Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, proč ses nezeptala lékaře, co to znamená? Našla jsem tohle https://www.modrykonik.cz/…rdace-plodu/, ale asi bych to zkonzultovala s lékařem, jaká jsou rizika…
@Veru P
Ja nebyla na screeningu u sveho lekare, ke svemu jdu az 28.1.
Byla jsem u Apolinare a nic moc mi tam nerekli
Aha, tak to je taky zvláštní přístup
Držím palce, aby bylo vše ok. Pokud jsi nervozní, tak bych Dr. zavolala hned, aby mě uklidnila případně…
Ja se divim, ze se neptas hnedka, nic nerikaji, zeptam se sama.. sedm dni to nespasi, tak ted asi budes muset pockat na sveho dr, nez ti to vysvetli. Nikdo ti tady bez konkretnich udaji nerekne vice. muze to byt problem se zivinami, s hormony a nebo jen proste chyba mereni… jsi obezni? mas vysoky tlak? kouris? opravdu tady si kazdy muze jen spekulovat. Jinak to neznamena, ze by bylo liliput, jen se muze narodit s mensi hmotnosti nebo kratsi nebo oboje. Nebo se to srovna behem vyvoje.
Syn měl taky růstovou retardaci, ale přišlo se na to až kolem 34tt. Víc mě sledovali. Rodila jsem 39tt a syn měl 2800g a 49cm
Ahoj, byla jsem na screeningu…1. trimestr…vsechno je ok, vse bylo negativni…az na rustovou retardaci, ta vysla pozitivni, co to znamena?