RWE - nový odběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
2.11.14 23:07

@zlaticzko25 @1024 To určitě ano, kdoví, jak to mezi sebou měli, když tam je takový naschvál…

Když tedy zítra ten plynoměr sundají a ona ještě ten den bude žádat o odběr na sebe, tak musí fakt být i ta revize? Jsem si vždycky myslela, že třeba až po měsíci, co je sundaný plynoměr? Však, když udělá někdo tu revizi, tak ten plynoměr tam taky nebude hnedka viset ještě ten den, tak tomu moc logiku nechápu… Ale já tomuhle vůbec prd rozumim, jen mi to přijde na palici, když něco odmontuju a mám žádost od dalšího na připojení, tak proč ještě zase revizi, když je to v podstatě den ze dne… :nevim: :nevim:

Jinak si myslim, že to v tom bytě bude vůbec na palici.. Něco řikala, že si jí i soused stěžoval, že si předchozí nájemce předělával v bytě i elektriku, přesekával a tak… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
6.11.14 19:03

@Xiraxinek Tak tohle bohužel netuším, u nás revize být nemusí, do 5let od demontáže se neplatí ani poplatek za montáž nového elektroměru.
Tak to musel být pěkný vykuk ten nájemník a když to vidím denodenně v práci, oni i ti majitelé si myslí, že jsou páni tvorstva a bez nich si nikdo ani neupr… A opak je pravdou, nikoho majitel nezajímá :nevim:.
Dnes jsem měla pána, který se rozčiloval, že si původní odběratel dovolil nepřihlásit to na něj, tak jsem mu vysvětlila, že je to povinnost jeho si jej přihlásit na sebe a že může být rád, že se původní odběratel nerozhodl pro demontáž jako ten u tvé kamarádky. A hned byl jak beránek :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
6.11.14 20:04

@1024 NO, tak to je taky síla teda… Oni se fakt někdy chovají, jak když nad ně není :zed: :zed:

Jinak teda dopadla dobře. Přijel ráno borec, dalo se s nim mluvit. Ten zavolal bývalému nájemci a domluvil s ním, že teda demontáž ne, že souhlasí s přepisem. Tak něco prý vypsali do papíru a ona došla na pobočku to jen přepsat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
7.11.14 22:39

@Xiraxinek Tak aspoň že to dobře dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie