Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Natálka26 doufám že to je jen ironie
Pro mě to teda rozhodně nejkrásnější období není, i když tady možná někoho pobouřím. Do 4. měsíce standartně zvracím, což je u prvního hrůza a s dvouleťákem na odstřel. Pak naroste pupek, začnou křeče do nohou, neustálé 24hodinové kopání, což ocení prvorodičky možná..já chci ale spát! A pak představa porodu…chodím jak kačer…bolí mě všechno..
Kde že je ta krása?
![]()
U prvniho tehu jsem na NT screening sla uz v tehu kalhotach. Ve 26tt jsme mela uz brisko, ze neslo prehlidnout ze jsem tehotna.
![]()
Ted jsem po druhe tehotna. Tehotenske kalhoty jsem zacala nosit kolem 18tt. Ted ve 24tt mam mnohem ale mnohem mensi brisko nez u prvniho tehotenstvi.. Kdyz si vezmu neco volneho na sebe, tak se to zda stale pekne schovat
![]()
tak jsem zvedava jak to bude pokracovat.
U prvního náznaky 16tt, ale ještě 23tt jsem schovala pod bundou, u druhého začalo v 7tt, a v 16tt jsem měla megapupek ![]()
@lyrica
Samozřejmě je to ironie, i já bych se bez toho obešla a to nemám ani z poloviny břicho jako ty nebo kdokoliv jinej. A rozhodně bych se nezlobila kdyby to období trvalo jenom měsíc
Já zvracím jenom do 3 měsíce, pak většinou od 6-7 jsem na rizikovým tak uvidíme
Mě kopala až ten 8-9 měsíc a to bylo na zabití, jakýkoliv špatný lehnutí mi vrátila takovou bolestí.. hm… porod.. naprosto nejkouzelnější zážitek..
no já tu krásu ještě nepostřehla, ty evidentně taky ne tak kde se berou ty sluníčkový deníčky?? ![]()
@lyrica
Nápodobně! Pak skvělý hormonový guláš na ten sem zapomněla.
Mimochodem skvělej frajer v profilovce! ![]()
@Natálka26 děkuju, děkuju, synáček náš ![]()
A ten guláš, ten je taky super no ![]()
@lyrica
není zač fakt perfektní, tenhle styl miluju, a moje ctěné mládě to podědilo.. myslela jsem že lásky přijdou později než ve 3 letech, ale mýlila jsem se ![]()
@Natálka26 hele my jsme teď kupovali jarní bundu. Tak mu ji v obchodě zkouším a on sotva dopnu zip, tak běží k zrcadlu a říká kráááááása!
A to samé s botkama a tak
celá matka no ![]()
@lyrica
Moje mládě si vybíralo sukni s tím, že jí prostě nutně potřebuje, že bude jaro a z náký pohádky má, že na jaře se rodí zvířata a přiroda se obnovuje apod. tak povídá že musí mít novou sukni protože je jaro.. takže sukně vybrána, zaplacena hrdě si jí nese v tašce, najednou se zastaví před krámem kde normálně kupujeme boty podívá se dovnitř a říká mi,, maminko víš na co jsme zapomněli? NE nevím. Víš, že by tý sukýnce bylo smutno kdyby nedostala nový boty? A zrovna támhlety žlutý by se k tomu hodili.. Vzhledem k nerozvážnému hormonovému stavu jsem podlehla a boty koupila. To že je musela zkusit zároveň s tou sukní nemusím dodávat, a pak se prodavačky zeptala jestli je dost hezká.
Myslím, že toho podědila dost naopak co se tatínka týče bych se měla učit já ![]()
@asinic pěkný, já jsem 13+0 a není nic poznat. Jen v práci sedim s rozepnutym knoflíkem.
Mně přijde, že nic vidět není, ale partner mně říká, že mně vyrostl pivas
ale je to divný, jsem silné postavy a přijde mně, že se mně zvětšil špek mezi prsy a pupíkem, ale to je blbost, aby se tam projevilo těhotenské břicho, ne? napadlo mě, jestli to spodní bříško netlačí zespodu a nezvětšuje mně to vrchní břicho
ale je to asi blbost, ne? Když vám začalo být vidět břško, tak to bylo spíše od podbřišku, ne?