Rybelsus - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
30.8.23 21:57

rybelsus

Kto užíva a aké máte skúsenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.1.24 00:45

Proč vám nikdo ještě neodpověděl?

Je to proto, že máte úchylnou otázku, jaké máme zkušenosti. Vy se tím vyvyšujete nad ostatní, že vám nestačí normální informace.
Zároveň tím vrháte na výrobek špatné světlo, protože je jasné, že jej neberete, i kdybyste mohla, protože je asi špatný!

V návodu máte napsané všechny vedlejší účinky, co se projeví u 1 z 1000, u 1 ze 100 a u jednoho z 10. Na co by vám bylo, když by jeden člověk řekl, že je spokojen? A vy zrovna budete patřit mezi těch 10, co postihnou potíže?.

Takže vezměte zodpovědnost za své zdraví do svých rukou a nevyptávejte se druhých, co máte dělat!.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.24 14:42

Rybelsus bez předpisu - https://euhealth247.com/…rug/rybelsus Odkedy ho užívam, schudla som 12 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.

Příspěvek upraven 27.03.26 v 04:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.1.25 21:05

Prosim neprodavate nekdo rybelsus? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.1.25 01:17

Nevolnost při užívání Rybelsus

Zdravím 😊 druhý týden užívám Rybelus 3mg na redukci váhy.
Celých 14 dní mě pálí žáha, ne celý den ale pálí.. do toho teda nechuť k jídlu což je asi pochopitelné ale přidalo se i říhání jako bych v žaludku měla něco zkaženého a k mojí smůle je to tak i cítit no a nemluvím o tom, jak člověk prdí 😀 má někdo stejnou zkušenost? Popřípadě po jaké době to odezní?.. neumím si představit, že beru vyšší dávku, to mě asi zabije nebo nevím 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.6.25 07:33

Zdravím. Beru Rybelsus 5 mesicu, mam uz davky 14mg a nezhubla jsem nic, neni mi spatne ani nemam snizene chute na sladke, proste nemam pocit ze by to se mnou cokoliv udelalo. Mate to nekdo stejne? Nebo vsichni hubnete? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.9.25 11:39

Prosím, víte o někom, kdo by měl Rybelsus na prodej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.25 20:16

Mam celo7 krabicku a kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64939
13.11.25 20:24
@mikeš 123 píše: Více

tak si je nech. Obchodování s léky je trestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.12.25 19:16

Hele, osobně bych do prášků na hubnutí vyhnula. Jasně někomu to funguje, ale má to tolik nežádoucích účinků, jako třeba vypadávání vlasů, že to za sto fakt nestojí. Za mě je fajn si třeba trochu pomoct nějakým spalovákem na přírodní bázi. Já beru synefrin od Citronku. Je to extrakt z hořkýho pomeranče, žádná chemie. Pomáhá nastartovat spalování tuků, lehce potlačuje chuť k jídlu a dodá energii, hlavně když k tomu máš aspoň trochu rozumnou stravu a pohyb. Není to zázračná pilulka, ale jako parťák k hubnutí mi to dává mnohem větší smysl než léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková