S chutí do toho
- Otevřená skupina
chceme něco shodit! Podpořme se navzájem :o)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mufice,a nemáš nějaký tip-zdravá vařená jídla-málo tuku,zelenina?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamak píše:
MončoJakou očistu? Nežrat?
Budu jíst jenom ovoce a k večeru zeleninu a hodně pít, abych si pročistila tělo a v úterý začnu podle toho Havlíčka
Stejně jsem přecpaná ještě dnes ze Silvestra, tak mi tělo krásně vytráví a připravím ho na hubnutí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
Vařím normální jídla, akorát tam dávám minimum tuku a snažím se vařit bez bílé mouky. Dneska jsem si třeba dělala kapra na bylin.másle s vařeným bramborem. Často takto připravuji i lososa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MUFICE píše:momi33 píše:Vařím normální jídla, akorát tam dávám minimum tuku a snažím se vařit bez bílé mouky. Dneska jsem si třeba dělala kapra na bylin.másle s vařeným bramborem. Často takto připravuji i lososa.
jj,to se taky snažím,a pokud možno i nesolím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:MUFICE píše:jj,to se taky snažím,a pokud možno i nesolímmomi33 píše:Vařím normální jídla, akorát tam dávám minimum tuku a snažím se vařit bez bílé mouky. Dneska jsem si třeba dělala kapra na bylin.másle s vařeným bramborem. Často takto připravuji i lososa.
Akorát po tom cvíču mám vždycky takový hlad, že bych sežrala celé prase
Tak si dám bud ovoce nebo zeleninu a pak si udělám obloženou housku šunkou/sýrem a nějakou další zeleninu. Potřebovala bych se zbavit těch příloh k večeři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MUFICE píše:momi33 píše:Akorát po tom cvíču mám vždycky takový hlad, že bych sežrala celé praseMUFICE píše:jj,to se taky snažím,a pokud možno i nesolímmomi33 píše:Vařím normální jídla, akorát tam dávám minimum tuku a snažím se vařit bez bílé mouky. Dneska jsem si třeba dělala kapra na bylin.másle s vařeným bramborem. Často takto připravuji i lososa.
Mufice,a nemáš nějaký tip-zdravá vařená jídla-málo tuku,zelenina?Tak si dám bud ovoce nebo zeleninu a pak si udělám obloženou housku šunkou/sýrem a nějakou další zeleninu. Potřebovala bych se zbavit těch příloh k večeři.
já jsem se tedy naučila jíst naposled oběd,a pak do cvičení nic-mám ho většinou kolem 18-té h.
A po cvíču si vezmu tak 2 knackebroty se šunkou,nebo sýrem.
A poslední dobou u nás vede čínský zelí,jen nakrájený,žádná dochucovadla-to teda já,chlap musí mít všechno kořeněné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:MUFICE píše:já jsem se tedy naučila jíst naposled oběd,a pak do cvičení nic-mám ho většinou kolem 18-té h.momi33 píše:Akorát po tom cvíču mám vždycky takový hlad, že bych sežrala celé praseMUFICE píše:jj,to se taky snažím,a pokud možno i nesolímmomi33 píše:Vařím normální jídla, akorát tam dávám minimum tuku a snažím se vařit bez bílé mouky. Dneska jsem si třeba dělala kapra na bylin.másle s vařeným bramborem. Často takto připravuji i lososa.
Mufice,a nemáš nějaký tip-zdravá vařená jídla-málo tuku,zelenina?Tak si dám bud ovoce nebo zeleninu a pak si udělám obloženou housku šunkou/sýrem a nějakou další zeleninu. Potřebovala bych se zbavit těch příloh k večeři.
A po cvíču si vezmu tak 2 knackebroty se šunkou,nebo sýrem.
