S chutí do toho
- Otevřená skupina
chceme něco shodit! Podpořme se navzájem :o)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak koukám, že k večeři bude dušená zelenina
k obědu jsem měla plátek masa s rajčaty a mozarellou
ale děsím se až přijde večer, to mi zas chytne žravá a bude to v háji ![]()
Jinak jsem slyšela že proti chuti na sladké zabírá chrom nebo chlorela japan a taky ta acai.
No jdu uklízet, pak si zacvičim a pak vyčistim lednici a špajz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:kikina2004 píše:vítaj do klubu,i mě bude v létě 35
Chaalo, mne mluv, v lete mi bude 35 a rok od roku se me ty kila pousteji stale neradeji
Tak mě letos čeká 36. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mommi- a to ja jo, jen ten kalendar mi to nejak kazi ![]()
Mufice, souhlas, rano by mely prevazovat sacharidy a vecer bilkoviny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mufice,jj,je to nějaké mrtvé ![]()
já tedy někdy mám i dny,kdy nejím maso,ale zas si říkám,že možná stačí sýr jako bílkovina.
Občas mívám šíílené chutě na muskýho Vysočinu,nebo Herkulese,a to pak neodolám ![]()
Jinak,asi jsi to byla ty,kdo mi radil ten knackebrot,tak si ho kupuju,sice není tak chutný,jako tamty kukuřičké plátky,ale dá se.
Je dobrý i s Gervais.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To my máme maso skoro denně, bíkoviny jsou důležité, ale dají se nahradit sýrem, vejcem, jogurtem, tofu, šmakounem nebo fazolema/čočkou/hrachem.
My naštěstí kupujeme jenom kvalitní šunku. Chlap si tak 1× za 3 měsíce koupí čabajku, ale to si dám pár koleček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
Mufice,jj,je to nějaké mrtvé
já tedy někdy mám i dny,kdy nejím maso,ale zas si říkám,že možná stačí sýr jako bílkovina.
Občas mívám šíílené chutě na muskýho Vysočinu,nebo Herkulese,a to pak neodolám
Jinak,asi jsi to byla ty,kdo mi radil ten knackebrot,tak si ho kupuju,sice není tak chutný,jako tamty kukuřičké plátky,ale dá se.
Je dobrý i s Gervais.
Asi jo, ale už si to nepamatuju
To mi poradila výživ.poradkyně, prý má nižší GI oproti tomu polystyrénu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MUFICE píše:
To my máme maso skoro denně, bíkoviny jsou důležité, ale dají se nahradit sýrem, vejcem, jogurtem, tofu, šmakounem nebo fazolema/čočkou/hrachem.My naštěstí kupujeme jenom kvalitní šunku. Chlap si tak 1× za 3 měsíce koupí čabajku, ale to si dám pár koleček.
já si taky kupuju kvalitní šunku,ale chlap sní kde co,tlačenku,točeňák,anglickou.
Mě tedy přepadává chuť jen na tu Vysočinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:MUFICE píše:já si taky kupuju kvalitní šunku,ale chlap sní kde co,tlačenku,točeňák,anglickou.
To my máme maso skoro denně, bíkoviny jsou důležité, ale dají se nahradit sýrem, vejcem, jogurtem, tofu, šmakounem nebo fazolema/čočkou/hrachem.My naštěstí kupujeme jenom kvalitní šunku. Chlap si tak 1× za 3 měsíce koupí čabajku, ale to si dám pár koleček.
Mě tedy přepadává chuť jen na tu Vysočinu
Můj chlap naštěstí tyhle věci nejí vůbec a sladký jenom vyjímečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé Agátko to bych ráda, mám pocit, že bych se od tebe mohla něco naučit. Akorát abys nebyla zklamaná – mám kondičku na nule, ale zase ve fitku si můžeme ject každá podle svých možností. Kam chodíš?
Ach jo, někdy bych chtěla sníst tolik zeleniny, abych neměla chutě, to se mi ještě nestalo ![]()
Chaalo – ad léky na hubnutí - no zmáknutý, za mě teda zázrak neexistuje. Myslim si, že trochu pomáhat by mohlo Alli, jenže se dvěma ale: 1) dietní chyba způsobí průjem a nejsem si jistá jak moc, neboli nevím, jestli to člověka společensky neinvalidizuje
2) někde jsem teď viděla mluvit nějakého dietologa, který říkal, že podle nejnovějších výzkumů jsou ještě větší problém sacharidy než tuky (ale to berte s rezervou, vůbec nevím kde jsem to zaslechla a jestli byl ten člověk seriozní). Spíš si myslim, že potravinový doplňky můžou působit jako placebo (sakra zaplatila jsem takovejch peněz za xy, tak si přece tu čokošku nedám) Ale to nemluvím o Alli, to je myslím registrováno jako lék.
