S chutí do toho
- Otevřená skupina
chceme něco shodit! Podpořme se navzájem :o)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
šiš marjá - knížka + jídlo .. to dělám od 7 let
… a teď se navíc ke knížce skoro jinak než když jím nedostanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AgatkaZ píše:
Ahoj holky, tak to já naopak včerejšek pojala jako poslední den hříchu, tedy pečivo jsem vynechala, jinak ale nic…
A teď tu přede mnou co by snídaně leží 2 rozkrojené kiwi…brrrr ty jsou kyselé
Já si tedy do mobilu stáhla aplikaci Kalorické tabulky a budu to trošku hlídat i přes tohle…
Vážení a měření bude zítra ráno a huráááá do toho![]()
![]()
Muzes mi napsat, odkud jsi ty tabulky stahovala? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak já se přidávám, schovám váhu, ať ji nemám na očích. nežeru sladkosti, ty dám sníst dětem, no a snažím se o pitný režim, a pravidelnost. Jo ale kafe si dám
a čaj piju mátovej, to snad nevadí nebo jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já právě taky od dětství, tak zbav se teď toho! Co mám dělat? Přestat číst? Nebo jíst
? Když to mám tak pevně zakořeněný v hlavě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Problem byva casto v hlave, dokud jsem nemivala pocit, ze musim (nejen chci) zhubnout, tak jsem se neprejidala. Od ty doby, co musim a hodne o to stojim, tak se prejidam.
Jak to mate v tomto smyslu vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A včera jsem se přecpala těma chlebíčkama se salátem a to jsem měla jenom 4 ks za večer a pak 2 ks plněného hermelínu. Zítra budu jíst jenom ovoce a navečer už jenom zeleninu, aby se tělo pročistilo. Od dalšího dne si začnu vážit a hlídat porce jídla a vynechám sladké, dokud nebudu na mé cílové váze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky v novém roce ![]()
Zažádala jsem si taky o členství. Včera jsem hřešila jak blázen. Pořád jsem měla hlad, výčitky jako prase
Ale večer jsem završila tím, že jsem si objednala nějaký tabletky na podporu hubnutí, před mimčem mi to pomohlo sundat 10kg za 2 měsíce bez mrknutí oka, ale to jsem byla „mladá“
tak snad mě aspoň přejdou chutě. No a zvážila jsem se, změřila, tak uvidíme co se bude dít..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tasa píše:
Problem byva casto v hlave, dokud jsem nemivala pocit, ze musim (nejen chci) zhubnout, tak jsem se neprejidala. Od ty doby, co musim a hodne o to stojim, tak se prejidam.
Jak to mate v tomto smyslu vy?
když to tak čtu, tak si uvědomuju, že jsem na tom stejně… když jsem to neřešila, tak jsem jedla víceméně normálně a od doby, kdy vím, že bych měla něco shodit, tak žiju střídavě na přežírání se nebo na dietě ![]()
barviku, a co to bylo za prášky? Taky jsem přemýšlela, jestli bych si něco nepořídila. Ale nemám s tím zkušenosti. Zatím jsem vždy hubla jen omezením jídla a cvičením…
Vlastně jednou jsem sehnala prášky „zlatý vejce“ či jak se tomu říká. Ale vůbec nic!!! A přitom to měla být tutovka ![]()
nebo máte holky některá z vás dobré zkušesnoti s nějakými tabletkami? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jarka K píše:Jarko mám zkušenosti - ne osobní, ale z práce, dostávali je pacienti; podávala se kombinace efedrinu a kofeinu, je to dost dryák, a jen u těch nejtěžších případů na nastartování hubnutí; to ale byli lidi s váhou nad 150 kilo! A jiné tabletky - volně prodejné přípravky obvykle fungují jako placebo. Meridia je zakázána pro nežádoucí účinky na srdce. Lze koupit volně v lékárně Alli, to blokuje vstřebávání tuků; ty se pak musí v dietě velmi razantně omezit, jinak člověk dostane solidní průjemtasa píše:
Jak to mate v tomto smyslu vy?když to tak čtu, tak si uvědomuju, že jsem na tom stejně… když jsem to neřešila, tak jsem jedla víceméně normálně a od doby, kdy vím, že bych měla něco shodit, tak žiju střídavě na přežírání se nebo na dietě
barviku, a co to bylo za prášky? Taky jsem přemýšlela, jestli bych si něco nepořídila. Ale nemám s tím zkušenosti. Zatím jsem vždy hubla jen omezením jídla a cvičením…
nebo máte holky některá z vás dobré zkušesnoti s nějakými tabletkami?
Vlastně jednou jsem sehnala prášky „zlatý vejce“ či jak se tomu říká. Ale vůbec nic!!! A přitom to měla být tutovka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattie píše:Jarko mám zkušenosti - ne osobní, ale z práce, dostávali je pacienti; podávala se kombinace efedrinu a kofeinu, je to dost dryák, a jen u těch nejtěžších případů na nastartování hubnutí; to ale byli lidi s váhou nad 150 kilo! A jiné tabletky - volně prodejné přípravky obvykle fungují jako placebo. Meridia je zakázána pro nežádoucí účinky na srdce. Lze koupit volně v lékárně Alli, to blokuje vstřebávání tuků; ty se pak musí v dietě velmi razantně omezit, jinak člověk dostane solidní průjemTy ale efekt mají, jen se musí ta dieta dodržet.
jojo to Alli myslím brala jedna moje kámoška a chválila si je… možná to zkusim, jestli to nebude nějak extra drahý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, kolik stojí, ale celkem to funguje. Asi se to vyplatí, ale stejně je to spíš ten efekt, že víš, že si ty tučná jídla nesmíš dát, protože budeš mít ten průjem, rozhodně to není, že se dá tabletku a pak na to pečená kachna a ta nebude mít žádnej vliv na váhu, protože ten tuk nevstřebáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jarko byl to nějaký L-carnitin myslím. Tentokrát jsem si objednala Acai. Četla jsem že někomu to zabírá a hubne, někoho přejde chuť na sladké.. Našla jsem na netu zázrak za 900,–, tak jsem hledala levnejší variantu, stály mě 200,– tak to už není tolik. Doporučuju se podívat jaké má to Alli složení a určitě najdeš i levnější variantu. Převážně to tak bývá.. I kdyby to mělo být jen placebo a já zhubnu, tak ty peníze obětuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barviku obsahuje látku orlistat, není to placebo, a v jiném volně prodejném léku pokud vím není, jen v léku, který se jmenuje Xenical. Tam je ve 2-násobné dávce. Ale ten je na předpis. Ono ale pokud snížíš ten obsah tuků ve stravě, tak ani jedno nemá vlastně smysl; on nepomáhá na „hubnutí“, teda ztrátu už uložených tuků, ale zabrání vstřebávání nových. Já bych ho spíš neužívala a snažila se změnit tu stravu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ad léky: „zlatá vajíčka“ Adipex retard jsem brala před mnoha lety – chuť k jídlu jsem opravdu neměla – a taky jsem se celá třásla, nespala jsem a při sebemenším podnětu jsem byla schopná vraždit .. takže za mě už nikdy
Meridia – napsala mi cca před 6 lety praktická dr. - měla jsem zácpu, chuť k jídlu to nijak neovlivlilo, ale ani jsem nepociťovala žádné vedlejší příznaky
Taky jsem pila na lačno jablečnej ocet, polykala chromový tabletky … atd…
Mně teda pomůže jediná věc a tu v lékárně nemaj – novej chlap – je to blbý, ale to jediný je pro mě dostatečná motivace, abych se kontrolovala. Bohužel nepomáhá zdviženej prst doktorů – mám zvýšenou jednu hodnotu v krvi, která ukazuja na hodně velký riziko diabetu II. typu třeba za 15 – 20 let. Když mi to doktorka před dvěma měsícema řekla, tak jsem se lekla jak blázen, vydrželo mi to pár dní. Stejně jako to, že mám kyčle v háji a myslim, že obezita se na tom hodně podepsala. Tak doufám, že tentokrát to půjde bez mojí ověřené motivace, protože doma jenoho chlapa mám a nehodlám ho měnit janom kvůli menší konfekční velikosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Sofie7 , 19.7.23 06:58
- Silver_Lining , 23.1.19 12:41
- pampeliska.x , 3.10.17 14:56
- sarynama , 24.1.17 19:58
- stran , 17.7.16 23:34
- negra , 31.3.16 18:03
- Jarka K , 13.3.15 12:18
- Rona , 10.2.15 14:06
- MUFICE , 24.8.14 12:46
- asad , 3.4.14 17:09
- kikina2004 , 3.4.14 15:52
- Mateny , 4.6.13 17:17
- pavla1708 , 29.5.13 10:19
- Ananta , 17.5.13 13:24
- Verrule , 6.5.13 23:44
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 07:02
- JancaS84
- 5
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 07:16
- Janča_6
- 16
Přístavba k rodinnému domu
- 15.7.26 22:34
- smily81
- 1
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 07:04
- Tarena
- 10
Zkušenosti Peptipen
- 15.7.26 22:13
- Lola356
- 1
Tip na dárek pro 12 letou holku z Action
- 16.7.26 06:25
- blumen
- 9
Gastroenterologie – jak probíhá návštěva?
- 15.7.26 19:44
- Anonymní
- 8
Rozbrečela jsem se u psychiatra
- 16.7.26 06:20
- Anonymní
- 14
Aneurysma v mozku
- 15.7.26 21:01
- Anonymní
- 10
Jak často jezdilo nevlastní pubertální dítě
- 15.7.26 23:37
- Alušáček
- 22
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 16.7.26 07:33
- Adull
- 117657
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 07:32
- karkarka
- 19
Dát dítě na noc k babičce bez předchozí...
- 16.7.26 07:13
- K. Rocánková
- 52
Jak se staráte o dítě vašeho partnera?...
- 16.7.26 07:11
- JancaS84
- 372
Má mě na háku, syn 2,5 roku
- 16.7.26 07:10
- inkakřivák
- 40
Co dnes vaříte?
- 16.7.26 07:06
- citlivaduse
- 65802
Tetky a mařeny z vesnice