S chutí do toho

• Otevřená skupina

chceme něco shodit! Podpořme se navzájem :o)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
31.12.11 16:55

Tak to mě zase problém cvičení nedělá, chodím 2×-3× týdně na zumbu nebo spinning. Ale to sladký je fakt mor, jak si dám kostičku čokolády, tak pak sežeru půlku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
31.12.11 16:58

Ahoj holky můžu se přidat? Potřebuju sundat 10 kg po těhu a k tomu by se mi hodilo minimálně 7kg k vysněné váze. Takže 17 kg :( Nemám absolutně žádnou vůli, roztaženej žaludek, tak si říkám, že když se k vám zapojím, snad to zvládnu líp :) Cvičit jsem začla už od 27.12. k vánocům jsem dostala playstation a cd move fitness, je to celkem makačka, snažím se každý den cvičit hodinu a poctivě. Jinak Agátko dobrý nápad s těmi cm, tak se zítra poměřím :) Asi nejde koukat jen na kg, třeba cm budou mizet rychleji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
31.12.11 16:59

Ono je to u mě trochu problém s hlídáním mrňouse, tak to nejde tak často jako předtím… a s tou čokoládou to moooooc dobře znám! Nejradši mám obyčejnou na vaření, tak tu sním i celou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
31.12.11 17:00

Barviku, v cem to cviceni na PS spociva?? Aerobic??? Posilovani??? Ze bych taky zkusila poridit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
31.12.11 17:02

já dostala od Ježíška posilovací stroj na břicho, tak jsem zvědavá, jestli se skamarádíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
31.12.11 17:05

Barviku jen se přidej, super, mně taky zbyly kila po těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.12.11 17:05

Holky, já si na Youtoube sehnala cvíčo, vypadá to dobře, dcera mi to převedla aby to šlo pustit do TV:
 http://www.youtube.com/watch?…

to je příklad, kdo by chtěl, můžu přeposlat mail, našla jsme lekce od 1 takže tohle taky zkusím, po tom 2. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.12.11 17:07

Jinak na netu se najde snad fakt všechno 8o , ale já potřebuji dril, takže já musím jít makat do toho fitka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
31.12.11 17:08
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313

Ahoj :mavam:
Já bych taky potřebovala tak 10 kg. Teorii mám nastudovanou, ale ta praxe :-(
V těhu jsem přibrala na 125 kg a naše váha ukazovala jen do 120 kg, takže mi ukazovala, že vážím 5 kg :-) Byla jsem zpátky na váze před těhu 95 kg, ale teď je syn nemocný, takže sedím doma na zadku a 3 kg mám nahoře. Jsem teda vysoká 184 cm, ale pupek mám jak kdybych byla zase těhu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
kikina2004 píše:
Barviku, v cem to cviceni na PS spociva?? Aerobic??? Posilovani??? Ze bych taky zkusila poridit

Tady je ukázka. Je tam box, míčový hry, celkově mi to přijde podobné občas i aerobicu. Jako tělo mě bolí, že se sotva hýbu :D ukazuje to i spálené kalorie. Ještě mám v plánu pořídit si zumbu, ta vypadala taky krásně. Pak tu mám ještě ping pong, ale u toho se člověk tolik nenadře. Celkově je to docela drahý, ale s mrňousem, daleko od babiček, nemám možnost vyrazit někam cvičit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
31.12.11 17:10
kattie píše:
Barviku jen se přidej, super, mně taky zbyly kila po těhu :lol:

To je šílený, já se těšila jak kojením zhubnu a od porodky se moje váha moc nehnula. Už nekojím a stejně to nejde dolu. A to jsem se před vánoci nijak necpala.. teď na to kašlu, ale zítra zamrazím cukroví a čokošku nechám manžovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
31.12.11 17:12

Tak move ovladace mam, tak snad to tak draho nevyjde, to mi pripomina, ze mam nejakej box na PS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
31.12.11 17:15
kikina2004 píše:
Tak move ovladace mam, tak snad to tak draho nevyjde, to mi pripomina, ze mam nejakej box na PS

Tak to jo :) já myslela že PS nemáš vůbec. To CD se dá snad sehnat za 500,– my ho dostali tak nevím. Ten box je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
31.12.11 17:16
Jojo, my máme doma X box - má přídavný zařízení Kinect, asi něco podobnýho jako ma PSko… ach jo, já nemám jedinou výmluvu proč se nehýbat .. hlídání jakž takž mám, kinect doma, bydlím v Praze, takže fitek spousta.. já snad fakt budu muset začít :lol:
barvik píše:
kikina2004 píše:
Tady je ukázka. Je tam box, míčový hry, celkově mi to přijde podobné občas i aerobicu. Jako tělo mě bolí, že se sotva hýbu :D ukazuje to i spálené kalorie. Ještě mám v plánu pořídit si zumbu, ta vypadala taky krásně. Pak tu mám ještě ping pong, ale u toho se člověk tolik nenadře. Celkově je to docela drahý, ale s mrňousem, daleko od babiček, nemám možnost vyrazit někam cvičit..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny