Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Sysel-v-tísni píše:
@Jankap
Aha, děkuju. Jsi z oboru? Mohla bys mi kdyžtak někoho poradit? Nejsem z Prahy, ale dojedu - tak nějak předpokládám, že největší koncentrace homeopatů by mohla být v Praze…???
Ano, tam je koncentrace největší.
Marta Mojžíšová - je dobrá, zná velmi dobře léky, konzultuju s ní těžší případy, Petr Zachariáš - můj homeopat, ale teď bude objednávat tak za začátek září (můj odhad)
Doporučuju jen toho, koho osobně znám a vím, jak pracuje.
@Jankap
Moc děkuju
.
Ještě jednu otázku (možná je hloupá, ale fakt to netuším, mou parketou jsou bylinky, v homeo jsem absolutně nedotčená
) - dokáže homeopatie napravit (vhodnější výraz mě nenapadá) či srovnat i psychické problémy?
@Sysel-v-tísni píše:
@Jankap
Moc děkuju.
Ještě jednu otázku (možná je hloupá, ale fakt to netuším, mou parketou jsou bylinky, v homeo jsem absolutně nedotčená) - dokáže homeopatie napravit (vhodnější výraz mě nenapadá) či srovnat i psychické problémy?
Ano, homeopatie dokáže léčit i psychické problémy, deprese a podobně.
Ještě jedna věc:
Pokud má pacient deprese a k tomu nějakou banalitu, např. chronický kašel nebo chronickou rýmu, tak je potřeba léčit nejdřív deprese. Kdyby se podal lék na kašel (rýmu), tak dojde ke zhoršení depresí.
Ať se daří najít lék tobě i tomu s depresema ![]()
Ahoj Maminy… Moja mala ma 8 mesiacov a strasne jej tečie s nosa, kýchací chudá, noc velmi neprespala, slúžia je ocicka… Nasadila som allium cepa, odsávať vysávačom. No ked sa nezlepší co by bolo potom vhodne. Chcem sa vyvarovať aby jej to nepadlo na priedušky ![]()