my jsme teď kupovali jarní bundu. Tak mu ji v obchodě zkouším a on sotva dopnu zip, tak běží k zrcadlu a říká kráááááása!
A to samé s botkama a tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: celá matka no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.2.14 21:42

@lyrica
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Moje mládě si vybíralo sukni s tím, že jí prostě nutně potřebuje, že bude jaro a z náký pohádky má, že na jaře se rodí zvířata a přiroda se obnovuje apod. tak povídá že musí mít novou sukni protože je jaro.. takže sukně vybrána, zaplacena hrdě si jí nese v tašce, najednou se zastaví před krámem kde normálně kupujeme boty podívá se dovnitř a říká mi,, maminko víš na co jsme zapomněli? NE nevím. Víš, že by tý sukýnce bylo smutno kdyby nedostala nový boty? A zrovna támhlety žlutý by se k tomu hodili.. Vzhledem k nerozvážnému hormonovému stavu jsem podlehla a boty koupila. To že je musela zkusit zároveň s tou sukní nemusím dodávat, a pak se prodavačky zeptala jestli je dost hezká. :-D Myslím, že toho podědila dost naopak co se tatínka týče bych se měla učit já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.2.14 21:43

@Natálka26 :potlesk: :potlesk: :potlesk: to je fakt komedie, jak to ty děti uměj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.2.14 21:45

@lyrica
Od tý doby televizi neviděla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
11.7.14 13:14
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
11.7.14 15:10

@asinic pěkný, já jsem 13+0 a není nic poznat. Jen v práci sedim s rozepnutym knoflíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.15 10:29

Mně přijde, že nic vidět není, ale partner mně říká, že mně vyrostl pivas :-D ale je to divný, jsem silné postavy a přijde mně, že se mně zvětšil špek mezi prsy a pupíkem, ale to je blbost, aby se tam projevilo těhotenské břicho, ne? napadlo mě, jestli to spodní bříško netlačí zespodu a nezvětšuje mně to vrchní břicho :-D ale je to asi blbost, ne? Když vám začalo být vidět břško, tak to bylo spíše od podbřišku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí