Rýžovač Tupperware
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zdravím Váš děvčata.
Je pravda, že do rýžovače tuk nepatří (k tomu je určena Mikrokonvice). Důvod je ten, že by se Vám plast mohl uvniř nádoby malinko narušit a pak to nevypadá pěkně, a už by se Vám třeba nemusel umývat tak hezky jako dosud. Mléko s malým obsahem tuku (i 3% v pohodě) při nedlouhém vaření (3–5 min.) nevadí. V jednom receptu na čočku je dokonce smetana a takto krátce vařena také žádnou neplechu neudělala. Jinak v něm můžete vařit také veškeré obilniny, ovesné vločky atd. a také luštěniny.
Přidávám Vám hned recept na čočku.
Čočka v rýžovači
Suroviny: hrneček čočky, sůl, 2 lžíce mouky, 3–4 lžíce octa, cukr podle chuti Čočku namočíme alespoň na 4 hodiny do vody (nejlépe přes noc). Mezi tím jednou propláchneme. Dáme do rýžovače a přidáme čistou studenou vodu – cca do 1 cm nad čočku. Vaříme v mikrovlnné troubě cca 8 minut (nejlépe 4 min-1minuta pauza+další 4 minuty). Mezitím si promícháme studenou vodu s moukou v šejkru a po těch 8 minutách smícháme s čočkou. Vaříme cca 1,5 – 2 minuty, pak promícháme a opět 1,5 – 2 minuty. Necháme chvíli odstát, teprve v této fázi solíme, přidáme ocet a cukr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ryzovac
Ahoj, jeste porad shanis tu tabulku na ryzivac? Mam, poslala bych.
- Citovat
- Upravit
Dobry den, dnes mi prisiel ryzovac, kto mi poradi nejaky dobry recept na ryzu, aby sa nelepila, alebo naopak nebola tvrda? Budem rada za vsetky rady, vychytavky a triky s tymto pomocnikom Tupperware. Dakujem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím Anko ![]()
Poslala jsem Vám soukromou zprávu ohledně informací, které potřebujete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mohla bych také poprosit o tabulku na rýžovač? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaaanicka @Ruouss
Holky, jestli potřebujete poradit, ozvěte se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pozdravujem dievčence.
Ja používam rýžovač už roky, ale nevedel som, že sa dá v ňom variť niečo iné ako ryža. Strčím do mkrovlnky a mám čas zatiaľ popripravovať mäsko a šalátik k papaníčku. Chem poprosiť aj ja k zaslaniu tabuľky k rýžovaču. Rozšírime obzory a prekvapíme polovičku ![]()
Mail je ***@post.cz ďakovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maja82 píše:
@JofoW @Jaaanicka poslala jsem sz
Mohla bych také poprosit o informace k rýžovači do SZ? Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Môžem aj ja poprosiť o informácie k ryžovaci a tiež tabuľku. Ďakujem.
Mail *****@centrum.sk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maja82 píše:
@Jaaanicka @Ruouss
Holky, jestli potřebujete poradit, ozvěte se
mohla bych také poprosit moc děkuju
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit