Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Lynx.lynx píše:
@Hedvikaaa já vás chápu, ale nebyla na mě ani uvalená karanténa. V tom případě je ta celá “hysterie” kolem koronaviru jen mediální masáž? Já z toho totiž celkem respekt mám. Dva dny po mě dostala teplotu, rýmu a vlhký kašel i moje 1,5 letá dcera, přiznám se že jsem prostě “v klidu” protože mi to, co máme, přijde opravdu jen jako chřipka.
V klidu buďte. Jestli jde teplota srazit a nemáte jiné potíže tak i kdyby to byl covid nemusíte to poznat ( může u Vás proběhnout jako jiné podobné onemocnění způsobené coronaviry bez nějakých vážných komplikací), ale nejspíš máte opravdu jen,, chřipku,, ![]()
@Hedvikaaa já ani teplotu neměla, teda horečku, měla jsem maximálně 37,8, dcera to má trošku horší, tý to vylezlo lehce nad 38. Dostala Panadol, já nebrala nic, mě už kromě těch dutin nic není, ale dcera je na začátku, tak je to doma takový smutný teď. Ale bude líp, děkuji ![]()
@Lynx.lynx píše:
@Hedvikaaa já ani teplotu neměla, teda horečku, měla jsem maximálně 37,8, dcera to má trošku horší, tý to vylezlo lehce nad 38. Dostala Panadol, já nebrala nic, mě už kromě těch dutin nic není, ale dcera je na začátku, tak je to doma takový smutný teď. Ale bude líp, děkuji
Jasně, že bude
děti se většinou uzdraví dost rychle. Zachvilku bude po teplotách a zbude jen rýma
38 v zadečku? To bych ani nesrážela jestli není teplota nějak kolísavá, není výrazně schvácená nebo nemá v anamnéze febrilní křeče. Dutiny jsou svinstvo. Zkuste spray s mořskou vodou.
@Hedvikaaa v zadečku měla 39.1 včera když se probudila, od tý doby to udržuju léky kolem 38. ![]()
Já se přiznám, že jsem jinak hrdinka a čípek si rozmýšlím, dostala ho za život všehovšudy jednou, ale tenhle moribundus nebyl příjemnej ani mě a jí se po tom fakt výrazně ulevilo.
@Lynx.lynx píše:
@Hedvikaaa v zadečku měla 39.1 včera když se probudila, od tý doby to udržuju léky kolem 38.
Já se přiznám, že jsem jinak hrdinka a čípek si rozmýšlím, dostala ho za život všehovšudy jednou, ale tenhle moribundus nebyl příjemnej ani mě a jí se po tom fakt výrazně ulevilo.
Ano, to už bych dala i já
ať se dcera brzy uzdraví ![]()
Holky a jak ted resite, kdyz dostane predskolni dite teplotu? Volaly byste hned hygienu?
Popravde jsem vyplasena, na druhou stranu vim, ze to tak miva, 2-3 dny teplota a dobry.. Dnes litaly obe cele odpo na zahrade, docela se i zpotily. Starsi je ok, mladsi ma lehce zvysenou teplotu a byla vecer unavena.
Sice si rikam, ze kdyz je uz 14 dni jen s nami, ze to nemela kde chytit, ale cervicek hloda..
nechci byt nezodpovedna, na druhou stranu si rikam, ze tim ze je koronavirus prece nevymizely vsecky bezne detske virozy.
@Anonymní píše:byla bych v klidu, hlidala bych zda teplota nejak nekolisa, či ae rapidně nezvyšuje… říkám, já jsem nachlazenà vím, jak takové na hlazení má průběh… mívám ho tak 1× za 2-3 mesíce, proto se nenecham znepokojovat, jedine co, delam na víc, opravdu se pravidelneji merim, nesnazim se doma vyhledavat kolektiv a odpocivam, neni mi nejlip, ale vím jak dokaze takova ryma potrapit 😔
Holky a jak ted resite, kdyz dostane predskolni dite teplotu? Volaly byste hned hygienu?
Popravde jsem vyplasena, na druhou stranu vim, ze to tak miva, 2-3 dny teplota a dobry.. Dnes litaly obe cele odpo na zahrade, docela se i zpotily. Starsi je ok, mladsi ma lehce zvysenou teplotu a byla vecer unavena.
Sice si rikam, ze kdyz je uz 14 dni jen s nami, ze to nemela kde chytit, ale cervicek hloda..
nechci byt nezodpovedna, na druhou stranu si rikam, ze tim ze je koronavirus prece nevymizely vsecky bezne detske virozy.
@Hedvikaaa já vás chápu, ale nebyla na mě ani uvalená karanténa
. V tom případě je ta celá “hysterie” kolem koronaviru jen mediální masáž? Já z toho totiž celkem respekt mám. Dva dny po mě dostala teplotu, rýmu a vlhký kašel i moje 1,5 letá dcera, přiznám se že jsem prostě “v klidu” protože mi to, co máme, přijde opravdu jen jako chřipka.