S chutí do toho

• Otevřená skupina

chceme něco shodit! Podpořme se navzájem :o)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
1.1.12 22:41

Mufice,a nemáš nějaký tip-zdravá vařená jídla-málo tuku,zelenina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.1.12 22:44
kamak píše:
Mončo :mavam: Jakou očistu? Nežrat? :mrgreen:

Budu jíst jenom ovoce a k večeru zeleninu a hodně pít, abych si pročistila tělo a v úterý začnu podle toho Havlíčka :) Stejně jsem přecpaná ještě dnes ze Silvestra, tak mi tělo krásně vytráví a připravím ho na hubnutí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.1.12 22:46
momi33 píše:

Vařím normální jídla, akorát tam dávám minimum tuku a snažím se vařit bez bílé mouky. Dneska jsem si třeba dělala kapra na bylin.másle s vařeným bramborem. Často takto připravuji i lososa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.1.12 22:47
MUFICE píše:
momi33 píše:
Vařím normální jídla, akorát tam dávám minimum tuku a snažím se vařit bez bílé mouky. Dneska jsem si třeba dělala kapra na bylin.másle s vařeným bramborem. Často takto připravuji i lososa.

jj,to se taky snažím,a pokud možno i nesolím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.1.12 22:50
momi33 píše:
MUFICE píše:
momi33 píše:

Akorát po tom cvíču mám vždycky takový hlad, že bych sežrala celé prase :mrgreen: Tak si dám bud ovoce nebo zeleninu a pak si udělám obloženou housku šunkou/sýrem a nějakou další zeleninu. Potřebovala bych se zbavit těch příloh k večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.1.12 22:52
MUFICE píše:
momi33 píše:
MUFICE píše:
momi33 píše:
Akorát po tom cvíču mám vždycky takový hlad, že bych sežrala celé prase :mrgreen: Tak si dám bud ovoce nebo zeleninu a pak si udělám obloženou housku šunkou/sýrem a nějakou další zeleninu. Potřebovala bych se zbavit těch příloh k večeři.

já jsem se tedy naučila jíst naposled oběd,a pak do cvičení nic-mám ho většinou kolem 18-té h.
A po cvíču si vezmu tak 2 knackebroty se šunkou,nebo sýrem.
A poslední dobou u nás vede čínský zelí,jen nakrájený,žádná dochucovadla-to teda já,chlap musí mít všechno kořeněné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.1.12 22:59
momi33 píše:
MUFICE píše:
momi33 píše:
MUFICE píše:
momi33 píše:
já jsem se tedy naučila jíst naposled oběd,a pak do cvičení nic-mám ho většinou kolem 18-té h.
A po cvíču si vezmu tak 2 knackebroty se šunkou,nebo sýrem.
A poslední dobou u nás vede čínský zelí,jen nakrájený,žádná dochucovadla-to teda já,chlap musí mít všechno kořeněné :roll:

Tak to bych tam umřela hlady. Párkrát jsem byla na dvouhodinovce a jedla tak 3 hodiny před cvíčem a pak jsem tam chcípala a byla bez energie. Ted si dám aspon banán tak hodinku před cvíčem a vydržím pak cvičit 2 hodiny za sebou. Myslím, že by sis měla dávat sváču, má se jíst 5× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
1.1.12 23:22

Moni, super, tak já dám zítra taky něco lehkého a v úterý najedu na Havlíčka a budeme stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.1.12 06:22

čau holky, tak já už se těším, že společně půjdou naše kila navíc dolů jako po másle, zavedla jsem dneska ráno deník, teď jsem posnídala tvaroh ovocný s mussli a kávu s mlékem a cca za hodinku půjdu na hodinu si zaplavat na bazén. Dítka jsou u babičky a přijedou až na večer, tak toho půjdu využít. Místo toho, abych si schrupla déle, tak jsem vstávala už asi v 5.30h a nemohla jsem už zabrat. To je jako naschvál, zítra to bude obráceně. Co plánujete dnes na oběd? Já to vidím na vařenou zeleninku třeba s těstovinou, nebo i samotnou. Po plavání půjdu dokoupit zásoby, tak uvidíme, na co natrefím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.1.12 07:59

Cau, tak to já se soukám z postele teprve ted :-))) na obed pecu kure, obed je jedine jidlo, ktere hresim a zvlast si varit nebudu, jen pokud bude neco echt nezdravyho a to ted po svatcich taky chvilku nehrozi :P :P
Ja jdu dnes na Salsu, tesim se,ani ne kvuli hubnuti,ale moc me bavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.1.12 08:19

Jo a snidam ovesnou kasi Emco, na obe svaciny si rozdelim bily jogurt a aspon zacnu likvidovat vanocni ovoce. Hlavne dnes musim zabehnout pro zeleninu, nemam doma ani tuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
2.1.12 08:26

Ahoj, já dneska musím vyrazit na nákup a zdravě nakoupit. Takže dneska k obědu budou těstoviny s omáčkou z rajčat. K snídani jsem měla celozrn.bulku namazanou cottage. A budu si hlídat pití!Odpo jdu cvičit do fitka.

Holky, a co ten Havlíček, jak podle něj chcete hubnout…máte nějaký odkaz na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.1.12 08:29

Ty jo, vim, ze jidelnicek je na MMB, mrknu a kdyztak hodim odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.1.12 08:30
  • načítám...