Rychlozavinovačky- co si o nich myslíte?

189
6.4.14 09:04

rychlozavinovačky- co si o nich myslite?

Ahoj už to nebude tak dlouho trvat a narodí se nám drobeček. Docela by se mi zamlouvaly rychlozavinovačky taky doma už mám dvě, ale slyšela jsem i pár názorů ať se opovážím malinkého do nich dát, že mi vypadne že serozepínají. Jaký máte vy názor a zkušenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.4.14 09:07

Jak vypadne? :think: Malá z nich vylézala skoro hned. Ona byla píďalka :mrgreen: A nosila jsem jí bez zavinování, tak těžko mohla někam padat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.4.14 09:08

Nesmíš to dítě nosit hlavou dolů, pak nevypadne :-)

• Citovat
  • Upravit
13943
6.4.14 09:10

Měla jsem u obou dětí a popravdě teda jsem je moc nevyužila. Né proto, že by se rozepínaly, ale prostě se mi zdály nepraktické. Prostě jsem je do toho nikdy neuměla zabalit tak, aby to k něčemu bylo. Používala jsem je prvních pár týdnů a stahovala je plínkou poskládanou na šišato jako provaz. Pak už jsem je s tím akorát přikrývala místo deky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Jak vypadne? Když ho budeš mít na ruce, tak mu přeci budeš držet i tělíčko. A v postýlce, když bude šikovný a bude chtít, tak se z toho vysouká.

• Citovat
  • Upravit
27264

@dvanavi kam by padal? Já jsem musela přes rychlozavinovačku dávat ještě plínu na zavázání, protože Vítek byl hubeňour, tak aby mu k něčemu byla. Ale dávala jsem sporadicky. Měla jsem asi 3, z toho jednu teplejší a tu jsem teda používala na podzim do kočárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
6.4.14 09:11
@ncc1701 píše:
Nesmíš to dítě nosit hlavou dolů, pak nevypadne :-)
:mrgreen: :lol: dobra pripominka :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
6.4.14 09:11

Nám v porodnici ukazovali jak zvedat v zavince, aby byla jistota, že dítě nevypadne. Doma už jsem v zavince nechovala, kluk v ní ale ještě hodně dlouho chrněl, měl rád zavinování. Takže za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
6.4.14 09:12

@dvanavi Jinak malej byl docela velkej a nikdy z toho nevypadl, ani se to samo nerozepinalo…on mozna bude problem nekde jinde nez v te zavinovacce…mozna bude problem v rukach… :lol:
Neboj, nebud z toho spatna, ze mas doma dve…ja mela taky a vyuzila jsem je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.4.14 09:15

@ncc1701 ja taky nechapu jak na to prisli, ale rikali mi ze musim mit jenom normal. Zavinovacku ze z ty rychlo by se mi furt vybaloval a padal mi coz mi prislo jako nesmysl. Ale stejne mi to nedalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
6.4.14 09:16

@dvanavi Jinak máš doma 2, takže až se narodí, tak ozkoušej a přikoupit si můžeš vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
6.4.14 09:18

@dvanavi a předpokládám, že to říkali budoucí prarodiče a praprarodiče a zkrátka lidé z generace, kdy ještě klasické zavinovačky vládly světu.
Víš co já měla rychlo a jednu klasickou a i tu klasickou jsem využila. Třeba když jsem dávala malýho chovat prababičce, aby se jí dobře držel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.4.14 09:19

@lleennttiillkkaa ja mam dve rychlo a jednu normalni a uz ted maji nekteri cleni rodiny tendenci je zakazovat a kdyby mohli tak mi je vezmou a vyhodej jk jsou presvedceni o svy pravde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
6.4.14 09:19

Mela jsem 2 a pouzivala jsem je casto. Pak jsem si od kamaradky jeste nechala usit vetsi - 95 na 95 cm. Malej v nich rad lezel - proste chtel mit neco vsude kolem sebe. Nemusel bejt utazenej, stacila mu ta blizkost latky ze vsech stran. Pak jsem je pouzivala i jako lehkou deku do postylky - v zime jsem to davala pres spacacek. Na remcaly se vybodni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.4.14 09:20

Kruci me to syn smazal…tak ve zkratce, měla jsem dve, vyuzila ale jen mesic, pak byl male a ten spodni cip nedržel. Stejne jsem musela jeste rucicky jistit plenkou nebo merinozavinovackou. Nenosila jsem je v tom vubec. Ale jinak držíš i tělo, takže nevypadne. Není to špatna věc, ale zázrak taky ne. Už teda máš ale kdyby jsi kupovala, doporučila bych větší rozměr a něco co se jistí mašlí, ne na sucháč. Přijde mi to lépe využitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí