Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já nedávno měla rýmu šílenou, ztratila jsem hlas a skoro neslyšela. Čtvrtý den už mě ty zalehle uši i bolely, jedno hodně, tak jsem šla k obvoďákovi. Ty uši prý k tomu patří, brát sinupret, mělo by se to uvolnit, když ne tak na ORL.
Měla jsem nedávno virozu, tipuji covid, protože jsem pak ztratila na pár dní chuť a čich. Dva dny horečku a k tomu přesně tuhle rýmu - rýma uvnitř, vysmrkat nic nešlo (po propláchnutí konvičkou trochu hlenu ven šlo) a zalehlé uši. Ale slyšela jsem jen trochu hůř, rozhodně jsem to neměla tak jak ty. Můžeš zkusit tu konvičku, ale dej si pozor, ať tu vodu ven nesmrkáš moc silně, jinak ti vleze do uší a bude to horší.
Sinupret, hooodne pit a nejaly Olynth do nosu strikat pravidelne. To je dost dulezity, jako prevence zanetu usi.
Mám covid, hnusný průběh a jsem téměř hluchá na obě uši. Hnusné je to.
Usi muzes mit zalehle i jen tak, bez rymy, proste ucpane.
Na orl ti je vyplachnou a vycisti.
Dekuju moc
. Sinupret si pojedu koupit, Covid snad nemáme, dělali jsme si včera test ale kdo vi
. I můj přítel měl tedka asi 5 dnů 40 horečky, takže nevím. Mám doma Nasivin, tak kapu - teprve je to první den. No uvidíme. Ale už teď se děsím, kdyby mi měli ucho píchat
. Pamatuju si z dětství tu bolest
Sinupret je fajn do budoucna
k tomu betaglukany a H2 Immunity už v začátku nemoci
Ahoj holky,
. Nejprve jsem měla jen jedno a teď už i druhé. Trošičku mě to pobolívá, ale nic extra - rozhodne to není jak při zánětu středního, teplotu taky nemám. Jsem víceméně skoro hlucha na svůj hlas
. Ostatní slyším celkem dobře. Mám si zajít přece jenom radši na ORL? Strašně se bojím, ze mi to automaticky hned píchnou, což úplně nechci
. Mám rýmu, ale takovou tu spis zadní, ze mi smrkat moc nejde
. Muže to být zánět nebo spis od té rýmy?
Už asi 3 dny mám extrémně zalehlé uši od rýmy