S chutí do toho

• Otevřená skupina

chceme něco shodit! Podpořme se navzájem :o)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11482
31.12.11 15:59

Jo, to množství je problém - při dietě by se třeba i smělo si vzít kousek čokolády, jasně že nejlíp té vysokoprocentní, ale třeba jeden čtvereček. To u mě akorát povzbudí chuť si dát další a další, tak je snad pak pro mě lepší taková jídla vynechat úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
31.12.11 16:02
kattie píše:
Jo, to množství je problém - při dietě by se třeba i smělo si vzít kousek čokolády, jasně že nejlíp té vysokoprocentní, ale třeba jeden čtvereček. To u mě akorát povzbudí chuť si dát další a další, tak je snad pak pro mě lepší taková jídla vynechat úplně.

mám to stejně. Držim, držim a jak si jednou dopřeju, tak najednou začnu žrát normálně… takže já nesmim polevit ani jednou… a to je fakt těžký!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.12.11 16:04

Ahoj holky… :dance: :dance:

takže… já jsem skoro expert na diety, ale bohužel, vůli nemám :oops:

Takže, mě zítřkem začíná nový život, 2. jdu zase cvičit do fitka a po zítřejší čočce budeme i s dcerou (17let, žádné mimi :mrgreen: ) jíst zdravě :lol:

Já potřebuji shodit hodně, ideál 20, ale to je nemyslitelné,ok 10-15 a budu zase k světu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
31.12.11 16:08

Agatko, ja uz jsem na 2. objednana na Salsafit :-D Ted v prosinci jsem nemohla, manzel jezdil z prace az o pul 10 vecer, tak zas zacinam. A jeste bych si aspon jednou do tydne chtela supnout Zumbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.12.11 16:11

No, to já ač v Praze nikde poblíž nemám a fitko má otevřeno do 23hod, takže já chci chodit ze začátku 3× týdně na pás,kolo, stepper ( já totiž nejsem vůbec začátečnice ve fitness, jen jsem fakt rok a půl nic nedělala a říkala si, bude miminko…) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
31.12.11 16:16

Agatko a tak treba jeste bude.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
31.12.11 16:18

Ohledně cvičení mám zatím drobné předszetí - dodržované od začátku prosince - chodit cvičit jednou tejdně. Já vím, že je to málo, ale prostě nějak začít musím. Jak píše Agátka nejsem začátečník, chodím do fitka plno let, jenom jsem teď hodně polevila (chi na permanentce byl poslední odškrtlej datum v červnu :oops: ). Bohužel jsem si nadváhou zničila kyčle, takže třeba zumba nepadá v úvahu. Chodím do posilky s tím, že jsem hlavně v aerobní zoně, na spinning, teď jsem objevila Power Plate.. no rozhodně je z čeho vybírat, jenom nebejt shnilá a vyrazit, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.12.11 16:18

Nene, právě proto začínám :? A právě proto potřebuji shodit ty svoje OTP :mrgreen: ikdyž v mém věku už to nepůjde tak lehce jako to šlo třeba ve 30 :mrgreen: ale dala jsem si to jako nový životní cíl :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.12.11 16:23

Holky, já si zítra připravím tabulku, v PO ráno se zvážím, změřím přes prsa, břicho, boky, a stehno(jedno) a pak tohle budu dělat každé pondělí a uvidím výsledky a asi začnu na začátek tu „mlíčkovou“, tu já už jednou držela a je fakt účinná. Já teď dva dny ze 3 :oops: držela dietu modelek, co psali v Blesku a je fakt že 2 kilča jsou dole, ale dnešek si ještě nechám na hřešení… :mrgreen:

Jak budete začínat vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
31.12.11 16:31
AgatkaZ píše:
Ahoj holky… :dance: :dance:

takže… já jsem skoro expert na diety, ale bohužel, vůli nemám :oops:

Takže, mě zítřkem začíná nový život, 2. jdu zase cvičit do fitka a po zítřejší čočce budeme i s dcerou (17let, žádné mimi :mrgreen: ) jíst zdravě :lol:

Já potřebuji shodit hodně, ideál 20, ale to je nemyslitelné,ok 10-15 a budu zase k světu :lol:

já před otěhotněnim cvičila i 5× týdně, měla jsem zrovna půlroční období, kdy mě to bavilo… jenže s těhu jsem musela přestat… v říjnu jsem začala chodit jednou týdně na spinning, začít se někde musí… no a to cvičení mi skoro každý týden ruší. No nejsem já pechař? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
31.12.11 16:33
AgatkaZ píše:
Holky, já si zítra připravím tabulku, v PO ráno se zvážím, změřím přes prsa, břicho, boky, a stehno(jedno) a pak tohle budu dělat každé pondělí a uvidím výsledky a asi začnu na začátek tu „mlíčkovou“, tu já už jednou držela a je fakt účinná. Já teď dva dny ze 3 :oops: držela dietu modelek, co psali v Blesku a je fakt že 2 kilča jsou dole, ale dnešek si ještě nechám na hřešení… :mrgreen:Jak budete začínat vy?

já se budu jen vážit… centimetry SNAD budu poznávat na oblečení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.12.11 16:35

No, já budu hlavně teď na začátku potřebovat motivaci, takže budu i měřit :mrgreen:

Jinak, tím, že mám děti už velké/dospělé tak fakt můžu chodit,ale od podzimu jsem byla asi 3× :oops: pořád byla nějaká výmluva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
31.12.11 16:39

Já doufám naskočim do osvědčeného vlaku - jim 5× denně, nežeru, ale jim a trochu si dávám pozor na kalorie. Nepočítám otrocky, spíš přibližně, vim, že nejsem tlustá proto, jestli snim k snídani 70 nebo 90 gramů chleba, ale proto, že se večer přežeru.. dámy prominou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
31.12.11 16:40

Jo přesně, přítel chodí domů poměrně brzo, jistě by 3 x týdně pohlídal, aby se z velryby zase stala rybka .. jenže velryba má plno výmluv, proč to nejde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
31.12.11 16:42

No já začnu dietou, a už mám rezervaci na indoor rowing, takový to posilování na veslovacím trenažéru. Před otěhotněním jsem chodila hodně na spinning, ten mě bavil a bylo to takové malé fitko, kde jsme se znaly.. ale bohužel to zrušili, tak chci zas zkusit něco jinýho. Zatím 1× týdně + procházky v ostřejším tempu s kočárkem a krátké, 20 min, (ale co nejčastější) cvičení na záda doma. Jinak též se budu spíš vážit než měřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny