S chutí do toho

• Otevřená skupina

chceme něco shodit! Podpořme se navzájem :o)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

6552
31.12.11 13:03

S chutí do toho

V létě v plavkách budem jako modelky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
801
31.12.11 13:41

Ahoj holky, můžu se přidat? :-) Teda pokud je to tady i pro vyšší váhový kategorie - 5 kg o kterých psala Jarka mě bohužel nespasí i když samozřejmě lepší než nic :-). Potřebuju minimálně 15 a to jsem na sebe hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
31.12.11 13:45

No neboj, taky bych potrebovala vic nez pet,ale i tech mi staci,abych se citila dobre, ted se citim- proste strasne obtloustle, dost mi to vadi a to muzu byt rada, ze mam galantniho manzela, ktery me na rostouci speky neupozornuje.
Snazim se pomalu uz dnes,ale ofiko zacinam od 2., protoze nemam nic nakoupeno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
31.12.11 14:36

To seš dobrá, že začínáš - já jako správná dietářka si ještě dneska užiju Silvestra :roll: .. vím jsem hrozná … ale zítra bude čočka s vejcem, to je podle mě ok a od pondělí taky začínám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
31.12.11 14:38

Jú, taky se přidám - můžu-li :lol: Potřebovala bych shodit tak 7-8 kilo, abych byla spokojená… Tak čím začínáte - myslím vaření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
31.12.11 14:42

Rono, ja jdu na nocni, tak treba bude min casu na jidlo nez kdybych sedela doma :mrgreen: :mrgreen:

A cim zacnu?? ja v prve rade snidani- tu vynechavam a pravidelne az obedvam, zacatek konce :roll: :roll: Jinak sem muzu supnout obecne rady od kamosky nutricky, podle kterych se drzim a budu drzet, hodim na nastenku a kdyby mel nekdo jiny tipy, rada si poctu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
31.12.11 14:47

Ahoj, taky se přidám, chci zhubnout aspon 10 kg, ale kdybych zhubla tak 15, tak bych byla max. spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
31.12.11 14:50

Ale jo, ty rady jsou fajn, já je z větší části znám taky :lol: Horší je to dodržet, aspoň u mě. Ale taky tu snídani začnu dodržovat, kolikrát až obědvám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
31.12.11 14:55

To já jím celkem dietně, ale miluju sladkosti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
31.12.11 15:11

Jj, sladkosti, to je mor :mrgreen: čokoládičky mňam. Budu je muset vynechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
31.12.11 15:23

holky, já nebudu hubená, ani když shodim těch 5 kilo, ale já vim, že víc nedám… při 183 cm mám 86 kilo… je to nejvyšší váha, kterou jsem kdy měla a prostě nad 90 se dostat nechci ani za nic!!!!
já ani nemůžu říct, na co jsem ujetá, já totiž žeru naprosto všechno! Sladký, slaný, chlebíčky, knedlíky… prostě nejsem vyhraněná na vyloženě jeden typ jídla :mrgreen:
ale tak od zítra jdu do toho! K snídani si dám chleba se sýrem a rajče, k obědu čočku jen s vejcem, k večeři zeleninový salát a někde mezi ke sváče jogurt nebo nějaké ovoce… a když na mě přijdou chutě večer (to mívám nejhorší, páč dítě spí a já mám najednou klid), tak tu mám připravenou mrkev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
31.12.11 15:23

Tak to já jim pravidelně, o jídlo se fakt nedám ošidit :twisted: . Problém je množství, který prostě špatně kočíruju, řešim to i s odborníkama, ale ráda si pokecám s někým, kdo je na tom podobně jako já :-). Kikino, na noční - to ti nezávidím, taky jsem párkrát sloužila (jsem původně zdrav sestra)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
31.12.11 15:25

Přesně, malej usne, já si hodim nohy nahoru a potřebuju si něčím „umocnit pohodu“ .. věci jako brambůrky doma běžně nemívám, jenže mě bohužel stačí i cokoli zdravýho, ehm třeba stláskat půl balení knackebrotu s něčím apod…

Jarka K píše:
holky, já nebudu hubená, ani když shodim těch 5 kilo, ale já vim, že víc nedám… při 183 cm mám 86 kilo… je to nejvyšší váha, kterou jsem kdy měla a prostě nad 90 se dostat nechci ani za nic!!!!
já ani nemůžu říct, na co jsem ujetá, já totiž žeru naprosto všechno! Sladký, slaný, chlebíčky, knedlíky… prostě nejsem vyhraněná na vyloženě jeden typ jídla :mrgreen:
ale tak od zítra jdu do toho! K snídani si dám chleba se sýrem a rajče, k obědu čočku jen s vejcem, k večeři zeleninový salát a někde mezi ke sváče jogurt nebo nějaké ovoce… a když na mě přijdou chutě večer (to mívám nejhorší, páč dítě spí a já mám najednou klid), tak tu mám připravenou mrkev :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
31.12.11 15:26

Rono, taky jsem sestra, delam na detske chirde+urolce. Ale vzhledem k tomu, ze jsem stale na materske, tak chodim jen tak 5× mesicne a ver, never- tesim se:-Dpanc jsem zacala regulerne magorit :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
31.12.11 15:34
Rona píše:
Tak to já jim pravidelně, o jídlo se fakt nedám ošidit :twisted: . Problém je množství, který prostě špatně kočíruju, řešim to i s odborníkama, ale ráda si pokecám s někým, kdo je na tom podobně jako já :-). Kikino, na noční - to ti nezávidím, taky jsem párkrát sloužila (jsem původně zdrav sestra)

to je přesný. Proto jsem nikdy nechtěla držet nějaký diety, kde se skoro nejí, protože já to prostě potřebuju :P
taky mám problém s množstvím. Všeho sežeru hrozně moc, když mi to chutná… no a mě chutná kde co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny