Růstový spurt. Je možné, že žádný nebude?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
12.7.08 19:02

Růstový spurt

Ahojky, mám takový dotaz. Malýmu bylo 6 týdnů a já pořád čekám jestli se dostavý růstový spurt, četla jsem že je to 3 a 6 týden a 3 a 6 měsíc. Zajímalo by mě jak to bylo u vás, jestli je možné, že ani žádný nebude. Všude o něm čtu v souvislosti s kojením a mám strach abych to případně ustála. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
618
12.7.08 19:37

Luci, u nás tedy proběhl ukázkově - hlavně ve 3 měsících ( malá za týden vyrostla o 6 cm),ale u vás to může být samozřejmě jinak a třeba ho ani nezeznamenáš :D . S kojením neporadim - jsem na UM, ale malá tedy „žrala“ jak nezavřená, hlavně chtěla jíst každou chvíli. Vždy to trvalo tak 6-8 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
12.7.08 20:06

Ahoj, mému chlapečkovi je skoro 2,5mesíce. Taky jsem zaregistrovala doby kdy se při kojení odtrhával a vztekal, prostě jsem ho přestala kojit a nakojila když měl zas hlad, a i když to udělal víckrát za sebou tak to nic hrozného neni, teda aspoň u mě ne.. no a určo bych na umělku nepřešla.. furt si říkám, že ženu někdy v pravěku ani nemohlo napadnout že by krmila jinak - a prostě kojila, no takže tim se netrápim, nestresuju a když mi přijde že mam málo mlíčka tak si řeknu že se zase rychle utvoří..že to jen mě připadá že ho je málo - prostě kdyby to přišlo, tak se nenervuj, a říkej si, že TĚLO VÍ KOLIK MÁ MIMINKU PŘIPRAVIT MLÍČKA, ONO SI NĚJAK PORADÍ, důležité je být vklidu a ono to přejde :wink: :wink: no a třeba tě ten spurt zrovna obejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.7.08 12:18

ja taky cekala porad na spurt. na sesti tydnech zacal rvat, ze ma hlad, tak jsem zacala kojit z obou prsou a uz neprestala. pres den porad kojim co dve hodiny,ale v noci mi spi sedm v kuse,pak jidlo a jeste tri pospi. je to od te doby porad stejne. takze spurt na tretim mesici se asi nekonal. jak pise Nela, telo si to upravi, pripadne muzes pomoci Gravimilkem nebo cajema. Ja piju Leros na kojeni. vecer jsem uz vynechala, protoze jsem po tech sedmi hodinach mela bolavy prsa. ale na den to je fajn. nekdy mi pije i po hodine a pul a mliko mam, tak neboj, telo si poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.7.08 22:02

Ahoj, uklidním tě. Náš malý má 6.5 měsíce a ještě jsem žádný jeho růstový spurt nezaznamenala. Fakt ne. Co jsme se vrátili z porodnice kojíme co 3 h přes den a jedenkrát v noci. Teď samo zavádíme zeleninkové příkrmy. Takže se neboj třeba to ani nepoznáš!!! A když bude nejhůř určitě si poradíte. Hodně zdaru J.

• Citovat
  • Upravit
3802
17.7.08 20:47

Bud rada, ze jste jeste radny nemeli, mi ho meli ted ve tretim tydnu a oba jsme byli uplne hotovy. Ja jen doufam, ze to zustane jen u jednoho a ty dalsi se nam vyhnou.
Ani si nedokazes predstavit, jak jsem nadsena se po nekolikadennim kojicim maratonu vzbudila s nalityma a bolavyma prsama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí