S chutí do toho

• Otevřená skupina

chceme něco shodit! Podpořme se navzájem :o)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
1.1.12 16:58

Taky si myslím, že nám to půjde lépe společně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.1.12 17:07

…já se tedy přiznám,že na váhu stoupám,jen když se delší dobu cítím hubeně,jinak ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
1.1.12 17:07

** Rono ** já chodim do " Fitness solárium Malešice" jednak to mám kousek a mají do 23.00 a co mi asi vyhovuje nejvíc, je to, že když jdu večer, už tam nikdo není :-) Chodím po 20.00hod. Jinak jsem chodila léta do
Fitness Metro v centru, v polední pauze v práci :-)

Na váhu poslední měsíc taky nelezu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
1.1.12 17:24

Hm, já tam stoupla a dost mě to vyděsilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.1.12 17:41

Já jsem někdy schopná se vážit každý den…moje úchylka :mrgreen: , ale když cejtím, že jsem přibrala, tak tam raději třeba měsíc nevlezu, abych nebyla na sebe naštvaná. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
1.1.12 17:46

Ale jo, taky jsem se vážila denně :mrgreen: - když jsem držela dietu, ale je to blbost :mrgreen: Teď nejdřív po týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
1.1.12 17:47
chaala píše:
Já jsem někdy schopná se vážit každý den…moje úchylka :mrgreen: , ale když cejtím, že jsem přibrala, tak tam raději třeba měsíc nevlezu, abych nebyla na sebe naštvaná. :cert:

Jéééé, tak to máme úplně stejně :mrgreen: Teď jsem na váze možná víc jak měsíc nestála, fakt, pro jistotu (ale oblečení neklame :think: ) a od zítra budu na váze stát 2× denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
1.1.12 17:49

holky, celé odpoledne jsem byla pryč a teď jsem měla co dělat, abych to dočetla :lol:
zítra bych to tedy zamkla, OK? Pak sem můžem hodit nějaké počáteční míry a postupně přihazovat naše úspěchy! :mrgreen:
dneska jsem byla na obědě u mámy. Dala jsem si čočku s vajíčkem natvrdo, opečenou cibulku odmítla a mohla jsem si dát i uzený, páč máma měla vyuzenou kotletu :mrgreen:
a pak přišel čaj a moučník a já si nedala její výbornej štrúdl!!! :D
ale něco sladkýho bych sežrala, to ne že ne… no nic, jdu si udělat zeleninový salát! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.12 17:50

já se taky vážím denně, ale toto lítá kolikrát i kilo, když si dám čaj s medem do pulitru večer, tak mám vždy skoro o kilo víc ráno :nevim: a jak nic nežeru tak je hnedle líp, je to blbost už kvůli cyklu to prostě lítá, ale nedá mi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
1.1.12 17:50

já se taky dřív vážila denně. Obzvlášť v těhohotenství se mi tahle úchylka fakt nahodila! Skoro každé ráno jsem na váze brečela :mrgreen:
a to jsem celkově v těhoteství přibrala jen 11 kilo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.12 17:54

hmm já 20kg u dcerky a 25kg u synka :roll:
teda ale doufám že sem zítra nevytasíte váhu 53kg a že potřebujete hubnout :mrgreen: my už jsme v naší uzavřené skupině taky hubly, a kolikrát měly holky 51kg a nutně potřebovaly hubnout, fakt moje sebevědomí bylo na bodě mrazu :mrgreen: ale chápu někdo se necítí i když je pro ostatní vyžlátko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
1.1.12 17:56
sněhurka a nelinka píše:
hmm já 20kg u dcerky a 25kg u synka :roll:
teda ale doufám že sem zítra nevytasíte váhu 53kg a že potřebujete hubnout :mrgreen: my už jsme v naší uzavřené skupině taky hubly, a kolikrát měly holky 51kg a nutně potřebovaly hubnout, fakt moje sebevědomí bylo na bodě mrazu :mrgreen: ale chápu někdo se necítí i když je pro ostatní vyžlátko :nevim:

Neboj, já vytasím váhu jako leckterá z vás měla před porodem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.12 17:59

a tak víš co někomu ty kila navíc sluší :nevim: někdo to umí nosit :nevim: jako zase než být uplný vyžle, to taky není pěkný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
1.1.12 18:01

:pankac: :pankac: :pankac: no jasně, to je taky umění… :lol:

Až se zamkneme, tak bychom na nástěnku každá mohly udělat svůj profil a dát tam počáteční fotku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.1.12 18:06

Ted jsme měli k večeři kapra na přírodno a k tomu jeden vařený brambor a jsem nacpaná dost :)

Jinak dřív jsem se taky vážila denně, ted tak 1× za týden/dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny