Rychlý mobil do 6 tis. :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
13.8.18 16:44

Huawei ne!! Mam ho od kvetna a ted je na 2 reklamaci :( Az se mi vrati tak ho rozmlatim o zem nebo necham dceri na hry..Predtim jsem mela pomalu 3 roky Lenovo, slape jeate ted :) Koupim si jablko a klidne i pouzite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.8.18 16:50

mám huawei mate 10 lite a jsem spokojená

• Citovat
  • Upravit
767
13.8.18 17:28

@Limi123 tak mě se foťák zdá fajn. Tedy na to moje focení, když občas blýsknu dceru nebo někde něco pěkného, takže mě stačí. Selfička nefotím, takže mě stačí :) jsem s ním opravdu spokojená. Předtím jsem měla Redmi 3 a to byl taky naprosto úžasný mobil. Ještě se mi nikdy nestalo, že bych si koupila 2× mobil stejné značky, ale po tom Redmi 3 jsem věděla, že další zase jedině Xiaomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
13.8.18 18:00
@_0812_ píše:
@Limi123 tak mě se foťák zdá fajn. Tedy na to moje focení, když občas blýsknu dceru nebo někde něco pěkného, takže mě stačí. Selfička nefotím, takže mě stačí :) jsem s ním opravdu spokojená. Předtím jsem měla Redmi 3 a to byl taky naprosto úžasný mobil. Ještě se mi nikdy nestalo, že bych si koupila 2× mobil stejné značky, ale po tom Redmi 3 jsem věděla, že další zase jedině Xiaomi.

Ja jsem predtim mela starsi iphone a ten rezdil je neuveritelny. U toho Note, jakmile neni plne venkovni svetlo, nebo se syn hybe, tak je to mazle a barvy take nic moc. Pritom ten iphone delal krasne fotky, barevne, ostre…

Ale mne to az tak nevadi, na foceni pouzivam fotak. Ale ten iphone je v tomhle proste bezkonkurencni. Vyhodou toho Note je ale zase vydrz baterky a hlavne mi vyhovuji Widgety (Android), coz Iphone neumel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.8.18 18:27
@Limi123 píše:
Ja jsem predtim mela starsi iphone a ten rezdil je neuveritelny. U toho Note, jakmile neni plne venkovni svetlo, nebo se syn hybe, tak je to mazle a barvy take nic moc. Pritom ten iphone delal krasne fotky, barevne, ostre…Ale mne to az tak nevadi, na foceni pouzivam fotak. Ale ten iphone je v tomhle proste bezkonkurencni. Vyhodou toho Note je ale zase vydrz baterky a hlavne mi vyhovuji Widgety (Android), coz Iphone neumel.

Jo, tak když se mi dcera pohne, tak to mám taky máznuté, ale já vždy fotím vícekrát, takže pěknou fotku vždycky vyberu. Iphone jsem nikdy neměla, tak nemůžu porovnat. Ale třeba hraju jednu hru, která má skoro dvě giga a utáhne to v pohodě a ta hra žere 52% baterky. Na plné nabití můžu hrát nějaké čtyři hodiny, takže baterka opravdu super. Na klasické využívání volání, net, fb, YouTube více jak osm hodin nepřetržitě používání. A widgety jsou také supr to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
13.8.18 18:30
@_0812_ píše:
Jo, tak když se mi dcera pohne, tak to mám taky máznuté, ale já vždy fotím vícekrát, takže pěknou fotku vždycky vyberu. Iphone jsem nikdy neměla, tak nemůžu porovnat. Ale třeba hraju jednu hru, která má skoro dvě giga a utáhne to v pohodě a ta hra žere 52% baterky. Na plné nabití můžu hrát nějaké čtyři hodiny, takže baterka opravdu super. Na klasické využívání volání, net, fb, YouTube více jak osm hodin nepřetržitě používání. A widgety jsou také supr to jo

Tak iphone ti v pohode krasne vyfoti i dite na houpacce. Fotky o 10 urovni jinde, nesrovnatelne ani s jinymi mobily kolem 10 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.8.18 19:32

Já jsem měla Lenovo a můžu říct, že Lenovo už nikdy! Při nákupu nového jsem uvažovala mezi Iphone SE/6 a Huawei P Smart. Iphone SE na mě bohužel moc malý, nejsem zastánce velkých displayů, ale v Alze byl pro mě fakt pidi :D, Iphone 6 sice větší display, ale operační paměť 1 Gb mě celkem odradila a nakonec jsem se rozhodla pro Huawei a jsem naprosto spokojená! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11479
14.8.18 10:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.18 20:53
@Ploskutáček píše:
Lenovo ne, ale mrkněte na Motorolu G6:

https://mobilenet.cz/…t-a-software

https://mobilenet.cz/…a-konkurence

Ta diskuze pod recenzí to už tak nadšeně nevidí :)

Moc děkuji za veškeré příspěvky! :D
Počkám ještě na pár případných dalších a zítra kolem oběda objednávám.

• Citovat
  • Upravit
36012
14.8.18 21:28

@Ploskutáček Na mě příliš velký a široký, to už může vzít rovnou to Xiaomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
14.8.18 21:30
@Anonymní píše:
Ta diskuze pod recenzí to už tak nadšeně nevidí :)Moc děkuji za veškeré příspěvky! :D
Počkám ještě na pár případných dalších a zítra kolem oběda objednávám.

To moc neber na všech mobilních servech sou podobný diskuze. A to jak se tam někteří jedinci chytnou nad tím zůstává rozum stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
15.8.18 07:02

@jege

Tak ono záleží co člověk chce jestli čistý android nebo snese Miui a podobný nadstavby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák