Rýma a zoubky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
28.4.11 21:42
Rybízanka píše:
Tohle má od včerejška večer:
  • strašlivá rýma, pořád mu teče z nosíku, ale je to čirý bez hnisu. Naštěstí už se naučil dýchat pusinkou, ale při kojení chudinka chrochtá jak blázen :cry:
  • slintá jak Niagáry
  • už mu vyskočila i vyrážka na zádíčkách, bříšku a pažičkách… jakoby ostrůvky suché kůže

Zdravím máme stejné příznaky, jako popisuje rybízanka. Nemáte s tím někdo zkušennost co to je?
Mohou to být ty zuby? Už jich má 12 a u žádného jsme to nezaznamenali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 20:17

My se pridavame do skupinky na rymu trpicich :,( v souvislosti se zoubkami. Prvni zoubky relativne v pohode, slintani, trochu rozhozene spani a podrazdenost. Ale pak nam v 15 mesicich zacali rust 4 stolicky na jednou, :roll: a pravou horni i dolni mel docela rychle venku, ale ty levy se prodiraji ven uz 2 mesice. Vypozorovala jsem intervaly, ze 14 dnu zubkove trapeni a pak treba 2 tydny klid. A takhle se to strida, a ty leve stolicky se vyklubavaji ven po castech. A doprovazi je celou dobu ryma, prujem, slintani, teplota kolem 38C, a z rymy i kasel. Nejdriv jsem byla z toho na prasky, :zed: ze proc je maly porad nastydly, ale pak jsme vypozorovali spojitost se zubami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
28.5.14 20:28

:kytka: Hezký večer. Rostou nám první zoubky, hned dva najednou. Jeden je skoro venku, druhý ještě ne. Malá má teplotu, rýmu, teče jí z nosu, z pusy, ublinkává hleny…ale nejhorší je, že bezbranně leží, smutně na mě kouká, snaží se smát…A já jsem nešťastná! Kdy vylezou, jak dlouho to trvá? Dávám jí Nurofen, Paralen čípek, mastičku, ale nic nepomáhá :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5795
28.5.14 20:38

@ŠestýSmysl těžko říct, jestli je tak vyřízená z těch zoubků, spíš bych se bála, že se k tomu přidala nějaká viroza :nevim: Malá má teda u každého zoubku taky horší průběh než ostatní děti, ale co se pamatuji, tak na první zoubky jsem přišla náhodou, ty nebyly tak hrozné :nevim: Asi bych s ní pro jistotu zaběhla k dr. Ještě jsi nenapsala, kolik jí je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
28.5.14 20:41

@amalka7 Za 14dní půl roku.Byla jsem dnes u doktora a ten říkal, že to je od těch zoubků! Na plicích prý nic nemá, ani v krku…Jenže já se na to nemůžu koukat, je tak unavená. Co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
28.5.14 20:45

A malá chce spát na bříšku. Jenže blinká ty hleny..Bojím se, aby se mi neudusila!!Jsem fakt na dně… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
28.5.14 20:51

Nechat na bříšku a kontrolovat :nevim: když bude na břichu, tak těch hlenů nenapolyká tolik a bude míň zvracet :-)

nám na tohle dobře zafungovalo homeopatikum Chamomilla vulgaris, už druhý den nastalo zlepšení a za tři dny bylo úplně po rýmě, a to mi předtím soplil několik týdnů v kuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
28.5.14 20:54

@Etcetera78 Ja ji mám taky, ale nic moc…Snad to ale dělám dobře. Rozpustit ve vodě a dávat po lžičkách, že? Děkuji za rady, jsi hodná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.5.14 06:05

@ŠestýSmysl já to nechávala rozpustit v mliku a fungovalo to taky :) i když správně to má být ve vodě na plastové lžičce, a nejíst nic půlhodiny před a po…

nám to zafungovalo krásně, ale ono taky každému sedne něco jiného a jinak reaguje, možná vy byste potřebovali něco jiného…

jinak z chemie mi celkem dobře fungoval Fenistil 3× denně (ten měl kvůli ekzému, ale je prý i při rýmě), na noc k tomu Sinecod a ráno na odkašlání Mucosolvan. Ten Sinecod pěkně tlumil kašel, tak aspoň kus noci spal celkem klidně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5795
29.5.14 19:04

@ŠestýSmysl taky dávám na zoubky Chamomilla Vulgaris 9CH a k tomu Belladonu 9CH, od každého 5 kuliček do 1 dcl vody a dávám po lžičkách nebo teď už si to sama popíjí z lahvičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.