Růstový spurt nebo problémy s bříškem?

32
29.7.24 06:35

Rustovy spurt nebo problemy s briskem?

Muze to byt rustovy spurt?/problemy s briskem?

Dobry den, za par dni nam budou 3 mesice,

Poslwdnich par dni mivame 1-3 brecici “zachvaty” denne. (Rudy zpoceny, jak kdyby ho na noze brali, nekdy z toho nrelu nechce papat a odmita lahvicku ale po chvili si ji vezme) Prijde to z niceho nic. Je plne na UM-Nutrilon AR 1. Furt vaham jestli to je rustovy spurt nebo brisko. Prdi dostatecne si myslim a co se tyce kakani tak taky. (Jen teda nekdy ma ridsi stolici nekdy hustsi- vzdy jasne zluta a nekdy vytlaci jen pevny bobecek a ten je svetlejsi). Myslela jsem si ze by to mohla byt treba zacpa protoze kdyz mel ten sileny brekot tak se vykadil a byl spokojeny ale za par hodin prislo breceni zase, pak me jeste napadl ze na vine je Vigantol ale dnes rano opet rev (vigantol jsem mu jeste nakpla), a ted jsem prave vycetla o tom rustovem s. (Ani jsem nevedela ze to existuje :D )jinak pres noc spinka krasne v klidu 5-7 h vkuse a na krmeni se budi ve cca 3-4 h. A to je normalni “kňouráni z hladu, vzdy vypije mleko v klidu a usne. Co si o tom myslite ze by to mohlo byt? Jsem uz zoufala, kdyz nevim co mu je a nemuzu mu pomoct :,( moc dekuji za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3230
29.7.24 07:07

Nezklidni ho studene kousatko? V tomto veku zacinaji rust zuby, hodne je to boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
29.7.24 07:11

Nahřívání bříška jsi zkoušela? Kdyby to bylo bolavé bříško, může to pomocí, nebo cvičení nožičkami.
A nebo může mít opravdu hlad a pláče kvůli tomu, když se pak u láhve zklidní. Zkus mu dávat jídlo o trošku dříve, jestli to pomůže.. :think:

RŮSTOVÝ SPURT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.7.24 07:14

@kacakaca jako me zuby napadly ale pak jsem si rekla ze to je brzo :lol: jsem si myslela ze zuby lezou pozdeji🙈 ale je to mozny, me se uz narodil se zubem😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.7.24 07:14

@lucynka25 vyzkousim, dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
29.7.24 07:50

A dáváš probiotika? Nám ty tuhý bobky díky tomu zmizely a celkově malý začal být o dost klidnější.

• Citovat
  • Upravit
287
29.7.24 17:26

Může to být růstový spurt, protože děti v tomto období často procházejí obdobími zvýšené podrážděnosti a potřebou častějšího krmení. Problémy s bříškem nelze vyloučit, zkuste sledovat jeho reakce na různá krmení a případně konzultujte s lékařem, zda je třeba změnit mléko nebo upravit dávkování Vigantolu. Pokud bude brekot pokračovat a nepřijde žádné zlepšení, raději navštivte pediatra pro podrobnější vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí