Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pred cvicenim jsem si dala max silne kafe, aby me kofein trochu nakopnul, jinak pokud upravis jidlo a pridas cvico, neni potreba nicim podporovat, to je podpora az az.
Kofein nebo synerfin. Synerfin zahřívá organismus, ale já si ho většinou zapomenu vzít. Není to buhví jak velká podpora, jde to i bez toho.
Ahoj,
pokud má být váš láskyplný vztah zpečetěn svatbou, je zřejmé, že tvému budoucímu muži se líbíš taková jaká si.
Váhu si můžeš snížit kdykoliv, pokud budeš chtít na sobě pracovat i nadále.
A to nejen kvůli svatebním šatům.
Doplňky stravy na snížení hmotnosti, jsou jen vyhozením peněz.
Možná bude lepší si nevybírat šaty, s takovým časovým předstihem.
Přeji hodně lásky, zdraví a štěstí v manželství. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam dotaz ohledně doplňků na hubnutí, potřebuji zhubnout do šatů na svatbu. Je mi jasné, že musím upravit jidlo a cvičit, to vím…ráda bych to ale něčím podpořila. Braly jste něco? Nějaký nápad? Svatbu mame za 10 měsíců a chci vypadat dobřeDíky
Krásné dobré ráno, po porodu trojčat jsem zaboha nemohla shodit 10kg, které mi zůstaly. Vyzkoušela jsem snad všechno… od hladovek, keto diet, po tukožroutské nesmysly apod…čtyřletý marný boj. Až před nějakou dobu jsem na doporučení vyzkoušela preparát od české firmy a po 3 měsících mám 5kg dole, tak snad to půjde takhle hezky dál
pohyb k tomu je jasný, ale nic extrémního, 2× do týdne se hodku proběhnu. Ráda předám info do sz. ![]()
Je to trochu sw zpožděním.
Ale některé preparáty potlačující chuť k jídlu vznikly původně jako léky na léčbu např. schizofrenie a jiných onemocnění. Tak pozor na to…
Ahoj holky, mam dotaz ohledně doplňků na hubnutí, potřebuji zhubnout do šatů na svatbu. Je mi jasné, že musím upravit jidlo a cvičit, to vím…ráda bych to ale něčím podpořila. Braly jste něco? Nějaký nápad? Svatbu mame za 10 měsíců a chci vypadat dobře
Díky