Momi nemáš po samotný rejži s hráškem hlad? Já když tam nemám bílkovinu, tka bych pak sežrala babičku i s Karlulkou dohromady
A knackebrot miluju – bohužel, protože balení je 250 g .. dám si svoje 4 spořádaný plátky k večeři .. a pak během večera sežeru půlku balení, já vůbec miluju zdravé věci, ale není to na mě vidět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jo, tak zítra by se diskuse zavřela? Já bych byla taky pro to, napsat váhy a třeba i míry, kdo bude chtít pochopitelně, a pak to třeba aktualizovat. Ale to jen v uzavřený skupině, taky nemusí všici znát mou váhu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattie píše:
Tak jo, tak zítra by se diskuse zavřela? Já bych byla taky pro to, napsat váhy a třeba i míry, kdo bude chtít pochopitelně, a pak to třeba aktualizovat. Ale to jen v uzavřený skupině, taky nemusí všici znát mou váhu
Jj, taky jsem pro ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MUFICE píše:kattie píše:Jj, taky jsem pro
Tak jo, tak zítra by se diskuse zavřela? Já bych byla taky pro to, napsat váhy a třeba i míry, kdo bude chtít pochopitelně, a pak to třeba aktualizovat. Ale to jen v uzavřený skupině, taky nemusí všici znát mou váhu
souhlas taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda holky, já tady od včera nebyla a tady se to rozjelo jako blázen. No už se těším až budeme hubenější do plavek, radši nebudu psát hubené.Pravda ještě jsem pro to ode dneška nic neudělala, vzhledem k tomu, že nemáme doma dítka, tak jsme lenošní, takže tady hniju u tv a co se týče stravy, tak ta čočková dneska v poledne s klobáskou asi ukázková zrovna není. Začala jsem tedy alespoň více pít a pařím dneska vodu s citronem. Což mně tedy vyhovuje. Za půl hodinky jdeme s drahým chotěm alespoň trošku provětrat naše těla ven, na brněnský ohňostroj. Tak nějaká procházka taky bude. Ale musím pro další dny řádně přitvrdit. Zavedla jsem deníček, kde si budu psát, co jsem ten den jedla a jaké přibližně množství, to se mně už taky osvědčilo jednou. Navštěvovala jsem tenkrát takovou poradkyni, takže vesměs všechno to, co dala Kikina na nástěnku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No aspoň je vidět, koli nás potřebuje hubnout! Já se právě předevčírem ráno postavila na váhu a zděsila se
A jelikož se hubne lépe ve skupině, tak jsem moc ráda, že něco takového vzniklo! No a deníček jídel taky není špatnej nápad, to bych mohla zkusit od zítra taky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Sofie7 , 19.7.23 06:58
- Silver_Lining , 23.1.19 12:41
- pampeliska.x , 3.10.17 14:56
- sarynama , 24.1.17 19:58
- stran , 17.7.16 23:34
- negra , 31.3.16 18:03
- Jarka K , 13.3.15 12:18
- Rona , 10.2.15 14:06
- MUFICE , 24.8.14 12:46
- asad , 3.4.14 17:09
- kikina2004 , 3.4.14 15:52
- Mateny , 4.6.13 17:17
- pavla1708 , 29.5.13 10:19
- Ananta , 17.5.13 13:24
- Verrule , 6.5.13 23:44
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Rodičovský příspěvek /nemocenská 2026
- 16.7.26 09:56
- Anonymní
- 1
Dítě v autě rychlá nebezpečná jízda sanitky
- 16.7.26 10:00
- Apolena05
- 5
Šly by jste s pravdou hned na začátku...
- 16.7.26 10:05
- normalni zena
- 8
Dětské Lázně Bělohrad - zkušenosti (my...
- 16.7.26 09:46
- Lavender2
- 3
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 09:51
- guineapig
- 15
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 10:03
- Snopy123
- 45
Přístavba k rodinnému domu
- 15.7.26 22:34
- smily81
- 1
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 09:49
- ValaKrie
- 13
Zkušenosti Peptipen
- 15.7.26 22:13
- Lola356
- 1
Tip na dárek pro 12 letou holku z Action
- 16.7.26 08:18
- KKK85
- 10
Nové příspěvky
Snažení o miminko - měření bazální...
- 16.7.26 10:07
- Anonymní
- 33643
Milenky sem nová diskuze
- 16.7.26 10:06
- Cvrček4576
- 117735
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 10:06
- Jazmine
- 16
Šly by jste s pravdou hned na začátku...
- 16.7.26 10:05
- normalni zena
- 8
Chyba v Matrixu /e-miminu/
- větvička1
- 5565
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- Snopy123
- 45
Co dnes vaříte?