A poslední dobou u nás vede čínský zelí,jen nakrájený,žádná dochucovadla-to teda já,chlap musí mít všechno kořeněné
Tak to bych tam umřela hlady. Párkrát jsem byla na dvouhodinovce a jedla tak 3 hodiny před cvíčem a pak jsem tam chcípala a byla bez energie. Ted si dám aspon banán tak hodinku před cvíčem a vydržím pak cvičit 2 hodiny za sebou. Myslím, že by sis měla dávat sváču, má se jíst 5× denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moni, super, tak já dám zítra taky něco lehkého a v úterý najedu na Havlíčka a budeme stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čau holky, tak já už se těším, že společně půjdou naše kila navíc dolů jako po másle, zavedla jsem dneska ráno deník, teď jsem posnídala tvaroh ovocný s mussli a kávu s mlékem a cca za hodinku půjdu na hodinu si zaplavat na bazén. Dítka jsou u babičky a přijedou až na večer, tak toho půjdu využít. Místo toho, abych si schrupla déle, tak jsem vstávala už asi v 5.30h a nemohla jsem už zabrat. To je jako naschvál, zítra to bude obráceně. Co plánujete dnes na oběd? Já to vidím na vařenou zeleninku třeba s těstovinou, nebo i samotnou. Po plavání půjdu dokoupit zásoby, tak uvidíme, na co natrefím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cau, tak to já se soukám z postele teprve ted
na obed pecu kure, obed je jedine jidlo, ktere hresim a zvlast si varit nebudu, jen pokud bude neco echt nezdravyho a to ted po svatcich taky chvilku nehrozi
![]()
Ja jdu dnes na Salsu, tesim se,ani ne kvuli hubnuti,ale moc me bavi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a snidam ovesnou kasi Emco, na obe svaciny si rozdelim bily jogurt a aspon zacnu likvidovat vanocni ovoce. Hlavne dnes musim zabehnout pro zeleninu, nemam doma ani tuk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já dneska musím vyrazit na nákup a zdravě nakoupit. Takže dneska k obědu budou těstoviny s omáčkou z rajčat. K snídani jsem měla celozrn.bulku namazanou cottage. A budu si hlídat pití!Odpo jdu cvičit do fitka.
Holky, a co ten Havlíček, jak podle něj chcete hubnout…máte nějaký odkaz na netu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, vim, ze jidelnicek je na MMB, mrknu a kdyztak hodim odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kikina2004 píše:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Díky moc ![]()
Potřebuju nějaký plán, podle kterého pojedu. Takže se přidávám k Havlíčkovi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Sofie7 , 19.7.23 06:58
- Silver_Lining , 23.1.19 12:41
- pampeliska.x , 3.10.17 14:56
- sarynama , 24.1.17 19:58
- stran , 17.7.16 23:34
- negra , 31.3.16 18:03
- Jarka K , 13.3.15 12:18
- Rona , 10.2.15 14:06
- MUFICE , 24.8.14 12:46
- asad , 3.4.14 17:09
- kikina2004 , 3.4.14 15:52
- Mateny , 4.6.13 17:17
- pavla1708 , 29.5.13 10:19
- Ananta , 17.5.13 13:24
- Verrule , 6.5.13 23:44
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Psací stůl ikea a problém s plísní
- 8.8.26 00:36
- Peta94
- 1
Náladovost , podrážděnost , nechuť
- 7.8.26 23:30
- Janča_6
- 2
Očkování proti neštovícím a chřipce
- 7.8.26 22:54
- roba18
- 5
Mám se cítit provinile, že nechci být...
- 7.8.26 23:30
- ProfZav
- 33
Umělé prerušení všeobecně
- 7.8.26 22:46
- Melancholická panda
- 12
Vážně muži tolik nechtějí ženu co už má...
- 7.8.26 22:44
- roba18
- 24
Do kdy jste podepisovali dětem oblečení a...
- 8.8.26 00:20
- Kníže Ignor
- 28
Styk před a po ovulaci
- 7.8.26 18:25
- Janča_6
- 8
38tt konec pánevní – jak se rozhodnout?
- 7.8.26 22:49
- stinga
- 25
Stop podvodníkům